Mit nye YSL køb

Mine sommer lakke

Mine sommer lakke

Flere af jer har spurgt indtil farverne på mine negle på flere af mine outfits fra ferien, så derfor tænkte jeg at det kunne være smart at samle det i et indlæg. At det lige er 3 neglelakke fra Essie er lidt en tilfældighed – dette indlæg er ikke sponsoreret eller noget 😉

Nå, men disse 3 farver var dem som jeg skiftede mellem i de 3 uger vi var afsted. Fra venstre er det en orange lak med navnet “Orange, It’s Obvious”, dernæst er det en koral-rød “Ole Caliente” (som jeg har anmeldt i indlægget HER) og til sidst er det blogger-klassiskeren “Mint Candy Apple“. Både den orange og koralrøde er fra i år, hvorimod den mintgrønne er helt tilbage fra 2009.

Om sommeren kan jeg godt lide, at ha’ lidt knald på farverne. Hvilken en af de 3 her er jeres favorit?

On my vacation in France I used these 3 nail polishes. Which is your favorite?

bloglovin

8 kommentarer

 • Camilla TW

  Hello og velkommen hjem. Først vil jeg sige at det har været SÅ hyggeligt at følge dig og din ferie, suger alt fra andre når man nu ik havde muligheden selv at komme udenlands:) Jeg selv er STOR ESSIE fan. Mine favoritter i år er Tour de finance, orange it’s obious og stålsag off grenadine. Har også den Mint grønne som også har været flittig brugt i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Og ja, Essie laver virkelig mange fine farver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lidt pjattet med den tyrkise eller hvad den farve nu engang hedder, vildt flot 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe yes den mintgrønne? Det er også min yndlings 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Næ, men du har vel fået dem gratis. Synes flere og flere af dine inlæg er sponsoreret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   To af dem er gratis og den ene har jeg købt selv. Og det er faktisk utrolig få af mine indlæg der er sponsoreret for tiden! Så det må være dig der ser spøgelser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg synes de alle er skønne. Har selv alle 3. Jeg er helt tosset med Essie neglelak, og bruger aldrig andet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også ultimativt det mærke jeg bruger mest!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye YSL køb