Søndag på Galopbanen

Next stop: London & Birmingham

Next stop: London & Birmingham

Som jeg hintede den anden dag på bloggens facebookside (I kan finde den HER), så er min efterårsferie booket! Og turen går til England – London først og dernæst Birmingham. Birmingham, fordi min søster skal læse et semester der fra september. London har vi været i før, så vi har set en del der før… men der var mange ting som vi ikke nåede sidst som jeg gerne vil denne gang. Blandt andet så vi bare Westminster Abbey udefra og der vil jeg rigtig gerne ind i den også. Shoppes skal der også lidt, dog render jeg ikke med at flænse mit kort. Men ihvertfald står den på rov i Primark og så skal jeg ha’ et kæmpe lager af yndlings trusserne fra Victorias Secret.

Vi har ikke booket hoteller endnu og det hotel vi boede på sidst lå rigtig godt (i Notting Hill), men var så sindsygt småt, wc var bogstaveligt talt et skab i rummet og morgenmaden var elendig. Så hvis I kender noget godt (både i London og Birmingham), så må I super gerne komme med tips! Vores krav er ret normale: eget wc/bad, centralt (eller, LIGE ved en metro… ikke sådan noget med at man skal gå 10-20 minutter til et stop) og så max 1000 kr pr nat for det i London og lidt mindre for det i Birmingham.
EDIT: Og minimum 3-stjernet og internet på værelserne 😉

I må også meget gerne komme med tips til gode steder at spise i begge byer! 🙂 Vi har nogen lunde styr på hvad vi gerne vil se i London, men Birmingham er helt nyt for os, så hvis I har tips til ting man burde besøge der, så kom endelig også med det!

I’m going to London and Birmingham in October so if you know any good hotels in both cities then let me know!

bloglovin

64 kommentarer

 • Lene

  Hej Jeanett.

  Jeg har aldrig skrevet en til dig før, men syntes simplenthen du har sådan en dejlig blog, nyder at læse dine indlæg. Om det er ferie indlæg, hvilket er skønne. Eller om det handler om fodbold;-) Dejlig blog, skal du vide.

  Skriver med hensyn til London, kan klart anbefale at i spiser på stedet Zizzi, super lækkert mad, pizza, pasta osv. Angående hotel, så prøv Royal National Hotel. Det ligger super godt, gå afstand til Oxford street 10 min. Tube station rigtigt tæt på. Det er ikke noget luxsus hotel, men en seng at sove i og egen badeværelse. Tjek deres hjemme side ud, de har andre hoteller også – dem kender jeg dog ikke.

  Du skal også vide at det et fedt at du opdatere så ofte på bloggen, bliv endelig ved med det;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tusind, tusind tak Lene! Hvor er det nogle skønne komplimenter at få! Mange tak!

   Zizzi lyder skøn, det vil jeg bestemt notere mig. Og hotellet må også lige tjekkes ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara G

   Jeg har også spist på Zizzi – rigtig lækkert mad, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super, det skal jeg huske! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Sidst jeg var i London med en veninde boede vi på et af Millenium hotels, hvilket er utrolig flot i forhold til prisen! Det ligger lige på hjørnet ved Hyde Park, som ligger meget centralt. Derudover ligger der en metro, Knightsbridge, lige rundt om hjørnet. 🙂

  Og rigtig god tur! Elsker simpelthen bare London.. Så er sgu lidt misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super, det vil jeg tjekke ud! Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er, så kan i prøve at booke værelse igennem det danske kollegium K, som ligger nær Finchley Road. ( http://www.kfuk.co.uk/ ) Der boede jeg selv, da jeg skulle besøge min veninde, inden jeg selv flyttede til London.

  Af andre sager, der synes jeg klart Borough Market skal opleves, hvis i ikke har været der. Et kæmpe spise orgie og en skøn markedsstemning!
  Hvis i skal prøve noget helt ekstraordinært, så skal i næsten lægge vejen forbi ‘den hemmelige bar’, som ligger i Shoreditch. Den hedder Lounge Bohemia, og er simpelthen det hyggeligste sted i hele verden. Har været mange steder, men det er og forbliver min yndlingsbar, grundet stemningen og de helst fantastiske drinks, som er helt specielle, da ham der ejer stedet selv laver sine vodkaer og drinkskortet er derfor en seværdighed for sig selv, da ingen af dem minder om noget man er vant til, men det smager hamrende godt!

  Derudover synes jeg klart at Victoria and Albert Museum, M&M’s World samt turen i båd igennem lille Vendig fra Camden er tiden værd.
  Hvis i forresten skal prøve et lækkert spisested, så er der en helt vildt fantastisk kinesisk restaurant i China Town, som hedder ‘The Golden Dragon’. – det er så delish og man får store postioner for ikke særligt mange penge, synes jeg.

  pyha, der blev pludselig meget skrevet ned, men jeg håber du kan bruge nogle af tingene (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder super! Hvordan er værelserne der? Og er det et decideret kollegium, fordi sådan noget er jeg bare ikke bygget til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, ikke sådan decideret – man kan nemlig også få tomands-værelser der, så man bor i samme bygning som kollegiet, men man har sit eget værelse.

   Bygningen er så hyggelig og fyldt med glæde. Jeg har været glad for at opholde mig der, da de også tit holder arrangementer for de danskere som bor i London, så det er et rigtigt rart sted, men rigtig søde mennesker, synes jeg (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man kan sagtens få et værelse til 2, hvis man vil det. Man er stadigvæk en del af kollegiet, men jeg siger dig, den bygning det hele ligger i, den er simpelthen så charmerende.

   Desuden har i også morgenmad med i prisen – ikke at morgenmaden er det bedste (spiste faktisk for det meste ude om morgenen), men den er der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var i London sidste år, boede vi på St Giles Hotel & Leisure Club, det ligger lige ved Tottenham Court Road undergrundsbanen og kan varmt anbefales. De har bl.a. en helt fantastisk italiensk restaurant med verdens bedste minestronesuppe. Det er et kæmpe hotel med hyggelig bar og 3 forskellige restauranter tilknyttet 🙂 Har været i London 3 gange, men dette hotel er klart det bedste. Det ligger desuden et stenkast fra oxford street, så man kan snildt gå hen til oxford circus og marble arch, det gjorde vi 🙂

  Priserne svinger rigtig meget, så jeg ved ikke hvad det står i i dag. Men vi gav ca. 4000 kr for 2 personer, 4 overnatninger i højsæsonen sidste år.

  Af spisesteder kan jeg anbefale Ed’s diner, ikke fordi maden er i en klasse for sig selv, men fordi stemningen og atmosfæren derinde er en oplevelse i sig selv, den er indrettet som en rigtig oldschool amerikansk diner, og der serveres selvfølgelig burgere, milkshakes osv. du kan finde adresser her http://www.edseasydiner.com/location/index.php

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde

  Spurgte lige min kollga, som har været der maaange gange på inspirationsture, og hun sagde flg.

  CENTRALT:
  Mostyn Best Western – tæt ved Primark

  BILLIGT:
  EasyHotel –der ligger forskellige rundt om i byen – ofte tæt ved undergrund

  SUPER BILLIGT:
  Generator Hostel – super billigt…men med party 24/7

  Bliver så fedt med en Londontur søde 🙂

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak søde, men det første er satme dyrt – 6000 kr for 3 overnatninger! Tjekker lige EasyHotel ud 😉 Hostel er no go – er for high maintenance og gammel til den slags 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Easyjet hotellerne er mindre ind kosteskabe. Boede på det ved Victoria station og seriøst vores kuffert kunne ikke være på gulvet åbnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal jeg huske! Vi havde heller ikke planlagt at bestille igennem Easyjet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  For 700-800 kr pr nat så får man ikke ret meget andet ind et kosteskab i London – desværre. Vil man have lidt mere ind det skal man op og give over 1000 kr og gerne tæt på de 1200.

  https://mobile.ihotelier.com/mbe/mobile/13279/
  Det hotel er super lækkert og med prime location i trendy shoreditch. koster 1500 kr incl morgen bragt til dit værelse mener jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det opdagede jeg godt, da jeg selv lige lavede et par søgninger. Har ændret det til 1000 kr pr nat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja London er dæleme en dyr by. Hvis det skal være 3 stjernet skal nok noget højere op eller var det kun i Birmingham det skulle være 3 stjernet?? For 3 stjernet i london er pænt dyrt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Begge dele 3-stjernet – jeg er bare high maintenance 😉 Livet er for kort til 2-stjernet og hostels!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Følger dig hele vejen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeanette, det er så befriende at du bare siger det som det er! Jeg boede på Circus Hostel i Berlin i sommers, som nok er det, jeg vil betegne som “luksushostel” og et funky og skønt sted, men en nat var der ikke wc papir på toilettet på min etage før rengøringen kom om morgenen, og man deler altså wc med rigtig mange andre på hostel = bakterier osv. Jeg var seriøst ved at dø – jeg gør det ALDRIG igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ang spise steder, så skal i bestemt prøve Jamies Italy. Ved godt at det lyder som en kæmpe turist fælde, men det er det overhovedet ikke. Og ved fra min veninde og er vaskeægte Londoner, at det er et populært sted også blandt de “indfødte” at spise. Super billig mad, god betjening og så er maden bare MUMS.

  Hvis du er et thai mad så skal du prøve Busaba Eathai (se deres hjemmeside for hvor de ligger, de ligger nemlig efterhånden flere steder i byen). Rigtig lækker thai mad på en lidt moderne måde. Det er i gadekøkken stil så du sidder ved store borde sammen med alle andre, maden kommer lynhurtigt, og man forventer også at man forlader sin plads, når man har spist færdig. Dvs det ikke er et sted man sidder og hygge snakker efter maden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jamies… som i Jamie Oliver? Det lyder lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jep

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • catrine

   Det ER lækkert! Husk at bestille oliven tapanaden og den lange bruchetta ting, så lækkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det vil jeg skrive mig bag øret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil også gerne slå et slag for Jamies Italy, hvor jeg fik frokost sidst jeg var i london.. mega lækkert altså, go betjening og så er helhedsoplevelsen inde i restauranten bare i top 🙂 Og lækker mad til gode priser..

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder virkelig lækkert!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg var i London for 1,5 år siden, hvor vi boede på Kings Hotel ved undergrunden Bayswater (London), tæt på Oxford Circus. Det var fint og billigt.
  Og så var jeg i London her for 2 uger siden, hvor vi boede på Hyde park Court Hotel (London), som ved undergrunden Paddington, også tæt på Oxford Circus.

  Det er begge kun 2- stjernede hoteller, men ligger rigtig centralt.

  Og så kan jeg anbefale spisestedet Vapiano, som er en italiensk restaurent. Den ligger bag topshop, hvor man skal gå ned ad gaden mellem Topshop og Urban outfitters ved undergrundsstationen Oxford Circus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak, men minimum 3-stjernet! Har for mange dårlige erfaringer med 2-stjernet.

   Vapiano lyder til gengæld lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Kan godt forstå dig, men hoteller i hjertet af London kan være dyre, hvis de skal op i stjernerne:-)

   Vapiano må du bare prøve! Vi spiste der to gange på de tre dage vi var der, mums:-D og deres pastaretter er så lækre. Man står og kigger på imens de laver ens mad. Så spørger de dig hvilken slags pasta du vil have og hvilke krydderier du vil have i. Elsker deres koncept!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Vapiano lyder efterhånden som et sted vi MÅ besøge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg var i London i foråret, hvor jeg var på rundvisning i Westminister Abbey. Det er helt klart et besøg værd hvis I overvejer dette.
  Derudover MÅ I besøge East End hvor der både er fede butikker, flere markeder under halvtag, men også et sjovt og anderledes mini “shoppingcenter” bygget af containere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg VIL også ind i Westminister Abbey denne gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidst jeg var i London boede jeg på Hilton lige ved Angel – som ligger forholdsvist tæt på Oxford Street. Der ligger metro + bus 3-4 min. gang derfra. Kan ikke huske hvad jeg gav for det, men det var forholdsvis billigt (og også rigtig flot). Har skrevet lidt om det her, hvis det skulle være til nogen interesse: http://www.miamalene.dk/2011/09/london-hilton/ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Ih søde Jeanett.. Hvor er det dog skøn at i skal ud og rejse igen, er kun lidt misundelig 😉

  Min veninde var super heldig at bestille overnatning på hilton i london til ingen penge inde på hotels.com og hun har sagt at de tit køre tilbud på dem der inde. Det kunne være i også kunne være heldige at finde at godt tilbud, Hilton ved man jo er god standart også i London, til forhold til den ellers virkelig ringe kvalitet på hoteller i london 😉

  Håber i finder et fedt sted at bo, og så vil jeg glæde mig til at høre om jeres tur.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett

  I må ikke snyde jer selv for et besøg på Cote (http://www.cote-restaurants.co.uk/Index.html)
  og Bistro du vin (http://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g186338-d2212444-Reviews-Bistro_du_Vin-London_England.html)

  De ligger i Covent Garden og SoHo, så det er meget nemt at komme til. Selvom at Bistro du vin er en kæde, så er det fantastisk lækker mad og utrolig gode vine. Også et sted man bare kan tage hen for at få nogle gode drinks.

  Generelt er prislejet ok, måske lidt over middel, men man bestemmer jo selv hvilke vine man køber til.
  Og som tidligere nævnt, af anden læser, så SKAL i forbi Borough Market:)

  Go tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Grand Plaza Hotel i London 🙂 Det ligger genialt, tæt på en masse supermarkeder, små hyggelige restauranter (+ burger king, mcdonalds, subway, pizzahut osv.), og så ligger det 5 minutters gang fra to metrostationer. 🙂 Det er minilejligheder, så der er TV, et godt badeværelse, et lille køkken med tallerkner, bestik osv., en elkedel, vask og køleskab 🙂 + gratis internet på værelserne, og så er der rigtig fint 🙂

  Ellers er der også Central Park hotel, som også ligger lige i nærheden af alt det jeg lige nævnte – dog er det bare et typisk hotelværelse uden TV, køkken osv. 🙂

  Og jeg vil ligesom Simone anbefale Vapiano – dog kan det anbefales at bede dem spare på olien hvis du bestiller pasta 😀

  Og så SKAL I bare besøge Masala, som er en virkelig lækker indisk restaurant i Covent Garden. Den ligger lige ved siden af den Royale balletskole, og har virkelig det lækreste indiske mad. Fik Chicken Tikka med ris og curry sauce, og har aldrig været mere tilfreds efter at have været på restaurant – og så var det endda billigt 😉

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Det bliver nok svært at finde meget mere end et ** hotel til den pris i vil give hvis det skal ligge centralt. Hvis i har råd til at betale mere kan jeg dog anbefale et par gode hoteller.

  Rigtig god tur, lækkert med en lille afstikker en gang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Til 1000 kr pr nat? Der er nu masser til den pris inde på hotels.com 🙂 Altså 3-stjernet og op efter til 1000 kr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Westland hotel har jeg boet på tre gange nu – lige ved siden af to stationer og fantastisk service .. Deres værelser er desuden kæmpe store ift. prisen 🙂 .. Priser variere nok alt efter datoer, men jeg har givet ml. 700 og 1000 kr pr nat alle gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kan desværre ikke anbefale nogle fine hoteller, men vil gerne FRARÅDE dig at bestille hos Queenspark Hotel, da det er et elendigt hotel! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er meget glad for Food for Thoughts i Neals Yard Street ( Covent Garden) til frokost. Er en vegetar restaurant i en kælder, der er altid kø når de åbner, men kommer man lidt efter åbningstid er det ikke så slemt. Er super lækkert (tag Dish of the day, og gerne dessert som også altid bare er for lækre) Kan heller ikke lade være med at tage på TGI Fridays 8der ligger også en i Covent Garden) har været for mange gange i USA og er lidt for glad for deres mad til at jeg kan modstå fristelsen 😉 En fed ting jeg synes er at tage tube til Parlament, Kings Cross el lign. Og så gå langs Themsen på London Eye siden mod Tower. Der kommer man forbi Modern Tate (hvor der altid er de fedeste kunst udstillinger, fede street art udstillinger, Design museum, gamle ruiner, og så ligger der en masse pubs langs ruten hvor man kan drikke en pint eller to 😉

  Jeg har boet i lidt forskellige område ri london men er normalt meget glad for Bayswater området, synes det som regel er lidt pænere end fx. Earls Court. Plejer at søge på en af de mange søgemaskiner efter de billigste værelser, men er som regel ret dyre i ferier desværre ;(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Der ligger ret mange hoteller ved “glouster road” og “earls court”, som ligger et par stop væk fra centrum og der er gode spisesteder tæt på. Hotellerne er vidst ikke så dyre, da de ikke ligger plet i centrum, men de er rigtig fine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thomsen

  Hej Jeanett

  Det eneste jeg nærmest når at læse i dit indlæg er “London”, “Hotel”, “Anbefaling”……

  Jeg er lige kommet hjem fra London for en uge siden og har boet på det her skønne hotel i fire nætter med min kæreste:

  “The Darlington Hotel” er stedet! Der er fem minutters gang til Paddington St. i den ene retning og Hyde Park i den anden retning. Og sådan cirka 15 min gang ind til Primark og dermed begyndelsen af Oxford Street. Så lækkert placeret.

  Men det bedste er næsten….. at prisen er inkl. full english breakfast! Og morgenmaden er så anbefalelsesværdig. Søde ‘tjenere’ der ønsker dig godmorgen og spørger om du vil have kaffe/te og hvad du ønsker fra den engelske morgenmad. Det resterende (havegryn, mælk, rundstykker m.m.) står som buffet.

  Vi gav lige i underkanten af 1000,- pr. nat. Men værelset har en okay størrelse og badeværelset ligeså. Min kæreste og jeg er i hvert fald ikke i tvivl: Vi skal også bo der næste gang!!

  Hvis det var noget, så er der et link her:

  http://www.darlingtonhotel.com/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder virkelig, virkelig godt – det vil jeg helt sikkert tjekke ud! Hvad med internet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Min kæreste fik udleverede nogle gratis Wi-Fi koder til deres internet, så han kunne koble sin tlf. op på den. Men dagene gik i en vældig fart, så vi fik det ikke rigtigt afprøvet! Men gratis koder er det i hvert fald – kvaliteten kan jeg ikke sige så meget om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder super!! Og hvis de ikke virker så godt, så kan jeg jo bare holde lidt ferie de par dage vi er i London 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tidligere boet på hotellet Holiday inn express som er en hotelkæde. Værelserne var fine og en god morgenbuffet – ikke noget vildt og voldsomt, men der var da både cereals, toast, croissanter, syltetøj og diverse pålæg. Boede i Finchley i Nordlondon.

  Et lækkert spisested i London som jeg vil anbefale er vegetar restauranten Mildred´s. Adressen er
  45 Lexington street
  Soho
  London W1F 9AN

  Man skal ned af en sidegade til Oxfordstreet som vist hedder Polandstreet, og nede for enden af den finder du Lexington street.

  Lækkert sted, som bl.a har gode burgere. Man kan risikere at skulle vente på et bord når man kommer ind, men så kan man snuppe en drink i deres bar imens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg har boet på dette hotel i Birmingham: http://www.ibishotel.com/gb/hotel-1459-ibis-birmingham-city-centre/index.shtml
  Det er udemærket og ligger centralt. Nu ved jeg ikke hvordan i ankommer til Birmingham, men det ligger i gå afstand fra New Street Station.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Fedt med et tip til Birmingham også. Vi ankommer nok ved stationen (vi regner med at tage toget), så det er perfekt! Har du tip til spisesteder og andre gode ting? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er faktisk i UK på ferie nu og havde booket London hoteller igennem lastminute.com – der kan du vælge “topsecret” 4 og 5 stjernede hoteller hvor der står en beskrivelse bare men intet navn før du har booket.

  Jeg har boet på Westbury Mayfair lige ved Regent Street og Radisson Kenilworth ved Oxford Str på den måde – begge for omkring 1000 kr pr nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh smart! Det vil jeg da lige tjekke ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Kan anbefale dig at søge på siden airbnb.com! Her kan man leje en lejlighed hos en privat og ofte få virkelig meget for pengene. Har selv benyttet mig af det før og troværdigheden er høj! Alle bliver tvunget til at at skrive anmeldelse af deres ophold, så det er privatpersoner uden nogen agenda der kommer med deres helt ærlige mening. Tag et kig på siden, man kan virkelig bo lækkert og spare en masse penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg hørt om! Det kunne være man skulle kigge på det i stedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Så lige du efterlyste flere tips til Birmingham, og jeg har faktisk engang boet der, og selvom det efterhånden er en evighed siden (= jeg ved ikke en skid om butikker og restauranter – og om de overhovedet er der mere), så kan jeg da godt lige skrive lidt til dig.

  Jeg vil anbefale dig at besøge kanalområdet / Gas street, hvor I kan tage på bådtur eller bare sidde på en cafe og hygge.
  BBC har skrevet om stedet her: http://www.bbc.co.uk/birmingham/your_birmingham/walk_through_time/07.shtml
  – jeg kan iøvrigt anbefale hele guiden til en gåtur gennem B’ham city centre: http://www.bbc.co.uk/birmingham/your_birmingham/walk_through_time/index.shtml

  Hvis I kan lide indisk mad, er I nødt til at drage lidt uden for city til Ladypool Rd i Sparkbrook – det tager vel 15-20 min med bus. Det er kendt som Englands curry eller balti hovedstad, og der er virkelig mange fantastiske restauranter til billige penge. Kan som sagt ikke sige noget om, hvad der er tilbage idag, men lad mig bare sige det sådan: Da jeg flyttede til B’ham kunne jeg ikke lide indisk. Jeg boede tre skridt fra Ladypool Rd og spiste der min. en gang om ugen – og jeg er afhængig af indisk mad nu!
  http://birmingham.myvillage.com/article/ladypool-roads-best-indian-restaurants

  God tur!

  mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tips!! Det var skønt også at få lidt om Birmingham! Og vi elsker indisk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CB

  Hotel Columbia ved Bayswater road/Kensington er et supergodt hotel. Aner dog ikke, om de har internet.

  http://www.columbiahotel.co.uk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet, vil kigge på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Lige overfor “shoppingcentret” i containere i East, ligger “Pizza East Shoreditch”, super råt sted, med lækre pizzaer. Kan anbefales at bestille bord i forvejen.
  http://www.pizzaeast.com/
  Spiste morgenmad på “The riding house café” – lækkert sted.
  http://www.ridinghousecafe.co.uk/

  God tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag på Galopbanen