Wimdu vinderen!

Mig, Mary og landsholdet

Mig, Mary og landsholdetMig, Mary og landsholdetMig, Mary og landsholdetMig, Mary og landsholdet

Jeg havde sådan en skøn dag igår! Jeg startede ud med at spise lidt frokost sammen med min gode veninde Kat og hendes smukke baby Rosa, som lige var i Odense en smuttur. Derefter skulle jeg hurtigt hjem og gøre mig klar til åbningen af Odense Blomsterfestival, hvor Kronprinsesse Mary kom. Efter åbningen var vi inviteret til buffet på selve rådhuset, hvor Mary også deltog. Nøj, hvor er hun smuk! Hun gik så fint rundt og fik snakket med rigtig mange mennesker. Jeg fik desværre ikke hilst på hende (jeg kunne ha’ stået i køen op til hendes bord der på et tidspunkt var, men jeg synes simpelthen det var så pinligt at folk stillede sig op på den måde – og især i mens hun sad og spiste! Så der vejede gode manér altså tungere for mig end at kunne give hende et håndtryk). Jeg vidste faktisk heller ikke om jeg ville tage billeder, men efter at jeg havde fået at vide af flere, at det var okay at gøre, så tog jeg lige et par stykker. Jeg pakkede dog hurtigt kameraet væk igen 😉

Efter det event, så smuttede vi på Odense stadion hvor vi skulle se det danske fodboldlandshold spille venskabskamp mod Slovakiet. Skøn dag! I skal nok få mit outfit fra dagen også 🙂
Der ligger også lidt flere billeder fra min dag igår på Instagram, hvor I kan finde mig under brugernavnet missjeanett

Pictures from my day yesterday where I attended the opening of the Odense Flower Festival with Crownprincess Mary and later went to see the Danish national soccer team play against Slovakia.

bloglovin

22 kommentarer

 • Mary gør det jo bare SÅ godt 🙂

  http://smilanne.blogspot.dk/ – blog om træning, motivation og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, helt enig! Hun er sgu god til det hun gør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg nåede også lige at tænke: “Gad vide, om man må tage billeder af damen bare sådan uden videre?” Men det må man så godt… Kunne være pænt ufedt lige at blive tacklet af PET midt i fotograferingen. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg var nok også en af de sidste der tog kameraet frem overhovedet… først tænkte jeg også “Hvad fanden laver folk?”. Men da jeg så fik spurgt lidt folk, så fik jeg at vide at det var okay og så ville jeg sgu også lige ha’ et billede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvaeh, hvad sker der lige med manden, der er helt hvid i hovedet? Haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe han var en del af showet der var inden buffeten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine billeder! Kan nu godt forstå, at du holdt dig lidt tilbage. Det må også have set skør ud med sådan en kø op til den spisende prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gjorde det virkelig også! Lad dog pigebarnet spise i fred!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt som folk gør et stort nummer ud af den kongelige familie med deres bryllupper og børn osv. 🙂 De er jo bare mennesker som alle os andre, bare født under en heldigere stjerne…
  Men jeg er heller ikke på nogen måde royalist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg! Jeg er royalist og sluger bryllupper, barnedåb osv råt! 🙂 Det er jo det de er der for – at repræsentere Danmark og samle folket, så det er jo derfor der gøres et stort nummer ud af det 😉 Men selvfølgelig er de helt almindelige mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes han er lidt malplaceret ham mineren i baggrunden 😉
  Ellers ser det rigtigt hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha han var en del af showet der var inden vi gik til buffet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du er royal så syntes jeg da du skulle have hilst på hende, hun bliver trods alt betalt rimelig godt for sådan et event, hvis man ser på hendes og Frederiks årlige apanage og sammenligner det med deres antal af arbejdsdage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det synes jeg ikke gør op for at det er dårlig manér at stille sig op på den måde imens hun spiser. Jeg får nok chancen igen 😉 Skal til et event med hende igen snart.

   Og det beløb de får er sgu en lav pris i forhold til at Danmark konsekvent følger med i hvert et skridt de tager og i hele deres liv. I wouldn’t do it. Men nu skal det her ikke udvikle sig til en debat for og imod Kongehuset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Hvor er Marys kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wimdu vinderen!