10 Random facts

Vind €100 til Wimdu!

Vind ?100 til Wimdu!

Kender I Wimdu? Det er en side, hvor man kan leje billige lejligheder til ens ferie. Jeg rejser jo efterhånden en del og jeg har virkelig oplevet at der er fordele ved at bo i en lejlighed kontra et hotel (selvom den daglige rengøring på hotellerne også er ret nice 😉 ). I en lejlighede føler man sig lidt mere hjemme og ofte er det også lidt billigere end hoteller. I kan læse mere om hvordan Wimdu fungerer HER.

Og I kan nu vinde 100 euro til Wimdu! Der er en heldig vinder og alt I skal gøre er, at lægge en kommentar her på indlægget om I er en “Normal Traveller” eller en “Social Traveller”. I kan læse forskellen og finde ud af hvilken en I er HER. I må også gerne “Like” deres fede grafik derinde, men det er ikke et konkurrencekrav 🙂

Jeg tror, at jeg er en god blanding mellem de to! Kan ihvertfald genkende dele af mig selv i dem begge 🙂 Lærer altid et par lokale gloser, spiser helst lokalt (og undgår fastfood), men omvendt samler jeg fx på magneter fra vores rejser og vil gerne se de kendte turistsites! Glæder mig til at se jeres svar!

Konkurrencen slutter næste søndag d. 5/8 kl. 20.00.

Sorry, competition only for Danish readers!

(Sponsoreret indlæg)

bloglovin

113 kommentarer

 • Amalie Petersen

  Lækkert! 🙂 Jeg er the socialtraveller 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Andersen

  Uuh, det er en svær én. Jeg tjekker ikke facebook på ferier, og ejer heller ikke et par speedos(og med dog grund!) Men er nok mest “social traveller”. Krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok lidt en blanding, men nok mest “Social Traveller”… Kan I hvert fald nikke genkende til det med at checke ind på Facebook konstant – haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok mest en social traveller med hint af normal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Bruun-Finsen

  Uha, den er svær. Men jeg er nok en ” Social traveller”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • man kan se sig selv i begge,det er svært at vælge den ene frem for den anden.En lækker præmie som jeg meget gerne deltager i. En drøm,et ønske at vinde. så krydser finger og håber så inderligt at vinde
  følger fast din skønne blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine larsen

  ER en blanding af begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Social traveller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er helt klart en blanding! Gavekortet kunne være lækkert, idet jeg skal til Thailand som backpacker til oktober!! 😀 Så får jeg rigtig testet mine rejseskills som “blanding” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Normal traveller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Jeg er nok en god blanding af de to – om jeg mest er det ene frem for det andet afhænger meget af hvem jeg rejser sammen med og hvor hen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise skovrup

  Jeg er også en blanding. Men hælder mest til social traveller – fordi det er det jeg helst vil være. Bor på hotel, men kan nikke genkendende til det med at fare vild med vilje; det er den bedste måde at opdage noget nyt og anderledes på 🙂
  For bare fem år siden var jeg desværre nok en normal traveller der spiste på McD for at undgå madforgiftning 😉 Det er jeg heldigvis gået væk fra nu, og vil over i den helt anden grøft. Overvejer endda Couch surfing 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er nok en blanding 🙂 Er lidt mere kedelig end den “Social Traveller”, men heller ikke helt så underlig som den normale rejsende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Haha, jeg må være Social Traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Normal traveller Med en smule af social

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Er også en blanding men klart mest social 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Lige nu er jeg Normal traveller, men kan mærke at jeg bliver mere social traveller med alderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Normal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha :D! Hvor er det fedt sat op – jeg er helt sikkert en social traveller! Eneste lille ‘men’ er nok punktet med absolut at skulle sove med ‘the locals’.. Et billigt hostel kommer man altså langt med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg må bestemt også være en blanding 🙂 Tjekker Facebook lige så snart jeg øjner en mulighed for internet, SKAL spise lokalt men samler altså også på køleskabs-magneter! Ret sjovt for jeg troede faktisk at jeg var den eneste, der havde denne lidt kiksede samle-mani 😉 Men synes det er fantastisk dekorativt på et ellers kedeligt køleskab, og det er desuden altid et godt tale-emne når jeg har besøg. Mit er ca. halvvejs fyldt op efterhånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er nok en blanding! Lidt af hvert, men nok mest en socialtraveller.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Grøn

  Uh.. den er godt nok svær, men jeg hælder nok mest til socialtraveller. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert social traveller:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lei

  Tror også helt klart at jeg er en blanding af begge dele:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Den er svær, men jeg hælder nok til social traveller:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  det må helt sikkert være en blanding. men prøver da at hælde i retningen af social traveller når jeg rejser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg er vist en god blanding af de to eller måske endda en helt tredje slags traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  Jeg er en blanding af begge, da jeg elsker at møde nye mennesker, specielt nogen med en anden kulturel baggrund end mig selv. Samtidig er det også meget vigtigt for mig, at jeg får ser alle seværdigheder der er på det pågældende rejsemål, oftest planlægger jeg hvad jeg gerne vil se hjemmefra.
  Jeg elsker menneskelig kontakt, og vil derfor gerne prøve denne form for ferie.
  Har ikke planlagt ferie endnu, så dette ville være en dejlig måde at nyde den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth

  Helt klart social traveller! 🙂
  Undtagen lige det med at samle. Jeg samler på de der “I <3…" t-shirts, som aldrig bliver gået med, men bare ligger i en stor bunke.. Det der med, når man først har købt den på en rejse, så skal man næsten også købe en på den næste og sådan bliver det ved :-b Ku være jeg skulle prøve at skifte til magneter, dem kan man i det mindste bruge noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Super lækker hjemmeside/koncept! 🙂 Det vil jeg da helt klart overveje at benytte mig af næste gang jeg rejser.

  Jeg vil nok beskrive mig selv som en social traveller med et hint af normal.
  Jeg foretrækker helt klart at “blende” med de lokale og altså snakke så meget af det pågældende lands sprog som muligt, samt opleve så meget af den lokale mad og finde fine steder, som ikke er så “kendte” for turister. Derudover rejser jeg tit på et meget stramt budget, og skal derfor have så meget ud af pengene som muligt.
  Dog vil jeg gerne se de typiske turistseværdigheder, og så spilder jeg gerne pengene på en lille souvenir, som den klassiske “I ♥ [indsæt by]”-T-shirt eller andet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kjær

  Tror jeg er normal traveller 🙂 skøn konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma s.

  social traveller 😀 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er nok en social traveller, både fordi jeg elsker det lokale og ikke er super meget til store turist attraktioner, men også fordi jeg som studerende ikke har råd til lækre hoteller og så heller en billig (og spændende) rejse end ingen rejse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  En social traveller – med ønske om at blive endnu mere ‘social’ 🙂
  Foretrækker lejligheder fremfor hoteller, helst beliggende et stykke fra turistmylder, på små smalle gader, med skæve huse og lokale små butikker…
  Omvendt kan jeg heller ikke lade være med at stikke hovedet forbi de vigtigste turistattraktioner, selvom jeg tit ender med at gå skuffet derfra!
  Men mer vil have mere, og jeg gad godt være en af de der seje typer som kunne kaste om mig med lokale gloser, og nu engang udnytte de fordele som det kan medføre… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Socialtraveller her…. Elsker backpack og kultur og med en gavekort til Wimbu rækker pengene længere. Kunne være en god gave! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celine

  Socialtraveller! Elsker kulturstederne, som ikke rummer for mange turister – og så elsker jeg at backpacke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Langt hen af vejen er jeg nok en “Social Traveller”
  Jeg tjekker dog ikke ind på Facebook hvert øjeblik og frasen Hakuna Matata kommer man ikke til at høre komme over mine læber 😉
  Jeg elsker kultur og små eventyr og er ikke altid den store fan af de klassiske turist attraktioner. Jeg vil hellere på ferie i de lokales feriebyer, spise på de lokale restauranter og finde den bedste kaffe på de hyggelige caféer end på Starbucks..

  Men på SU kan det være svært at komme nogle vegne overhovedet, om det så er på social eller normal facon, så et gavekort ville være badass for en fattigrøv som mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vist også en god blanding, dog nok mest social 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Uha, jeg svæver vist mellem dem begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Social traveller er det prædikat, der er mest rammende for mit vedkommende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bak Lauridsen

  Helt sikkert social traveller! Jeg synes det fedeste ved at rejse væk fra lille Danmark er, at lære om andre kulturer. Turistede steder overfyldt af store folkemængder som taler det samme sprog, er bestemt ikke det mest sindsoprivende. Elsker at komme ud og spise med de lokale på hyggelige små steder og tale deres sprog selvom man det bliver noget gebrokkent. Flere måneder før sidder jeg og undersøger hvad deres skikke og traditioner er – det er nemlig sjovt! 🙂
  Når det er sagt, så kan en poolferie nu også være ganske afslappende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie F

  Social traveller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender godt Wimdu og jeg er igang med at overtale kæresten til at tage med mig en tur til Marokko 😀

  Jeg er helt klart Social og lurer lidt på at leje et værelse i en Riad via Wimdu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Altså jeg ville sige at jeg var social traveller, men der er sikkert også nogle træk ved normal traveller, som jeg også besidder (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er helt klart en blanding. Hoteller er bestemt ikke et no go for mig, jeg har aldrig sovet ved lokale, men jeg spiser bestemt heller ikke på Mac Donalds, når jeg er på ferie. En god blanding – med det bedste fra de to rejsemåder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Facebook is my byrden… Absolut social traveller! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed give away! 🙂
  Jeg er nok mest den sociale traveler, men sover dog på hotel og tjekker ikke ind på facebook 🙂 men mcD og sådan er jeg på på ferie 🙂

  Krydser fingre!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg vil mene, at jeg ligesom dig er en blanding af begge.
  Spiser ikke fastfood (gør jeg så heller ikke herhjemme), men sover stort set altid på hotel.
  Elsker at mænge mig med de lokale, da det giver et godt indblik af det land, man er i.
  Dog vil jeg også meget gerne opleve de typiske turistting (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er nok – ligesom de fleste andre – også en god blanding 🙂 Men er det ikke altid sådan, at man sjældent er enten eller!? De fleste af os vil dog nok altid sætte kryds i boksen “elsker at rejse”, hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg er nok et lille mix men mest den sociale turist!
  Jeg elsker at se det lokale, spise lokalt men samtidigt også se de turistede bygninger mv.
  Og et gavekort vil være perfekt da jeg og to veninder tager smuttur / roadtrip til bremen i en overnatning, hvor vi regner med at bruge wimdu til overnatning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er helt klart en social traveller, men måske en lille smule en normal traveller;)
  Men ihvertfald mest social traveller.
  Fed konkurrence forresten;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise aarosin Jensen

  Jeg vil nok kalde mig selv social traveller, med et snert af normal traveller, da jeg elsker at backpacke, sidst 3 måneder i Asien, meeeen elsker også at ligge og slappe af ved en pool og ikke skulle noget andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fint et koncept! Jeg er selv en god blanding af begge dele – dog mest en ‘Social traveler’ – dog med det forbehold, at computeren altså er slukket, når jeg er på ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Jeg er en dejlig blanding 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adelina

  Nok en god blanding, men mest social traveler – det bilder jeg i hvert fald mig selv ind, for det vil jeg helst være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt bestemt mest en social traveller, selvom jeg dog også gerne vil se turiststederne. 🙂

  Er vild med at “lege” lokal – endda så vild med det at jeg i en periode boede i Bruxelles og drømmer om at flytte til et andet land igen i en periode.

  Tjekker dog godt nok ikke rigtig facebook under ferien. Man er vel på ferie.. ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Landtved

  Jeg er nok mest den sociale traveler. Jeg har rejst flere steder rundt i verden, og syntes at charmen er ved det lokale. Samtidig lærer man meget spændende om en kultur, og jeg vil hellere snakke med de lokale, end danskere der tror at man lige pludselig er bedste venner fordi man er flere 1000 km væk fra Danmark.
  Jeg bryder mig heller ikke om at spise på MCD, da det er noget du altid kan få herhjemme, og hvorfor ikke prøve noget anderledes?
  Dog er jeg dog lidt luksus, og bor på hotel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg er vidst ogsaa en god blanding 🙂
  Har ingen iphone, men har da et kort og en god gammeldags rejsebog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok mest social traveller, dog med et hint af normal. Jeg elsker at lære andre kulturer at kende, og prøver da også så vidt jeg nu kan, at lære lidt af sproget. Desuden vil jeg meget hellere bo i en lille hyggelig lejlighed, end et stort og “kedeligt” hotel. Jeg vil dog gerne se, både de lidt mindre og hyggelige gader/ting men samtidig også de store turistattraktioner i landene. Desuden prøver jeg at spise den lokale mad, men samtidig kan jeg også godt have dage, hvor jeg bare gerne vil have, noget som jeg kender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  jeg er præcis som du beskriver dig selv – en god blanding 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som jeg også skrev hos søde Emily, er jeg – ligesom jer – en blanding af begge. Men jeg har primært rejst som social traveller de sidste år, hvor jeg har boet i Sydkorea og Tanzania og været på et månedlangt skoleophold i Reykjavik. Jeg tænker, at mine næste rejser bliver i den “lette” ende som normal traveller. Jeg har ikke det store behov (endnu) for at rejse ud og lære mere af verden at kende, som jeg har gjort før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er nok mest en social traveller, selvom at jeg oftest bor på hotel, men ikke rigtig bruger facebook når jeg er på ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Må nok være en Social traveller, ville heller ikke have noget imod at få en lille social ferie med min kæreste 😀
  Vi har faktisk benyttet Wimdu her i sommerferien, og det var en god oplevelses (: !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line R

  Ej, det er godt nok lidt svær, jeg tror det er meget 50/50, måske med en lille hældning til social traveller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Thorsen

  Jeg vil sige at jeg er en blanding mellem de to. Super lækker konkurrence, sådan et gavekort kunne jeg rigtig rigtig godt bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Definitely Social Traveller! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B.

  Hælder nok mest mod en socialtraveller, men nok en blanding 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Sofie

  Sikke en god konkurence.
  Jeg er nok mest en Socail Traveller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Borg Larsen

  Jeg er i er høj grad en social traveller, jeg lærer altid noget af sproget, og bor helst i i en lejlighed sammen med de lokale, spiser den lokale mad, men jeg har dog altid mit elskede canon spejlrefleks på mig, uanset hvor jeg befinder mig henne, så jeg er nok også lidt en normal traveller.

  Det ville være skønt at kunne give mine skønne mor dette gavekort til hendes fødselsdag, så hun kan bo godt i Paris eller Berlin, alt efter hvad hun vælger. Jeg håber på det, det ville være en dejlig overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Sofie

  Jeg er Social Traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin Linding

  Jeg må nok være en social traveller.. Eller.. Normal passer også godt. Social traveller med et strejf af normal må være mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er på mange punkter social traveller; elsker at leve eksotisk og forsøge mig på de respektive sprog – altså virkelig opleve de forskellige landes sande sider – positive såvel som negative – frem for blot at sidde på et luksus hotel med andre turister.
  Dog er facebook ikke nødvendigt på mig på en ferie, og jeg tjekker aldrig ind eller poster billeder på facebook, så lige på det punkt er jeg nok normal traveller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Stæhr Poulsen

  Normal traveller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Social traveller, uden tvivl. Det er sjovere at være impulsiv og bare leve i en rygsæk på farten, uden at have egentlige faste planer 🙂

  Omend jeg ikke er så fikseret på at opdatere facebook med check-in, billeder und alles. Det gider jeg ikke bruge tid på, når jeg er på farten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil kategorisere mig selv som en normal traveller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er nok også en blanding af dem begge to. Er måske ikke typen der lynhurtigt falder ind i mængden og snakker med alle de lokale, men vil gerne spise den lokale mad og prøve at gebærde mig på sproget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rahn

  Uha jeg er en blanding, men mest social traveller og vil gerne blive en endnu bedre social traveller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Social traveler:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Social traveler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Social traveller er jeg vidst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det var ellers en svær en at skulle vælge imellem, skulle ellers meget hurtigt til at konkludere, at jeg var The social traveller med dens prøve det lokale køkken osv. men så kom jeg også til at kigge på The normal traveller og han/hendes måde at reservere en solstol på – så må erkende at jeg er en blanding af dem begge 🙂
  Og denne rejsemåde lyder til at være en spændende mulighed, for at opleve landet man rejser til, på en helt anden måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Helt klart ” Social traveller” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg er mest en social traveller (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil mene at jeg er the social traveller, men dog alligevel er der en del ting jeg gør som the normal traveller.
  Jeg tjekker ikke min facebook når jeg er på ferie, og jeg kan godt lide en god sol seng. 🙂

  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg er the socialtraveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg er uden tvivl en Social Traveller. Lokal mad, lokale mennesker og blive væk lidt væk fra alt ting uden at vide hvor man skal hen eller hvad man kommer til at se – åh, det er nærmest det jeg lever for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.

  Lækker konkurrence 🙂

  Jeg er nok lidt en mellemting mellem de to – selvom jeg ville ønske at jeg var mere “socialtraveller-agtig”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er nok normal traveller selvom det lyder så turistet og kedeligt xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er helt sikkert social! Jeg skal altid tjekke facebook, instragram og bloglovin’, selvom jeg er på ferie! Det kan jeg ikke undvære 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hm – jeg tror jeg er en blanding (ligesom størstedelen). Jeg elsker at “fare vild”, snakke med lokale og spise på små hyggelige steder, men omvendt er der også steder som bare SKAL ses. Måske overvejende en social traveller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie AF

  Jeg vil også sige, at jeg er begge dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en blanding! Elsker at planlægge og gøre de turistede ting, men jeg vil helt klart helst spise lækker lokal mad, og så elsker jeg at finde de små hemmelige steder, som kun de lokale kender 🙂
  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hæhæ, sjov test! Jeg bruger sjældent facebook på ferier, men opdaterer fx ofte på instragram. Ud over den lille detalje vil jeg klart mene at jeg passer bedst på “social traveller”, da jeg altid ønsker at opleve de steder jeg ender på den måde der minder mest om de lokales oplevelse at stedet. Dog ser jeg oftest også de største turistattraktioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hold da op, en lækker give away konkurrence! Jeg vil nok sige jeg er lidt en blandning, men mest en social traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Jeg er helt klart en blanding af både social og normal traveller!

  Tjekker facebook når jeg kan komme til det i udlandet – men hvem er ikke afhængig af facebook? Forsøger altid at lære at sige tak, hej etc. i det pågældende land – og selvfølgelig skal jeg da smage på den lokale mad, alt andet ville da være forrykt! Men samtidig samler jeg på shotglas (har også en del magneter, men de fylder så meget og virker nu lidt rodet på køleskabet) fra alle lande jeg besøger, og har da også en stram plan over hvilke turist seværdigheder jeg skal se – det går ikke at fare vild med vilje!

  Tak for en god blog, Jeanett! Nyder alle dine rejseindlæg for tiden – håber at jeg en dag kan besøge den lækre tapas restaurant i Barcelona. Ser virkelig virkelig lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, hvor er du sød Dana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, bliver extra glad for at høre at I nyder mine rejseindlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Schuldt

  Social Traveller..
  Uden tvivl 🙂 Og tusind tak for endnu en dejlig konkurrence!!
  Ha’ en fortsat fantastisk ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jensen

  Jeg er helt klart en ægte social traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Kan også genkende mig selv i dem begge. Skal jeg dog vælge må det være den sociale traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Jeg er en social traveller med et stref normal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Helt klart social traveller! Havde god griner over ”5AM: time to reserve a sun lounger with a towel”, det er jo seriøst bare så dumt! haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Jeg er nok en blanding, selvom jeg hælder mest til, at være en social traveller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En blanding!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Lækker konkurrence 🙂 Jeg er en social traveller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Jeg kan nok se en blanding af mig selv i begge 😀 Jeg køber altid lokale råvare, snakker med de lokale og bor også typisk hos en lokaelfamilie – hvor de har et værelse. For det første er det rigtig hyggeligt, og jeg synes altid de er så søde, men så er det også billigere end et hotel – ofte.
  Jeg vil hellere have “hele” oplevelse, når jeg er ude at rejse 🙂
  men samtidig benytter jeg mig meget af “check-in” funktionen på facebook!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  jeg er nok mest den normale, men vil gerne udfordres til den sociale traveller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T-W

  Apropos…. Jeg har faktisk diskuteret konceptet med både veninderne og manden min. Til at starte med, synes jeg det lød helt vildt spændende, konceptet i sig selv. Men jeg tror, at jeg som person er en normal traveller med familien og social traveller med min veninde… Forklaring: Når vi er på ferie, jeg, prinsessen og manden vil vi gerne kunne lave og holde vores egen dagsorden og ikke føle at vi “indtrænger” andres dagligdag/liv. Hjemmefra har vi vores egen vante rutiner og når man har børn, prøver vi i hvertfald at følge så mange af dem som mulgt,. Ydermere har vi en datter, som til tider kan have krudt bagi .-)..og hvis vi bor i andres hjem, føler vi nogle gange at vi bliver nødt til at ligge en dæmper på hendes nysgerrighed, hvilket vi ikke behøver, ved at bo for os selv i en lejlighed eller hotelværelse.
  Når jeg ferierer med min veninde, kan vi rigtig godt li at “udforske” det land vi besøger. Vi tager gerne den lokale bus til yderkantsområderne for at besøge de lokale, deres madkultur og markeder.(Man kan komme RET lang ved hjælp af tegnsprog og “fakler”) :-D….Jeg tror sagtens vi ville kunne bo hos en familie og gøre brug af deres viden og kultur. Vi har selv herhjemme talt om at skifte “hus/lejlighed” med en anden familie, da det jo er en RET billig form for ferie, men igen fandt vi frem til, at der var flere “imod” end “for”. Så “when it comes to all” er jeg nok mere én Normal traveller end Social. Hvis jeg havde været mig selv havde jeg ik andre at tænke på end den rejsepartner man har med sig også vil jeg være Social traveller.
  BTW… synes jeg det har været fedt at følge din blog, mens du har været på ferie.. Rigtig lækker sted, dine outfits og i det hele taget, at du har taget dig tid til begge dele… MissJeanett Rules and Rocks 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg har rejst en del rund i østen alene, og den gang ville jeg betegne mig selv som social traveller – men nu efter jeg har fået barn, må jeg nok indse at der er kommet en smule normaltraveller i mig 😉 Dog vil jeg stadig altid spise lokalt, forsøge at bruge de lokale gloser osv, men med et lille barn er der bare lidt mere brug for struktur end hidtil.
  Krydser de små pølser for at jeg er heldig xxx 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er nok en ” Social traveller” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg er helt klart til begge dele:) Hver især har de 2 koncepter sin charme og fordele!

  Jeg tror nu altid jeg vil foretrække en lejlighed med charme, autencitet og lidt historie og personlighed, fremfor et af de sterile hoteller man kan være uheldig at dumpe ind på 🙂

  Jeg krydser for at jeg blir den heldige:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg er nok mest en normal traveller.
  Vi rejser med vores 4 børn og er egentlig mest afsted for at slappe af og få noget sol og varme. Vi tager meget på ture og går meget rundt og ser på, hvad der er. Men vi tager ud på egen hånd og følger børnenes humør. Vi er afsted for at hygge os og være sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Random facts