Min skønne weekend

Sephora køb

Sephora køb

Lige inden vi tog afsted på sommerferie, da var jeg et par dage i København. Og i den forbindelse fik jeg endelig mulighed for at smutte forbi Sephora for første gang. Mine køb var ikke specielt originale, da de vist er vist flere gange rundt omkring i blogland, men det er der også en grund til!

Jeg købte den, efterhånden, kendte neglelaksfjerner som er SÅ genial (den orangerøde fætter på billedet). Inden i er der en svamp med et lille hul som man stikker en finger i ad gangen og kører rundt. Svampen er fyldt med neglelaksfjerner, så ens negl er helt ren når man hiver den op. Den har altså været genial på ferien! Eneste minus er at den udtørrer huden på min fingerspidser, så man skal lige give dem en god omgang håndcreme, når man er færdig med at ordne negle. Men jeg må eje den igen! Uden tvivl.

Mit andet køb var deres egen body butter, som jeg måtte eje efter at ha’ prøvet den hos en veninde. Bøtten er kæmpe stor og cremen er drøj og lækker tyk. Der er lidt parfume i, men det er ingenting i forhold fx. Body Shops kendte body butters med duft og den er desuden dobbelt så stor også (til samme pris).

Mit sidste køb var en smart pen der også er fyldt med neglelaksfjerner. Man bruger den hvis man har ramt lidt ved siden af neglen med ens neglelak (og det kender vi vist alle til 😉 ). Man kører den henover ligesom en tusch og så fjerner den neglelakken. Den er det eneste af mine 3 køb som jeg ikke er helt tilfreds med. Den virker fint første gang, men allerede 2. og 3. gang virker det som om spidsen er “mættet” af det neglelak den har fjernet. Og det synes jeg altså er for hurtigt! Godt nok er der 2 extra spidser med til at skifte ud, men hvis de kun kan bruges 2 gange hver, så bliver det en dyr fornøjelse i længden. Den køber jeg ikke igen.

Neglelaksfjerner-bøtten koster 70 kr, body butteren 140 kr og pennen købte jeg i Luxembourg til 5 euro, så gætter på at den koster 40-60 kr herhjemme.
Har I prøvet nogle af disse ting?

I finally had the chance to visit Sephora in Copenhagen and I came home with these 3 things.

bloglovin

28 kommentarer

 • Hej Jeanett
  Tænker, at hvis den der neglelak “retter” er nemmere at fjerne fejlene med, kunne man evt dyppe dem i alm. neglelakfjerner. Det er selvfølgelig dårligt at den ikke virker så længe, men om ikke andet er det måske stadig nemmere at håndtere end en vatpind ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes faktisk at vatpinde virker ligeså fint, så fremover tror jeg bare at jeg holder mig til dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg har planer om at investere i neglelakfjerneren, men har du nogen fornemmelse for, hvor længe den holder?
  Synes ikke jeg har kunnet finde Info om det nogen steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg har kun haft den en måned, så kan desværre ikke svare på det. Men det virker stadig super og tror sagtens den kan holde mange måneder endnu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne prøve neglelaksfjerneren, men kommer stort set aldrig til Kbh, så har lidt givet op på at skaffe den. Den kan ikke købes andre steder, vel? Jeg købte en billigere version af den i Superdrug i England, men den var dælme ikke noget at råbe hurra for. Det kunne knap fjerne noget…

  Jeg har til gengæld en neglelaks pen fra Boots(deres eget mærke), som jeg er super glad for. Den trænger til at blive skiftet ud, men har også haft den i et par år nu, så den kan i hvert fald anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre – det er Sephoras eget mærke, så den føres kun i Sephora! Og Boots skal jeg huske – skal nok en tur til England i efteråret, så der kan jeg måske kigge efter en der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nettie

  Hej Jeanett! Et lille tip til de der rettepinde til neglelak, som jeg lurede hos en negledame: Du kan friske dem op og rense dem ved at have et stykke vat med alm. neglelaksfjerner, som du ligesom tørrer pennen af i, når du har brugt den. Så kan du bruge pennen (som jo på trods af at man selv må tanke den op, rammer noget mere præcist end mine egne pølsefingre), indtil den bliver flosset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super smart! Men så fungerer det lige så godt med vatpinde og de er lidt billigere i længden 😉 Så jeg bruger bare denne op og går derefter bare tilbage til vatpinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også sådan nogle neglelaksfjernerpenne fra forskellige mœrker, og jeg plejer at forlœnge levetiden ved at tørre den lidt af i et stykke papir, når der kommer for meget farve på. Og dyppe den i flaske almindelig neglelakfjerner, når den bliver lidt for tør 🙂 Jeg var nemlig også skuffet over, hvor kort tid de holdt, men synes stadig, det er mere effektivt end en vatpind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes de er lige så gode som vatpinde, så dem fortsætter jeg med istedet, når denne ikke duer længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhhh Sephora! Endnu en butik jeg med glæde ville byde velkommen i Odense (sammen med Zara bla.a.)… mon det nogensinde kommer til at ske?
  Jeg købte nogle af deres neglelakker i København, og de holder altså ret godt til trods for en pris på 35,-. Købte en lattefarvet og en glimmerlak til at lægge ovenpå, og de to havde jeg på i 6 dage før jeg måtte fjerne det, fordi mine egne negle var groet og derfor havde skabt et “gap” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too! Men tror desværre også at det har lange udsigter! Ja, jeg har også hørt gode ting om deres neglelakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den creme er SÅ lækker. Min bror købte den med hjem til mig som gave fra Paris for et år siden (meget godt fundet på af min drengerøv af en bror, måske han fik hjælp af kæresten?), og så købte jeg den igen i efteråret, da jeg selv var dernede 🙂 Super god til fødder, albuer og hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er virkelig lækker!! Den skal jeg også ha’ igen, når den er tom 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh det lyder lækkert! Har prøvet neglelakstingen, og den virkede ret fint, har også noget der ligner præcist, men som er lavet til at pleje negle… Kan anbefales, den virke rigtig godt 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været imponeret af den neglelaksfjerner længe! Jeg har dog ikke fået taget mig sammen til at købe den. Og i sidste uge måtte jeg indse at min økonomi løb løbsk hvilket jeg har været nødt til at dele på mon blog for at holde mig selv i ørene. Øv øv.

  Men så fine køb! Misundelse herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv, hvor træls – det må blive når der bliver råd så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mener at pennen koster 75 kr. herhjemme. Har også selv købt den lige da Sephora åbnede. Er også lidt skuffet over den… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   75 kr er også en del for noget der kun virker et par gange 😉 Så vi er helt enige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde faktisk selv tænkt på at købe pennen, men det vil jeg selvfølgelig ikke, hvis du siger, at den ikke helt lever op til forventningerne. Men neglefjerner-bøtten skal jeg helt sikkert erhverve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu må jeg altså også snart prøve den neglelak fjerne ting fra Sephora! Det virker jo som om alle er begejstrede for den! 🙂 Kan være jeg kan få muligheden når jeg flytter til Kbh lørdag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tip : Depend har lavet en “miljøvenlig” version der ikke tørrer dine negle og hud ud.Den er med olie, så den fedter faktisk lidt.
  De har også en “original” version til alle jer der ikke bor i Kbh, eller lige kommer forbi. Matas forhandler dem, og de virker lige så godt som Sephoras (jeg bruger selv alle 3) og de koster kun en 50ér Win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode ting du har fundet. Har også selv neglelakfjerneren og rettepennen. Er dog heller ikke synderlig begejstret for pennen. Så hellere en vatpind.. Men neglelakfjerneren – oh la la!! Den er et hit! Intet under at den er blevet så populær 🙂
  Jeg må vist hellere lige tjekke den der body butter ud også 😉

  http://missjosie.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til (tak til Katja for at tippe mig om det). Jeg har før brugt flere ting fra Sephora (især den her neglelaksfjerner), men må indrømme, at jeg lidt har glemt mærket, fordi det ikke er tilgængeligt i det daglige. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min skønne weekend