Pigefødselsdag med kagebord

Videoblog: Svar på spørgerunde #1

[videofyme id=”548177″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

 

Jeg har længe tænkt på at ville lave en videoblog, hvor jeg svarede på spørgsmål fra spørgerunden fra sidst – og nu har jeg endelige fået det gjort! Det er en god blandet pose slik med forskellige spørgsmål. Enjoy! 😀

Ps. Tror desværre videofy.me har cuttet de sidste 6 sekunder af videoen af, men det jeg sagde var bare, at I gerne må skrive i kommentarfeltet om I foretrækker at jeg svarer på de resterende spørgsmål i spørgerunden på video eller om I hellere vil ha’ det på skrift?

Pps. Det var forrige år vi var på Cypern (2010) – ikke sidste sommer 😉 Sidste sommer var vi jo i USA (New York/Boston). Og selvfølgelig var selve stedet på Cypern også dejligt… jeg får det næsten til at lyde at det ikke var hehe 😉

Videoblog where I’m answering questions from you guys.

bloglovin

45 kommentarer

 • Hurra! Endelig en, der udtaler Zara rigtigt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha I’m with you!! Jeg hader at alle bare siger “Sara”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ha ha, jeg har modsat holdning, så nåede lige at sige arghhh for mig selv 🙂
   Men spanske udtaleregler ville det nu ikke blive Zará.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvordan siger du det så? Fordi at sige det som det danske navn “Sara” er jo forkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Altså jeg siger det mest på en fordansket måde. Men det er nu fordi det ville være overdrevet med den spanske z-lyd midt i shopping-rusen 🙂

   Med det spansk jeg kan, vil jeg mene trykket skal være på første A, men de to “a-lyde” skal være nogenlunde lige lange (modsat den danske udtale). Til gengæld skal z’et være mere stemt (hedder det det?). Sådan med tungen helt fremme ved fortænderne.

   Måske udtalen kan googles…?

   Og fik slet ikke nævnt noget om videoen. Det er en fin måde at fortælle lidt. Det giver mere personlighed at høre stemme, og mindre “poleret” fordi det ligesom er live. Så gerne flere spørgerunde svar på denne måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Troede også i mange år at man udtalte det som Zará, men da jeg flyttede til Madrid, opdagede jeg at det ikke er korrekt. På spansk har ord, der ender med vokaler tryk på næstsidste stavelse. Den korrekte udtale er derfor faktisk at ligge trykket på det første “za” og ikke det sidste “ra”. Det lyder næsten som det danske Sara, bortset fra at man i Spanien “ruller” med r’et.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er sjovt, fordi jeg har udtalen fra min søster, som “samlede den op”, da hun boede i Spanien i 3 mdr. Så måske siger de det også forskelligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Man kan åbenbart google det. Prøv google translate – de siger det på rigsspansk. Måske din søster var et andet sted end Madrid? Madrid er i hvert fald “højspansk”, for det er også der jeg har udtalen fra, ligesom Cecilie.

   Men ved du hvad – det er jo lige meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, min søster var helt nede syd på i en lille by nær Malaga 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, endelig nogen der også siger det rigtigt! Er nærmest kun stødt på folk der har udtalt det på den engelsk/amerikanske måde eller bare på plain dansk..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe præcis 😉 Vi er enige! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er du dog bare sød og dejlig at høre på!
  Meget gerne mange flere videoer af dén slags! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Rigtig hyggeligt du svarer på spørgsmålene i en video 🙂
  Jeg synes man får et andet indtryk af dig, og du virker som en rigtig behagelig person når du sidder der og snakker. Så lav endelig flere af dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Mega hyggeligt med videoblogging – fortsæt endelig!
  Og må da lige tilføje, at du simpelthen virker så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne Sofie!! Og jeg tror at der må laves endnu en lignende videoblog 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  øv jeg kan ikke se nogen video og sådan er det også på andre blogs, ved du hvad jeg kan gøre? for elsker især dine videoer, du har simpelthen så sød og beroligende en stemme:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh hvor træls! Er det på ALLE blogs du har det problem eller er det specifikt på Bloggers Delight blogs fx?

   (Og tusind tak! 🙂 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   det er kun på bloggers delight og jeg vil jo så gerne følge med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er godt nok underligt… men det lyder som om du har nogle programmer der skal opdateres?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hold da op, hvor har du pæne tænder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tusind tak! Der er også brut 2½ års bøjle på at få dem til at sidde sådan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal helt klart svare på de resterende spørgsmål i en video. Du lyder altid så sød, når du snakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Knudsen

  Hej missjeanett, jeg overvejer selv at starte en blog, har du nogle gode råd? eller nogle does & dont’s?

  Kan desuden godt lide du laver videoerne, så er der noget blandet (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Min favorit-blogger! Elsker, når du laver videoer.
  Og der er altså stadig lidt Tina Dickow over dig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tak Melanie <3 Og jeg må lige ha' nærstuderet hende Tina, fordi jeg kan ikke så godt se det selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Mere videooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petersen

  Rigtig god videoblog.
  Du er så sød at hører på, så rolig:)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig flere videoblogs, det er så hyggeligt når du laver dem. Så resten af spørgsmålene kunne være fedt at få i en ny videoblog.

  Et helt andet spørgsmål: jeg havde lagt en kommentar til dit indlæg hvor du fik ros for dit tøj. Det med peplum toppe, men kan simpelthen ikke se den i indlægget, så ville bare vide om du havde haft problemer med at se alle kommentarer? Og det var en positiv kommentar, så synes at det er lidt synd du ikke fik den.

  Glæder mig forresten så meget til at følge bryllupsforberedelserne.
  Kan vi forresten ikke få historien om hvordan du mødte Hr kæreste på bloggen igen, kan ikke helt huske den:)
  Mvh Maria Petersen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Maria, hvor er du sød 🙂 Jeg må lave flere videoblogs! 😀

   Og jeg er forfærdelig bagud med kommentarer, fordi jeg får så mange i øjeblikket (hvilket bare er helt fantastisk! 🙂 ). Men din skulle gerne være udkommet nu… og mange tak for den! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi hvor er du sød når du snakker! Jeg elsker de der små random kommentarer der kommer mellem dine svar haha! 😀

  http://www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed videoblog – du virker så sød! 😀
  Jeg glæder mig til mere video 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  I den video udstråler du bare alt det jeg elsker ved din blog! Ærlighed og at du er helt nede på jorden! Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tusind tusind tak… Fantastisk kompliment at få <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sids

  Jeg forstår ikke, hvorfor du vil lægge dine sexrelationer ud til offentligt skue og i særdeleshed ikke, hvorfor du lægger din kærestes ud?? Er det, fordi du vil retfærdiggøre over for andre, hvorfor du har været sammen med din kæreste i 10 år. Bare lige for at bevise over for omverdenen, at “du og kæresten har løbet hornene af sig”. Hvis du hvilede mere i dit forhold, ville du vel ikke svare på det spørgsmål. Jeg er ret måbende over det faktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha… WHAT?! Det der fattede jeg ikke en skid af. Og jeg tror ikke du finder en der hviler mere i sit forhold end jeg gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha når jeg googler din email adresse, så popper der alle mulige religiøse sider op, hvor du har været inde og kommentere. Er det derfor du er foraget? Over at jeg ikke “gemmer mig selv” eller sådan et eller andet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sids

   Og hvis jeg var religiøs, er du så fordomsfuld? 😉

   God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvis din religion gør at du sidder og kommer med fordomme og holdninger til personers parforhold på internettet, som du ikke kender, så ja. Så er jeg fordomsfuld.

   Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh klassisk troll… Hvor dumt at jeg hoppede på den. Først hedder din mail maria87 og nu marie88? Bare du selv kan holde styr på det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigefødselsdag med kagebord