Fra Amsterdam til Luxembourg

En dag i Luxembourg

En dag i Luxembourg
Den virkelig, virkelig fine Adolphe bro. Den stod vi længe og fotograferede og kiggede på i går.

En dag i Luxembourg
Der var dejlig lunt i Luxembourg igår – 23-24 grader og blandet skyer/sol (jeg har selvfølgelig kun billeder fra hver gang der var skyer… typisk!), så jakke var ikke nødvendig overhovedet. Hvordan er vejret hjemme i DK?

En dag i Luxembourg
Byen har fine parker og bugter sig i fine dale.

En dag i Luxembourg
Endelig fik jeg besøgt en Laduree butik og smagt deres meget berømte makroner! De er okay.. men må faktisk indrømme, at jeg stadig synes, at de bedste jeg har prøvet, kommer fra Odense Chokolade hus. Det er sgu da meget heldigt 😉

En dag i Luxembourg
Cuteboyfriend.dk 😉

En dag i Luxembourg
Vi besøgte også en smuk kirkegård. Jeg kan altså bedre lide de der pompøse kirkegårde med kæmpe kors, engle osv – som er ret typiske sydpå. Jeg synes de danske kirkegårde er så kedelige. This is more my style! (Se iøvrigt på Instagram hvordan jeg vil ha’ at min gravsten skal se ud 😉 ).

Her er lidt billeder fra vores dag igår i Luxembourg. Nu har vi haft 2 overnatninger i det lille land og i dag er det tid til at komme videre på vores rejse. Luxembourg har været rigtig hyggeligt og det har været rigtig rart at få en pause fra at sidde i en bil hele tiden. Vi bor på dette hotel hernede. Jeg fik også shoppet lidt i Luxembourg – blandt andet en lang, smuk gul kjole på udsalg. I kan se et sneak peek af mig i den på Instagram (brugernavn missjeanett) og ellers kan I få et hint HER. Den skal selvfølgelig også nok komme på bloggen på et tidspunkt 🙂

I er godt nok stille derude, men jeg regner med at det er fordi rigtig, rigtig mange af jer er på Roskilde. Der plejer altid at være helt dødt i blogland der. Og tak til jer der stadig er her – elsker jeres kommentarer <3 I dag går turen fra Luxembourg til den franske by Lyon – med et kort stop i en lille by udenfor Dijon, hvor vi skal mødes med hende her 🙂

Pictures from yesterday where we spent another day in Luxembourg. We’ve stayed at this hotel. Today we’re travelling to Lyon, France.

bloglovin

25 kommentarer

 • Anne Sofie

  Ingen Roskilde for mit vedkommende – så jeg sidder hvertfald med stor fornøjelse og følger jeres rejse (:
  Lyder/ser ud til, at I har en dejlig tur!

  Vejret herhjemme er virkelig skønt! Lige nu skinner solen fra en skyfri himmel, og der er lovet op til 25 grader. Altså. Danmark kan jo godt! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det er jeg glad for at høre! Både mht det danske vejr og at du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare rolig, der er nogle af os, der ikke er på Roskilde, og som stadig følger med 😉

  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Ih hvor ser der bare dejligt ud søde Jeanett.. Fed måde at komme rundt og se en masse forskellige byer 😉 God tur vider..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak søde – og tillykke igen 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en flot by! Kunne da godt være man engang skulle slå et smut forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er latterligt så meget jeg glæder mig til at komme på ferie, når jeg ser på blogindlæg fra folk der er på ferie!
  Ih, vil afsted nuuuuu.

  P.s du er smuk!

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind, tusind tak Stine!! Håber også at du får en god ferie, når du kommer dertil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh, elsker din t-shirt fra gina tricot, vil så gerne have fingrene i én!!
  Men hvor ser det også bare dejligt ud, god ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heller ingen Roskilde til mig i år og desværre heller ingen udlandsrejser, så jeg er grøn af misundelse over jeres lille roadtrip eventyr (lidt misundelig må man vel gerne være?) Det ser super skønt ud. Jeg savner virkelig at komme ud og opleve noget mere af verden!

  Men heldigvis er der også sommervejr herhjemme. I hvert fald i Aalborg.Her er sol og lidt over 20 grader. 🙂

  Fortsat god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Man må godt være lidt misundelig – især hvis man ikke selv skal ud og rejse. Så ville jeg også sidde og være misundelig derhjemme, hehe.

   Men er glad for at høre at I i det mindste har lidt godt vejr derhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er her skam også stadig, og når det ikke rigtig står på sommerferie i udlandet i år, må jeg jo følge lidt med i dine oplevelser 🙂
  Desuden var jeg lige inde på instagram, og se dig i kjolen, og nøj hvor klæder den dig virkelig godt. Den fremhæver virkelig dine smukke former! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tusind tak Simone <3 Glæder mig også til at der er en anledning hvor jeg kan få den på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Elsker dine rejseindlæg! De er så hyggelige 🙂 Og så vil jeg lige sige at jeg er helt vild med det outfit du har på på 2. billede! Det er virkelig fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Emma, det er jeg glad for at du synes!! Og mange tak – der kommer et rigtigt outfit-indlæg med hele outfittet en af de næste par dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Er det lang tid siden du købte toppen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, lige inden jeg tog på ferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg er her stadig og nyder at følge med;) Ser virkelig dejligt ud, mindes selv kør-selv ferier fra barndommen med en vis nostalgi. Var det noget med en Asos-surprise en af dagene…?

  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, jeg har en rabatkode til jer fra d. 9. juli! 😀 Så hold øje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er her også stadig. 🙂 Jeg synes, det er rigtig fed måde, I vælger at rejse på, så man får set en hel masse lande.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh dejligt at høre!! Og tak – vi er også glade for at vi får besøgt nogle dejlige mennesker samtidigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg tror at I lige er blevet slået… men I indtager stadig en flot 2. pladsen over både Laudree og La […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Amsterdam til Luxembourg