Min lille hemmelighed

Gravid-spørgerunde

Først vil jeg gerne lige sige TAK for alle de fantastiske kommentarer igår… jeg var så overvældet og måtte 2 gange tude lidt, fordi jeg blev så overvældet (+ graviditetshormoner 😉 ) over at der findes så mange helt igennem søde mennesker der bliver så glade på mine vegne. Nøj, hvor er I fantastiske og det kan ikke siges nok!! TAK TAK TAK!

Jeg har på fornemmelsen at der ligger flere spørgsmål og lurer i det fjerne omkring alt det her med kommende baby osv. Så jeg tænkte I kunne fyre dem af her på indlægget og så laver jeg en videoblog senere på ugen, hvor jeg besvarer nogle af dem! Så kan jer der er interesseret i alt det omkring baby nyde det og samtidigt kan dem af jer der er ligeglade springe over. Så fyr løs! 🙂

bloglovin

38 kommentarer

 • Sab

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, om du tænker over produkter du nu bruger samt hvilken mad du spiser nu hvor du er gravid? Tror umiddelbart at jeg selv vil tænke over produkter, men mht. mad er jeg ikke sikker på at jeg vil være så fanatisk – hvilket måske burde være omvendt?! Kunne godt tænke mig at høre din holdning hertil. Og endnu engang STORT tillykke, glææææder mig til at følge udviklingen med din gravide mavse + bagefter blogbabyen er kommet til verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har I tænkt på navne? Jeg ved ikke, om du har lyst til at svare på det, jeg er i hvert fald selv sådan “uuh nej, der er ikke nogen der må stjæle dem!” og det er ikke engang aktuelt for mig. Men hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle lidt om jeres overvejelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var også det første jeg tænkte på!:oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvad så med bryllup? Havde I planlagt hvornår det skulle være, inden i vidste du var gravid? Og er det nu sat på stand-by eller hvordan med det?
  Og STORT tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Først og fremmest kæmpe tillykke! 🙂 Hvor er jeg glad på jeres vegne.
  Jeg kom til at tænke på hvad i gør med plads til den lille ny? Har i et værelse tomt, eller er i på vej til villa, volvo og vovse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  En af mine første tanker var umiddelbart (udover tillykke self.! 😉 ) at du/i er så unge! Men det er måske fordi du stadig studerer jeg har den opfattelse, så mit spørgsmål er hvad du vil gøre med studierne nu når du får et barn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke! Vær sød at uploade mange baby billeder til den tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har I overvejet at flytte? Evt til en anden lejlighed eller måske i hus? Hvis I bliver i lejligheden, er det så Hr. Kærestes kontor eller dit walk-in closet der må lade livet? Eller har I et ekstra værelse til den kommende baby?
  Jeg vil også lige sige tillykke. Jeg glæder mig meget til at høre om graviditet og babyer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Schneider

  Tillykke søde Jeanett 😀

  Hvad gør i egentlig med lejlighed ? Skal i flytte eller må walk-in closet lade livet ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth

  Endnu en gang tillykke 🙂
  Jeg tænkte på, hvordan fortalte i det til familie og venner og hvordan reagerede de?
  Det er n

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er egentlig ikke rigtig et spørgsmål, men mere en ide, hvis du ikke rigtig ved, hvordan du skal gøre med alt baby-halløjet på bloggen. Man kunne måske lave et slags “babyfilter”, hvor man, når man trykker på en knap, får vist alt indhold på bloggen også det som du vælger at putte ind med baby. Samtidig kunne man så lave en slags knap, der gjorde, at man ikke fik de babyrelaterede indlæg med, når man klikkede på den. I praksis skulle det være noget med, at den ene viste alle indlæg og den anden viste alle undtagen dem du har givet et vist tag. Bare en ide 😉 Det kan være det sætter tankerne i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke!! Årh, hvor er det dog fantastisk! Har I tænkt på navne? Og hvor længe har I været sammen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, endnu en gang 🙂 Jeg vil også gerne se babybilleder!

  Jeg tænkte lidt på… hvad med navne? Jeg mindes at du helst vil holde det hemmeligt indtil, men hvad men navne som du godt kan lide, men som du helt sikkert ved at h*n ikke skal hede 🙂

  Hvor meget har du tænkt dig at inddrage det på bloggen? Altså, jeg synes det er vildt spændende, og vil gerne høre om hvad den lille skal hedde (eventuelt når h*n er født), og se billeder 🙂

  Har du fået nogen underlige “cravings” i mad? Og hvad kan du slet ikke holde ud at spise pt.? Måske noget du elskede før?

  Også er jeg også lidt nysgerrig mht. om det var planlagt eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var det noget i havde planlagt igennem længere tid, eller var det en mere spontan beslutning om, at nu skulle i prøve (kunne jo læse, at det skete på jeres sommerferie), eller var det måske bare et heldigt uheld?
  Hvordan har du det med, at skulle være mor?
  Hvordan har Hr. kæreste det med, at skulle være far? Du har jo før skrevet, at han var ret skruk.
  Hvordan fortalte i det til familie og venner?

  Jeg glæder mig virkelig til, at se din video og høre dine svar. Og så endnu engang stort tillykke! Jeg er SÅ glad på jeres vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mange gange tillykke, jeg blev simpelthen så glad på jeres vegne da jeg læste det 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan Hr. Kæreste fik overbragt den glædelige nyhed, og hvordan han reagerede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N. Hansen

  Hjertelig tillykke 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om du vil føde naturligt eller om du vil have kejsersnit? Jeg spørger fordi jeg er nysgerrig og man hører tit at folk er angste for normal fødsel og derfor får lavet kejsersnit.
  Tillykke endnu engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TM

   Nu kan man jo ikke “bare” vælge kejsersnit som 1 gangsfødende.. medmindre der er en obstetrisk årsag eller man har en personlig, alvorlig grund til ikke at ville føde selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Jo, det kan man godt ”bestille” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TM

   Er jdm i Odense og der kan man ikke bare bestille det, heldigvis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, så kan det jo være du kan ende med at blive min jdm vel? Hvor sjovt! Hører jo også til Odense

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TM

   Nej, desværre! Er selv gravid og går på barsel om ca 1 uge 🙂 Ville ellers gerne være din jordemoder, du kommer til at klare det så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh ok! Kunne ellers være sejt 😉 Og tak for tilliden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Allerførst KÆMPE KÆMPE stort tillykke til jer begge 🙂
  Det er da fantastisk!

  Jeg glæder mig til noget mere blogging – har jo manglet dine fantastiske indlæg 🙂
  Du bliver helt sikkert den mest smukke gravide blogger, så det glæder jeg mig til at se 🙂

  Jeg tænker på, hvornår I så har planlagt brylluppet til?
  Skal du være gravid – ædru – brud, eller?

  Pøj pøj med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej!
  Utrolig mange gange tillykke. Det er besynderligt som jeg kan føle, at jeg næsten kender dig og derfor nærmest har en klump i halsen over at høre så vild en nyhed (skøre blogverden ;-)) Som den overfladiske mode-/skønhedsbloglæser jeg er, vil jeg naturligvis gerne høre, om du fortsat vil bruge makeup? Når jeg kommer dertil hvor du er nu, tænker jeg, at jeg godt ville turde bruge en omgang Nilens Jord oder so. Hvordan har du det med det? Clean cut eller stadig lidt dullegrej til ansigtet? (jeg tænker nemlig jeg bliver hormon-acne-graviditets-uhyret, hvorfor jeg håber at kunne ty til ÉN eller anden form for maskering……)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Kan se der er blevet spurgt om det, men jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan med bryllup? Vil I giftes før baby, eller vente til efter – og ikke mindst, var det planlagt, at du skulle være gravid? 🙂

  Og tillykke med det! Hvor er det fantastisk dejligt for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh har først lige læst den store nyhed nu, og er da nødt til at ytre mit hurra og tillykke.
  Jeg elsker simpelthen når nogen kan dele den dejlige nyhed, at de bringer nyt liv til verden – også selvom det ikke er nogen jeg kender privat.

  Så stort, stort tillykke endnu engang- jeg ville elske forsat at følge med herinde, også selvom der var et baby relaterede indlæg eller to hist og her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Endnu en gang stort tillykke. En del af mine nysgerrigheder har de andre spurgt ind til. Men lidt spørgsmål kan jeg da godt finde på, når nu du indbyder til det 🙂

  – Hvad håber du, at baby arver/ikke arver fra dig og din kæreste (fysisk og personlighedsmæssigt)?
  – Har du/I købt noget til baby endnu?
  – Har du nogle principper, som du overholder under graviditeten? (ingen alkohol, ingen parfume, ingen make up, ingen light produkter, osv.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Stort tillykke med graviditeten! Jeg kunne god tænke mig at høre, om du har om du har gjort dig nogle tanker ift. hårfarvning/lyse striber under graviditeten/mens du planlagde at blive gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Først og fremmest kæmpestort tillykke med graviditeten! Jeg glæder mig bestemt til at følge med 🙂

  Hvilken dag har du termin?
  Vil I mon helst, hvis man nu frit kunne vælge, have en pige eller en dreng?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med graviditeten! Det er en vidunderlig ting og jeg glæder mig helt enormt til at følge dig og baby (til den tid). Jeg er selv gravid og skal føde til februar og kunne godt tænke mig at høre hvad du mener om graviditetstøj? Tror du, at du vil ændre stil? Jeg er selv overrasket over hvor svært det har været (for mig) at finde noget tøj jeg føler mig tilpas i.

  Endnu en gang tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke, tillykke søde Jeanett!
  Jeg kommenterer normalt ikke, men syntes at dette er så spændende.
  Jeg tænker på om det er planlagt eller tilfældigt, især i forhold til dine studier? Jeg synes det er et spændende emne, med graviditet og studie.
  Jeg ved godt ift. økonomi så tjener hr. kæreste godt.
  Og det er så sejt at I gør det, for det er der ikke mange der gør så tidligt (med studie og alder) (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du lige har gjort mht alkohol det sidste stykke tid?
  Kan se på din blog at du har holdt fest og forlovelsesfest, men har det så været uden alkohol for dit vedkommende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ved ikke om det spørgsmål ikke giver sig selv? Selvfølgelig drikker jeg ikke når jeg er gravid 😉 Alle vores venner vidste det til festen, så jeg behøvede ikke at fake noget. Jeg drak hyldeblomstsaft og danskvand med frisk lime hele aftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Hej Miss Jeanett.
  Intet stress, men kommer graviditetsvideon med svar på spørgsmålene snart?? Er så nysgerrig;)
  Kram fra en fast læser, Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den kommer når jeg engang er hjemme fra ferie igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvordan fortalte I jeres forældre/familier, at I skal være forældre? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille hemmelighed