Mig og mine fregner

Ruten

Ruten

Vi tager afsted på ferie på søndag, men har først vores lejlighed i sydfrankrig fra om fredagen d. 6. juli. Vi var fra starten af egentlig overbevist om at vi ville flyve dertil, men grundet små besværlige lufthavne, meget dyre billetter og datoer der ikke passede med de dage vi ville ankomme/hjem, så besluttede vi os for at køre og få en lille roadtrip ud af det!

Som sagt så smutter vi på søndag, hvor vi kører mod vores første stop: Amsterdam. Her skal vi mødes med en god ven Nick, som jeg læste sammen med på 1. semester for længe siden. Vi bliver i Amsterdam en overnatning og dagen efter kører vi imod Luxembourg, hvor vi bliver 2 overnatninger. Efter 2 dage der, så kører vi ind i Frankrig og ned til Lyon, hvor vi sover for natten. Næste dag kører vi til Marseille, hvor vi skal mødes med de venner som vi skal tilbringe de første 8 dage sammen med. Vi overnatter alle sammen i Marseille og næste morgen kører vi sammen til Coudalere, hvor vi har en lejlighed. Efter 7 dage der, så smutter vores venner med baby hjem. Samme dag kører vi til Barcelona og henter et andet sæt venner som så joiner os resten af ferien og på selve køreturen hjem (som bliver rimlig straight-home… vi har overnatninger, men vi kører direkte hjem). Vi har også en ven mere der er der de sidste 4 dage. Alt i alt 3 uger! 🙂

Jeg glæder mig virkelig meget til hele ferien! Jeg er normalt mest til at flyve, da jeg fx synes turen igennem Tyskland er virkelig kedelig i bil. Men det bliver meget sjovt at prøve at køre selv – det har jeg kun prøvet sammen med mine forældre.

We’re going to a southern French town for our summer vacation, but we’re taking a cool road trip to get there. It’ll bring us to Amsterdam (Holland), Luxembourg (Luxembourg), Lyon (France), Marseille (France) and then end up in Coudalere, also in France.

bloglovin

20 kommentarer

 • Louis

  Hvor lang tid er i så væk?
  er lidt forvirret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg har virkelig også formået at skrive det indviklet! 3 uger i alt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal da helt sikkert nok blive en hyggelig tur, hvor du får oplevet en del mere, end hvis du sad i en flyver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er rigtigt! 🙂 Det skal nok blive rigtig hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det fedt!
  Jeg tager også en tur til Sydfrankrig her i midten af juli – lige med et stop i New York først ^_^
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh New York lyder heller ikke skidt 😉 Misundelse! Fantastisk by.

   Og tusind tak og i lige måde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Ser fedt ud – hvor mange km er det ca?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Aner det faktisk ikke! Alt der med bilen osv er Hr. Kæreste afdeling 😉 Men jeg ved, at hvis vi kørte direkte til sydfrankrig uden de forskellige sidespring, så er der vist ca. 1900 km 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, fedt fedt! Det bliver da virkelig en god tur, ser det ud til 🙂
  Får vi blogging fra dig i de 3 uger, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selvfølgelig gør I det 😉 Alle hoteller frem og tilbage er blevet bestilt med internet på værelset! Jeg ved endnu ikke hvordan det står til med internet i selve lejligheden i sydfrankrig, men hvis der ikke er noget, så finder jeg en internetcafé! 🙂 I slipper ikke for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Du har sikkert blogget om det før, men jeg tillader mig lige at spørge dig om det 🙂
  Hvordan har I fundet ferielejligheden i Sydfrankrig? -Er det via nettet eller gennem nogle venner eller hvordan?
  Min kæreste og jeg + et vennepar har nemlig prøvet at lure lidt på nettet efter en ferielejlighed og vi synes ikke rigtigt, at vi er stødt på noget godt endnu, så måske dy havde et tip? 🙂
  -På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har lejet den igennem min kærestes arbejde rigtig billigt, så jeg kan desværre ikke rigtig hjælpe på det område. Men jeg ved at Coudalere består af rigtig mange ferielejligheder, så måske du kunne søge på det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en rigtigt fed tur! Jeg så, at du spurgte om Luxembourg-tips, og er vildt frustreret over, at jeg ikke kan huske noget fra, da jeg var der i 2010 (altså, butiks- og restaurantnavne, jeg kan selvfølgelig godt huske, at jeg var der. Trods alt). Men som jeg husker det, var det hele ret godt, så I går nok ikke helt galt i byen. Og der er sådan en mega sej butik med alle mulige slags tørrede frugter og grøntsager. Nede i den dal, du postede et billede, er der i øvrigt en lille bitte kirke bygget ind i klippevæggen. Og ja, det er nok alt, hvad jeg har af tips. Selvom det nu havnede i det forkerte indlæg. Oh, well…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Tag forbi Cassis, hvis I alligevel er i Marselille. Det er en lille perle ned til vandet, typisk fransk havneby med cafeer hele vejen rundt. Hvis man går mod vest, ligger der Le Calanques, små indhak med turkist vand, smuk natur og gode strande. Man kan enten vandre derud, eller tage en tourbåd inde fra havnen i Cassis.
  http://www.calanques-de-cassis.fr/circuits-calanques-cassis.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet, men vi er desværre i Marseille under et døgn, da vi bare skal hente vores venner, der ankommer med fly, og så videre til Coudalere. Men jeg vil da huske den by til en anden gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Hej jeanett, fandt lige noget til dig

  http://politiken.dk/turengaartil/rejsenyt/bilferie/ECE1669308/bilferie-i-europa-det-maa-du-ikke-glemme/

  Håber du kan bruge det 🙂 God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vildt spændende, jeg glæder mig til at følge Jeres rejse! Håber i hvert fald at I finder internet, så vi kan være med :)!

  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det bare spændende. Jeg har altid ønsket mig, at prøve en kør-selv ferie, og kærestens og min plan er også at tage en Europa road-trip på et tidspunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og mine fregner