Marseille

Outfit of the day #197

Outfit of the day #197Outfit of the day #197Outfit of the day #197Outfit of the day #197Outfit of the day #197Outfit of the day #197
Gina Tricot t-shirt – Gina Tricot skirt – ZARA sandals – D&G watch – Gina Tricot bracelet – Ray-Ban sunglasses

I får endelig lige et outfit herfra ferien! Dette havde jeg på, da vi var i Luxembourg. Nederdelen er fra sidste år og jeg har savnet den så meget, da lynlåsen var gået i stykker (og jeg har været for doven til at få den fixet). Men nu er den god som ny igen og jeg regner med at den skal bruges flere gange her på ferien. T-shirten er ny og jeg købte den lige inden vi tog afsted. Der var stadig flere tilbage, da jeg var på arbejde få dage før vi tog afsted. Den koster vist 79 kr, mener jeg. Jeg kan rigtig godt lide printet. Sandalerne fra ZARA er også nye, men dem nåede jeg jo at vise jer inden jeg smuttede afsted.

My outfit from when we were still in Luxembourg. The t-shirt and sandals are new! 🙂

Dette indlæg indeholder affiliatelink

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marseille