Modeblogrevolutionen og en masse om bloggerpriser

FestoutfitKRISE (is that even a word?)

FestoutfitKRISE (is that even a word?)

Jeg tror faktisk slet ikke, at jeg har fortalt jer at vi (Hr. Kæreste og jeg) holder kæmpe forlovelsesfest i morgen. Det er ikke noget højtideligt, men derimod bare klassisk drukparty. Vi bliver en 25-30 mennesker, så det skal nok blive rigtig sjovt! Hvis I vil følge med i festen i morgen, så kan I følge med på instagram (jeg hedder missjeanett), hvor jeg er sikker på at jeg nok skal poste et par billeder eller 10 i løbet af aftenen 😉

Nå, men til det vigtige… jeg har TØJKRISE. Jeg havde egentlig tænkt mig at hoppe i min nye Stine Goya kjole, men den er ikke ankommet endnu! Og jeg havde, dumt nok, ikke overvejet en Plan B. I plejer at være så gode og tit føler jeg at I kender mit klædeskab bedre end mig (I minder mig ihvertfald tit om items jeg selv fuldstændig havde glemt alt om), så vil I ikke hjælpe? Det eneste jeg føler mig nogenlunde sikker på er, at jeg helst vil ha’ kjole eller nederdel på. Ikke bukser. Vi har til i morgen sidst på eftermiddagen til at få den her krise klaret 😉 Og I må meget gerne linke til indlæg med de ting I foreslår… bare så jeg er helt sikker på hvilken ting I mener. Tusind tak for hjælpen!
Og god weekend til jer alle… jeg har så optur over fest i morgen og at jeg har helt fri fra arbejde denne weekend (og at min weekend først slutter tirsdag 😉 ). Det er dejligt!

bloglovin

47 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeblogrevolutionen og en masse om bloggerpriser