Nye GT køb og weekend

Outfit of the day #208

Outfit of the day #208Outfit of the day #208Outfit of the day #208
Topshop dressYSL ringMarc by Marc Jacobs bagZARA flats

 Åhh nu er det vist endelig ved at stilne lidt af, så jeg kan få tid til at blogge helt normalt igen. Håber at I hænger ved derude 😉 Outfittet her er fra igår, da jeg var til et event på Klampenborg Galopbane sammen med andre søde bloggere. Jeg havde valgt at tage noget på der var behageligt i varmen, da det var så lummert! Kjolen er ny og er fra Topshop… I kan måske kende den fra indlægget HER med collagen med electric blue. Jeg måtte bare eje den efter at ha’ set den. Og så var den billig! Den er dog lidt lille i størrelsen, hvilket jeg heldigt nok var blevet tippet om inden, så gå en størrelse op! Jeg er vild med farven på kjolen og på teksturen af den (kan I nok bedst se på close-up billedet).

I skal nok få billeder fra selve eventet også! Og tak til søde Emily for at tage billederne <3

My outfit from yesterday where I attended an event in Klampenborg.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

12 kommentarer

 • Louise

  Sådan en fin kjole! Er den behagelig og have på? Har selv overvejet at købe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, super behagelig! Stoffet er ret elastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super skøn ud, Jeanett 🙂 Farven er virkelig flot til dig! Og så er jeg stadig mega(!) misundelig over din YSL ring – den er smuk!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej, den er så flot. Har dog forelsket mig i den røde! Men hvilken str har du taget den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Str UK 14 – den er ret lille i størrelsen!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Melton

   Hej Jeanett,
   Sidder selv og vil købe en YSL ring, men jeg har meget svært med det størrelsespjat. Jeg skal købe på Net-a-porter og jeg bruger normalt str. small i fx spinningringe. Kan du være behjælpelig med hvad den britiske størrelse svarer til? De kalder nemlig størrelserne for bogstaver på deres hjemmeside…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kender desværre ikke til størrelserne på spinning ringe. Men jeg er normal en str 53-54 i ringe og har mine YSL ringe i str 7 🙂 Håber det hjalp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da også helt fantastisk den kjole. Du ser vildt dejlig ud 🙂

  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare HEL VILD med din ring fra YSL, den er bare SÅ fantastisk lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye GT køb og weekend