Blue earrings

New in: Leopard platforms

New in: Leopard platformsNew in: Leopard platformsNew in: Leopard platforms

Jeg har faktisk aldrig fået vist jer hvad jeg selv købte, da jeg havde den der 20% ASOS rabatkode til jer. Jeg sad jo egentlig i Sydfrankrig da det var, men jeg fik alligevel sneget mig noget i indkøbskurven og de ankom her den anden dag.

Jeg kunne godt forestille mig, at de her deler vandene… men jeg synes de er så fede! Og de er perfekte hverdags sko (da de er flade), som kan peppe et lidt mørkt outfit op her til vinter. De er lidt stive i materialet, så jeg tror lige de skal gås lidt til og så er de lidt til den lille side i størrelsen. Så hvis I svinger mellem to, så tag den største størrelse!

De koster £30 og fås HER hos ASOS. De findes også i rød/sort til samme pris HER.

I bought these platforms from ASOS and now they have arrived. You can get them HERE.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille procent af beløbet, hvis I køber noget via linket. Det bliver IKKE dyrere for jer. Det er webshoppen der mister en lille fortjeneste til mig).

bloglovin

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue earrings