Outfit of the day #206

Mine efterårsfarver 2012

Mine efterårsfarver 2012

“Electric blue” bliver uden tvivl min yndlings farve denne kommende sæson. Farven er SÅ smuk og jeg bliver helt glad af at se på den. Jeg har allerede anskaffet mig flere ting i farven, men jeg har bestemt ikke købt det sidste endnu.

Hvad skal jeg ha’ i denne farve: ALT! Kjoler, toppe og gerne en masse smukke accessories som smykker, sko og tasker. Det eneste jeg måske ikke lige hopper på i denne farver er et par bukser.

Mine efterårsfarver 2012

En anden “farve” jeg skal ha’ raget mere til mig i, er guld. Det er så dekadent og lækkert! Og det kan sagtens få den kolde og lange vinter til at føles lidt sjovere 😉 Jeg er især vild med farven i form af print på sort eller som brokade mønster (som på Dolce & Gabbana look’et 2. sidst).

Hvad skal jeg ha’ i denne farve: Nok primært overdele… tænker et par toppe og evt en fed blazer! Og måske en enkelt kjole?

Mine efterårsfarver 2012

Normalt er grå slet ikke en farve der kan få mit puls op, men jeg kan mærke at jeg craver den ret anvendelige farver en del nu her (hence blandt andet mit indlæg om grå t-shirts). Jeg tænker fx at gråt tøj ville være smuk med smykker i electric blue? Samtidigt er jeg også vild med det sidste look fra Bebe, hvor hele prikken over i’et er de smukke røde løber. Må efterlignes!

Hvad skal jeg ha’ i denne farve: Toppe, t-shirt, strik og kjoler. Måske kunne en nederdel også friste?

Mine efterårsfarver 2012

Bærfarverne er måske lidt i tråd med sidste år, hvor bordeaux var MEGA hot. Jeg er ikke færdig med farven og samtidig heller ikke de andre fine bærfarver i form af lilla og rødelige nuancer.

Hvad skal jeg ha’ i denne farve: I bordeaux kunne jeg sagtens se mig selv købe mange forskellige ting; både overdele, kjoler, sko og accessorries. Men i de andre farver vil jeg jo begrænse mig til overdele og evt kjoler.

Mine efterårsfarver 2012

Okay, teknisk set er “læder” ikke helt en farve 😉 Men den skulle altså med! Jeg er nemlig ret hooked på at få lidt flere læder items ind i min garderobe – og kun af ægte læder! Ihvertfald hvis jeg skal ha’ det på i form af tøj. Jeg er især ret overbevist om, at jeg skal ha’ købt mig en lækker sort læder nederdel.

Hvad skal jeg ha’ fra denne trend: En sort nederdel og evt en ny taske eller en kjole. Men fokus er på en lækker nederdel.

Mine efterårsfarver 2012

Måske ikke den mest ground breaking farve, og normalt heller ikke en jeg glæder mig til at iføre mig hver vinter, men i år craver jeg den lidt. Ikke bare farven sort, men i form af noget transparent eller blonder. Buksedragten fra Elie Saab ville godt nok gøre mig en lille smule lykkeligere, hvis den hang i mit walk-in.

Hvad skal jeg ha’ i denne farve: Det kan være stort set alt. Så længe det har smukke detaljer.

Det er så mine efterårs- og vinterfarver! Er det nogen I også kunne forestille jer at I hoppede i og hvilke farver craver i til den kommende sæson?
Det er min plan at lave collager med hver enkelt farve (/trend) fra dette indlæg og på den måde vise jer ting som allerede kan findes på nettet i de forskellige farver. Jeg har allerede collagen med electric blue klar til jer, så den får I en af de næste par dage.

My favourite colours for the upcoming fall and winter; electric blue, gold, grey, berry colours, leather (not a colour, but a trend) and black.

bloglovin

28 kommentarer

 • Benedikte

  Virkelig lækkert indlæg! Spændende og brugbart. Glæder mig til dine collager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, det er jeg super glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper også glad rundt ved tanken om blå og bordeaux! Guld kommer jeg dog nok til at være lidt forsigtig med – hvis det er for overdrevet, er det ikke pænt til skandinavhud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, guld kan godt være for meget for nogen – kommer nok lidt an på hvilken tone hud man har. Blå og bordeaux er også bare labert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal helt klart have noget i Electric blue! Jeg elsker simpelthen også den farve, og så passer den virkelig godt til mig. Jeg tænker at den ville være perfekt som cardigan til at peppe et outfit med sorte jeans og en hvid t-shirt op. Desuden kunne det være virkelig fedt, endelig at få købt en læderjakke, som jeg har drømt om så længe (har en i fake læder, som jeg virkelig elsker!), og den skulle selvfølgelig være i sort. Derudover håber jeg virkelig på, at få købt nogle lækre strikkjoler i både grå og sort – det vil jeg i hvert fald gerne kunne iføre mig igennem hele efteråret og vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den electric blue er SÅ fed!! Jeg lurer også på en electric blue cardigan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du ikke allerede det? Fra Eddie’s eyes? 🙂 Eller den er måske lidt lysere i det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er lysere! Og har et snert af lilla i sig. Den er ikke rigtig electric blue

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig lækkert og brugbart indlæg!! 😀

  /Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej 🙂 Meget inspirerende indlæg. Måske du kunne lave et lignende indlæg med kommende tendenser? Hvor blandt andet læder looket kunne høre ind under? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Måske – jeg synes egentlig bare det er mere interessant at kigge på farver end tendenser 🙂 Tendenser synes jeg nemlig er svære at forudse, da man tit falder for noget nyt efter kort tid. Så måske, men vil ikke love noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert og meget brugbart indlæg 🙂 Det er rart at høre hvad du synes “farverne” til dette år er.

  Jeg er faktisk også vild med de farver du har valgt, især grå og blå. Jeg har nogle af de billige basis-nederdele fra H&M (til 50 kroner) i de farver, og de er altså rigtig skønne, og rigtig brugbare. Fx her til vinter med en stor strik over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, sådan nogle basis jersey nederdele er super! Dem ejer jeg også nogle stykker af fra Gina Tricot! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Fint indlæg, jeg glæder mig til at se collagerne!

  Jeg er med på blå, bordeaux/bærfarver, sorte blonder og transparens, men derudover er jeg også helt forelsket i hunting green, den farve tror jeg at jeg skal have en kjole eller to i her til efteråret… Og så en rustrød kjole a la den her: http://www.net-a-porter.com/product/313735

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan også godt lide de grønne farver, men så snart det bliver army/oliven så duer det bare ikke til mig. Det er næsten den eneste farve i verden der formår at trække ALT farve ud af mit ansigt og får mig til at se syg ud. Hvis det skal være grønt på mig, så skal det var en stærk grøn – fx flaske grøn! Ellers ærgerligt fordi fx oliven grøn er en super lækker farve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  jeg er totalt med på bordeaux og sorte blonder! Derudover craver jeg også flaskegrønt eller bare mørkere grønne farver – jeg har det på PRÆCIS samme måde med army nemlig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Et lille tip mht til læder nederdelen. Man kan få den relativt ombloggede lædernederdel fra hm trend på deres hjemmeside, til kun 250 på udsalg (fra 700) opdagede det lige igår aftes, og smed den straks i kurven 😀 den er selvfølgelig ikke helt klassisk og plain, men hvis man synes detaljerne på den er fede, så er det et godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker den blå, og har allerede et par sko i farven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vil også rigtig gerne ha’ et par sko i den farve! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer ikke at være til den her type indlæg, men synes nu du formåede at gøre det meget hyggeligt og interessant.

  Jeg er med på de fleste farver, du nævner, men især bordeaux er jeg glad for stadig hitter. Jeg er vild med grå i grå og så tilsat med stærke pinke farver i form af f.eks. pinke læber. Det er flot. Sorte femme fatale blonder elsker jeg at iføre mig – især efter en sommer og et forår, hvor jeg har været meget lys, babydoll og piget i det pga. mine sommerkjoler, så elsker jeg om efteråret og vinteren at iklæde mig mere sexet, voksent og mørkt. Jeg har i øvrigt en (ægte) lædernederdel i pencilskirt snit, men den knirker sådan, når jeg går, haha, så jeg får den ikke brugt. Jeg ejer endnu ikke en læderjakke, men jeg kan godt se, at det er en fejl.
  Og guld! åh, jeg elsker ting, der skinner og glimter.

  Derudover jeg generelt glad for brændt farver såsom karrygul (men åh, hvor lyder den grum og grim), grøn – sådan en klar grøn – ikke fesen grøn. Her passer bærfarverne også godt ind, synes jeg.

  Og så kan jeg virkelig godt lide hvid om vinteren. Hvis det er på den minimalistike, rene måde (hvor det om sommeren bliver mere romantisk med kjoler, blomster, blonder etc). Jeg føler mig som en snehare, når jeg er i hvidt i hvidt, når det sneer.

  Den blå farve derimod er den jeg har sværest ved – jeg vil ikke helt afskrive den (har da et par blå jeans, hehe) men jeg er ikke særlig god i den der skarpe blå farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Michelle, det er jeg glad for at du synes 🙂 Og synes du har gjort dig nogle virkelig fine tanker… Men giv den blå en chance 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juhu, mit indlæg gik igennem. Min compyter drillede monster meget, så var lidt bange for at have spammet dig til med den samme kommentar.
   Nu får vi at se, hvilke farver der lander i shoppingnettet, hehe. Jeg sidder just og klikker lidt varer hjem fra H&M’s netshop.. 😉 (pt. er der ikke noget blåt i den, hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • V.i.P

  Du burde bestemt købe dig et par bukser/jeans i den lækre blå farve! Jeg har købt et par fra H&M for noget tid siden og de er mine absolut yndlings! Fungere super godt til plain tee’s, men osse til fine blonder. DO IT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide skønt indlæg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #206