FestoutfitKRISE (is that even a word?)

Min lørdag

Min lørdag

Det her billede er vist rimlig sigende for hele min lørdag. Jeg har både skrevet på facebooksiden (HER) og uploadet billeder på instagram (missjeanett) om at jeg kom til skade lørdag eftermiddag og måtte hurtigt på skadestuen. Hr. Kæreste havde været ude og  handle ind til festen om aftenen imens jeg var hjemme og ryddede lidt op. Da han kommer hjem har han bla. købt nogle rigtig fine flasker sambucca (mucho populært i vores omgangskreds!) og jeg løfter den ene for lige at beundre flasken. Nærmest med det samme knækker halsen på flasken i hånden på mig, men jeg tror bare den er ved at glide ud af hånden på mig, så jeg klemmer til… på en knækket flaskehals. Det resulterer i at jeg bliver skåret rimlig slemt på både ring- og tommelfinger, og især det på ringfingeren er så dybt at vi straks kører på skadestuen. Jeg bliver efter 2 timer derude endelig tilset af en sygeplejerske, som egentlig gerne ville ha’ givet min ringfinger 1 sting, men ventetiden er 5 timer!! Hun mener dog godt det kan lukke sig selv uden, så da jeg udtrykker mig for at jeg bestemt ikke har tænkt mig at sidde derude 5 timer mere, så bliver vi enige om at hun taper mig godt og grundigt sammen. Virkelig perfekt timing på sådan en dag, hvor der kom  gæster 3 timer senere.

Desværre betyder det at jeg er fuldstændig ubrugelig, da vi kommer hjem, så ikke nok med at Hr. Kæreste måtte løbe dobbelt så stærkt, så måtte han også lige hjælpe mig med at vaske hår (højre hånd måtte ikke blive våd). Jeg ville virkelig,virkelig ønske at jeg kunne sige, at vores hårvaske-session var lige så sexet som den her nederst fra “Out of Africa” om Karen Blixen, men det ville altså være løgn 😉 Istedet stod jeg og pev over at min hånd gjorde så mega ondt og samtidigt prøvede at guide Hr. Kæreste til at få fordelt shampooen ordenligt. Sød veninde kom også en time før gæsterne og hjalp med at lægge min make-up… jeg havde ikke lyst til at teste hvordan make-up lagt med venstre hånd ville se ud 😉

Og i sidste ende endte jeg også at give op på min egen fest omkring kl. 02. Det har jeg altså aldrig prøvet før! Men jeg kunne bare ikke mere… jeg var træt, smadret og min hånd dunkede som om der stod nogen og slog på den med en hammer (og de lorte sår blev ved med at springe op og bløde). Gæsterne blev og havde en skøn aften… det var vist kun mig der var ynkelig 😉 Men det var dejligt at se skønne mennesker igen og flere af dem havde gaver med, hvilket vi slet ikke havde regnet med. Så tusind tak for det! <3

Nå, det var en lang omgang ynk. Nu vil jeg glæde mig over at jeg stadig har weekend til i morgen og at denne regnvejrsdag derfor skal bruges indenfor med varm te og serier. Og måske noget æblekage senere (hvis jeg kan få Hr. Kæreste til at skrælle æblerne 😉 ). Skynd jer at se videoen herneden under og bliv i godt humør igen!

Ps. Tusind tak for alle de gode tips til festoutfit… Goya kjolen ankom sgu lørdag, så jeg hoppede i den!

 

bloglovin

12 kommentarer

 • Det var da rigtig ærgerligt og dårlig timing. Håber fingeren har det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Totalt dårlig timing!! Det var virkelig mega nedtur… havde sådan glædet mig til den fest.
   Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, altså! Stort øv, men godt at høre, at I klarede festen alligevel.
  God bedring til snitterne og nyd din forlængede weekend, Miss J, din seje banan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak søde Lisa! Ja, det var sgu rimlig øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Schneider

  Føler satme med dig!! Har selv prøvet det med en kande kaffe – var ved at tabe den og grab hårdt om den så den gik i stykker. Du skal ikke ønske dig at få sting i en finger. Det gør nuller nalder :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det uheldigt og synd for dig. Men kom altså til at grine lidt da jeg troede du ville skrive du ikke havde lyst til at afprøve hr kærestest make up lægnings evner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha også det 😉 Både min egen venstre hånd og begge Hr. Kærestes – jeg tror begge ville give nogenlunde samme ringe resultat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  “En dårlig generalprøve – en fantastisk premiere!” Og en forlovelsesfest er vel en slags generalprøve på et bryllup… eller noget… Vær du glad for dine snitsår, de har lige sikret, at du ikke skvattet under brudevalsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle genske

  Ohhhr, hvor er det bare synd for dig. Håber I havde en godt fest. Godt din Kommende mand kunne hjælpe dig.
  Det ser slemt ud…..føler med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig surt, at du lige skulle komme til skade, når du skulle holde fest så kort tid efter. Og at du samtidig blev nødt til, at give op på den. Jeg håber dog, at du alligevel fik et par gode timer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gjorde jeg, men ja, stadig mega bittert! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FestoutfitKRISE (is that even a word?)