Downtown tilbud som gave

Outfit of the day #200

Outfit of the day #200Outfit of the day #200Outfit of the day #200Outfit of the day #200Outfit of the day #200 ASOS dressMarc by Marc Jacobs bag – ASOS sunglassesFriis & Company sandals – H&M ring

Endnu et outfit fra ferien! Åhh bare man havde palmer, sol og små fine gyder derhjemme at tage outfitbilleder med/i. Jeg må ud og udforske Odense lidt mere efter labre steder der kan agere baggrund for mit tøj, haha. Outfittet her er fra da vi var i Perpignan. Jeg er virkelig glad for kjolen her… den er SÅ rar at have på, når det er virkelig varmt. Jeg brugte den også flittigt i Lissabon. Den strammer ingen steder og man sveder knapt så meget, når der ingen BH er. Den er iøvrigt stadig hos ASOS til kun £20 HER (findes også i hvid og sort). Og husk I kan få 20% af til og med søndag, hvis I bruger min rabatkode som hedder MISSJEANETT20

Tjek lige de 3 myggestik på lige linje på min arm (på billedet, hvor jeg viser kjolens ryg). Vi er ikke plaget af myg hernede, men vi sov med åbent vindue på hotelværelset i Lyon og der var vist en myg der har haft en fest. Mine hænder var også blevet dekoreret med “fine” røde buler.

Outfit from when we went to the French town of Perpignan the other day

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

21 kommentarer

 • Pernille

  Den kjole er VIRKELIG pæn til dig! Den klæder dig VIRKELIG!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • felicia

  Koster din taske “kun” 757 🙂 trykkede på linket du havde sat ind, den er vild flot, troede den var meeeget dyre 🙂

  ved du om der kommer told og moms på hvis jeg bestiller fra shopbop 🙂
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej? Hvilket link? Der er ikke noget link til tasken her i indlægget. Den koster næsten 3000 kr og der kommer told, da den kommer fra USA 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På den allermindst lesbiske måde overhovedet vil jeg godt lige komplimentere dine bryster. Er du åndssvag, de sidder pænt, når man tænker på, du ingen bh har på! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg elsker dit kompliment!! Tusind, tusind tak 🙂 Lige mine bryster er også en kropsdel jeg er godt tilfreds med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whoo, outfit nr. 200! Undskyld, skulle lige påpege det 😉 Kjolen er rigtig fin, men har desværre sat stop på mit shoppebudget allerede efter at have gået crazy med al udsalget. Kunne godt have tænkt mig lidt bedre billede af din fine taske!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kjolen fed 😉 Farven er bare så fin! Meget smukke billeder 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes dine sandaler er fantastiske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, god detalje med myggestikkene 😉 Sidst jeg var på ferie, blev jeg bidt af et eller andet, så jeg fik et sommerfugle-formet udslæt. Meget kunstnerisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bare hammer godt ud Jeanett 🙂
  Kjolen er flot til dig 🙂 Gid jeg kunne bære den slags 😉

  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud Jeanett, og det er virkelig en fin kjole. Ville ønske, at jeg kunne gå uden bh. Hehe.
  Jeg glæder mig altså også bare vanvittigt meget til at vi skal på ferie i uge 31+32. Kom sol, kom varme 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine K

  Hvor skriver man rabatkoden henne? Kan slet slet ikke finde det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Wow, jeg er vild med det! Umiddelbart er det ikke en kjole, man vil se på bøjlen og tænke, at man bliver en foxy lady i den – men det gør du! Den sidder fantastisk på dig!
  Jeg har lige et spørgsmål, jeg kom til at tænke på… Når nu du bliver gift (selvom der er længe til), skifter bloggen så navn til Mrs. Jeanett? Eller Mrs. Vermund? For uanset om du tager Tims navn eller ej, er du jo ikke længere en Miss 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak B! 🙂 Jeg skifter ikke navn – hverken mit eget eller bloggens 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine K

  Er der nogle der kan hjælpe mig med hvor jeg skriver rabatkoden ind på Asos, kan simpelthen ikke finde det :(?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown tilbud som gave