Livet i Coudalere

Downtown tilbud: USB nøgle

Downtown tilbud: USB nøgle

Selvom jeg er på ferie, så får jeg lige holdt øje med Downtown ind imellem (især nu hvor jeg har fået Wifi i lejligheden 😉 ). Jeg har stadig nogle dages ferie, når jeg kommer hjem, så det kunne jo være fedt at forsøde dem med nogle gode tilbud til cafébesøg eller lignende. Idag faldt jeg dog over et tilbud som intet har med mad at gøre… nemlig en ret sej USB nøgle/pind. Dem bruger jeg en del af både i forbindelse med bloggen, men også på mit studie. Jeg har dog altid problemer med at dem jeg har ikke har særlig meget plads (oftest 2-3 GB), så jeg måtte simpelthen lige eje den her. Den er på hele 16 GB, så jeg tror aldrig jeg vil opleve pladsproblemer igen 😉 Desuden ligner den en nøgle som kan sættes fast i ens nøglebundt, hvilket er perfekt fordi at jeg har ikke tal på hvor mange USB’er jeg efterhånden har smidt væk. Behøver jeg at nævne at jeg valgte den pink? 😉

Den koster kun 148 kr via dagens Downtown tilbud og det er inkl levering! I kan finde tilbudet lige HER.
Tilbudet slutter i aften ved midnat (ligesom Askepot, haha!), så man skal være hurtig, hvis det er.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

8 kommentarer

 • Signe

  Uh, den er jo fin! 🙂 Det eneste der afholder mig fra at købe den, er at jeg gerne vil have den i mine nøgler – men kan den mon holde til det? Der er jo ligesom ikke noget der dækker selve den “tekniske computerdel” af den, hvis du forstår. 😀 Tænker at den bliver ødelagt af at være i et nøglebundt. Ved du noget om det, Jeanett?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har også tænkt mig at ha’ den i mit nøglebundt, så det burde den godt kunne klare – især når de nu reklamerer med at den kan sidde der! Jeg har ihvertfald bestilt 2 (en til mig og en til kæresten 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv sådan en usb-nøgle og den har holdt i snart halvandet år, ved at side i mit nøglebundt. Der fulgte en plastik-dims med, som man kunne sætte rundt om selve “chip-delen” som skal ind i computere – men jeg mistede den efter noget tid, men det har ikke ødelagt den! Så I kan roligt sætte den i nøglebundet, både med og uden den der plastik-dims. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder fedt! Tusind tak for infoen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækkert tip, Jeanett! Så har jeg også lige hapset en i pink:-) Fortsat go’ ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Fedt du kunne bruge det! Og hehe, ja den pink er den sejeste… glæder mig til at min kommer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej! Den er udsolgt! ):

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, som jeg skrev i teksten, så galt det kun til igår kl midnat – desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet i Coudalere