Next stop: London & Birmingham

Outfit of the day #209

Outfit of the day #209Outfit of the day #209Outfit of the day #209Outfit of the day #209

Reklamelinks er markeret med *

Warehouse dress (HER*) – Line&Jo earring – Marc by Marc Jacobs bag (HER*) – ZARA flats

Tusind tak for alle jeres super gode tips til London og Birmingham på indlægget fra igår. Der er rigtig mange af dem der lyder rigtig gode, så jeg vil i gang med at kigge på hoteller og savle over den lækre mad I fortæller om. I må dog stadig gerne komme mere flere tips – og især gerne til Birmingham. Der har der ikke været så mange.

Outfittet her er fra da jeg deltog i åbningen af Odense Blomsterfestival med Kronprinsesse Mary (I kan læse indlægget HER). Kjolen jeg havde på er ny og er fra Warehouse. Normalt ville jeg style den med høje stiletter, men jeg har lært af de sidste par gange, hvor jeg har deltaget i samme event, da det er en flere timers stående buffet på rådhuset. Derfor orkede jeg ikke andet end flats i år, da vi også skulle videre på stadion til landskamp bagefter. Kjolen er rigtig let og behagelig at ha’ på (mener også at den er lavet af silke) og der er elastik i taljen. Den kan stadig fås HER*.

My outfit from last week where I attended the opening of Odense Flower Festival with Crownprincess Mary of Denmark.

bloglovin

13 kommentarer

 • Årj, pænhedskjole! Den skal jeg vist ind at lure lidt på… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak! Jeg synes printet er sååå pænt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser flot ud! Elsker snittet. Haha jeg kan godt forstå, altså fravalget af stiletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Hanar! Hehe ja ens fødder er ihvertfald MEGET smadret, hvis man vælger stiletterne den dag! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW! Sikke en fin kjole. Den klæder dig bare så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo lige, hvor jeg bor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jaaa der er så fint lige der! Og det er faktisk taget den dag du flyttede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucky you med London! Jeg var afsted i foråret med min kæreste (min fødselsdagsgave til ham). Jeg kan desværre ikke anbefale jer et hotel, for det vi boede på var ganske enkelt forfærdeligt! Men jeg har dog nogle London-tips på min blog her: http://ohyouprettythings.dk/?cat=26 måske du kan bruge nogle af dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit. Hvor er den læbestift fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Rønager

  Smuk kjole! Ville bestemt ikke blive ked af det hvis den havnede i mit klædeskab 😉
  Hvordan er den strørrelse-mæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop: London & Birmingham