Downtown tilbud: USB nøgle

Outfit of the day #198

Outfit of the day #198Outfit of the day #198Outfit of the day #198
H&M dress – Gina Tricot bikiniGina Tricot shopper – Ray-Ban sunglassesZARA flats

Åhh hvor jeg nyder sol og varme for vildt! Det her antræk er seriøst hvad jeg har haft på de sidste 2 dage. Den orange kjole (fra H&M) købte jeg faktisk sidste sommer, da vi var i New York, men har aldrig fået den brugt, da den var meget mere gennemsigtig end jeg først troede. Den har faktisk hængt i mit skab et helt år med prismærke på. Men da jeg så skulle pakke til ferien fik jeg den idé, at den da kunne bruges som en strandkjole/beach cover-up og det er den PERFEKT til. Den er let, men dækkende nok til at man godt kan gå fra poolen og hjem til lejligheden (700-800 meter, haha! Vi har det hårdt… 😉 ). Og så er jeg helt vild med farven. Shoppingnettet var nogle vi gav ud gratis i Gina Tricot for en måneds tid siden, så dem har jeg fået et par stykker af. De er geniale som strandtaske/posen!

Uh, og jeg kan se at mine stænger allerede har taget godt imod farven. Det der med at man ikke bliver brun, hvis man bruger høj faktor solcreme er altså den mest latterlige skrøne ever. Jeg bruger Faktor 30 og 50 hernede og jeg er neger om et par dage. De danske unge har verdens rekord i hud- og modermærkekræft, hvilket er lidt en ærgerlig rekord at ha’. Og det er vi af 2 grunde: vi har et unaturligt forhold til solariums (vi er dem i verden der dyrke dem mest) og vi bruger ikke nok solcreme. Jeg tager ALDRIG solarie (gjorde det da jeg var teenager, fordi jeg ikke vidste bedre, men har aldrig haft et overdrevent brug) og jeg tanner ALDRIG uden solcreme. På med dem solcreme – og husk at der skal et nyt lag på flere gange i løbet af en dagen i solen. Især hvis man bader! Jeg synes, at I alle sammen skal gå ind og tjekke Kristinas indlæg HER og læse hendes historie om hvordan hun som helt ung teenager har haft modermærkekræft.

I’m almost only wearing this these days in hot and sunny southern France. The orange dress is actually something I bought last summer in New York, but just haven’t used yet – until now 😉

Dette indlæg indeholder affiliatelink

bloglovin

17 kommentarer

 • Marie

  Hej Jeanett
  Undskyld jeg skriver på dette indlæg, men har lige læst om din tur til Lissabon – hvor jeg selv rejser ned i næste uge – og vil meget gerne høre, hvad jeres hotel hed? 🙂
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det hedder Hotel VIP Executive Suites Marques – og du kan finde det bla. inde på hotels.com 🙂 Rigtig god tur, det er en fantastisk by! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håbede virkelig på, at den kjole var købt i år, den ser nemlig virkelig afslappet men alligevel cool ud. Elsker i hvert fald farven, også selvom den gør kjolen lidt for gennemsigtig. Det ville jo have været den perfekte sommerkjole, hvis bare den havde dækket lidt bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den havde været perfekt hvis man kunne bruge den som almindelig kjole også. Men jeg må bare nøjes med at bruge den som cover-up her på ferien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelig, misundelig, misundelig! Jeg ville ønske det var mig, der var på ferie. Vejret i DK har været super fantastisk i dag, men i morgen truer meteorologerne med regnvejr og under 20 grader, øv! Så husk at nyd varmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhh hvor ærgerligt! Håber varmen kommer igen, når vi kommer hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er jeg vild med dine ray bans! Og jeg er helt enig med hensyn til vores forhold til solen. Jeg har aldrig været i solarie og skal helleraldrig gøre det…
  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg knuselsker også mine Ray-Bans!! Totalt yndlings mærke, når det kommer til solbriller!! Og fedt at vi er enige… jeg har som teenager gjort brug af solarie, men det er ikke længere noget jeg gør på nogen måder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaaaak for linket til den lille film. Du er så sej! Håber en masse ser den og mærker efter :0) Har delt den på min side også!
  Hvor der det bare en super lækker farve til dig dernede i sommervarmen… altså kjolen ;0) Fortsæt god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Tina!! Det håber jeg virkelig også. Og taaak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • simpel og pæn kjole. Den er god til stranden 🙂

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Endelig nogen der sagde noget fornuftigt om solcreme! Jeg har tannet i min have under et 4 cm lag faktor 50 de sidste dage (i Danmark(!)), og jeg er brun og lækker. Hvis jeg selv skal sige det. Hæhæ.

  Jeg skal snarligt til de varme lande, og så kan det være at jeg er mindre tilbøjelig til at ligge ude og stege i solen når nu jeg har fået farve hjemmefra (UV-indexet er trods alt højere sydpå og solen er derfor også mere farlig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har taget solarium hver/hver 2. uge de sidste 15 år. Indtil for et års tid siden. (Jeg er 34 år gammel)
  Jeg synes at min hud pludselig begyndte at se meget ældre ud end jeg er. Derudover begyndte min ældste datter (nu 12 år) at interessere sig meget for udseendet. Og jeg vil dælme ikke give tilladelse til at hun nogensinde lægger sig i sådan en grill. Men børn gør ikke hvad vi voksne siger, de gør hvad vi gør. Så slut-prut-solarie. Derudover har jeg heller aldrig brugt solcreme :-/ for jeg ville jo være hurtigt brun!! Men det gør jeg nu!! For jeg er ligeglad om jeg er bleg eller brun. det vigtigste for mig er nu, at passe på min hud!!!
  OG APPELERE TIL DE UNGE PIGER – PAS PÅ JERES HUD HVIS I VIL SE PÆNE UD SOM 30 ÅRIG OG FREMEFTER 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, samme her… mine børn får aldrig lov til solarie. Det må de gøre når de fylder 18!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med din kjole 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown tilbud: USB nøgle