Gravid-spørgerunde

Nye ASOS stiletter

Nye ASOS stiletterNye ASOS stiletterNye ASOS stiletterNye ASOS stiletter

Eller “nye” er måske at strække den lidt, da jeg faktisk købte disse stiletter for lang tid siden. Jeg havde tænkt mig at ville vise jer dem “in action”, men nu tænkte jeg at der var gået så lang tid at jeg heller måtte få dem flashet herinde. Oprindeligt var de tiltænkt eventet med Odense Blomsterfestival og Kronprinsesse Mary, da planen oprindeligt der var at hoppe i DENNE kjole. Men der var jeg allerede gravid og kunne slet ikke ha’ ting der strammede, så det blev droppet. Og endte i DETTE outfit istedet (som I måske husker).

Men det er egentlig lidt jeres held, at jeg har ventet med at vise jer dem, da de nu er blevet sat ret meget ned! Oprindeligt kostede de £50, men nu er de helt nede på £20! Dvs under 200 kr. Og selvom jeg endnu ikke har haft dem rigtig på, så kan de anbefales! Kvaliteten er helt i orden, de er nemme at gå i (bedømt udfra at ha’ gået lidt rundt i dem herhjemme) og størrelsen er ret normal. Jeg har mine i en UK7 og jeg er normalt en str. 40 i disse type stiletter.
I kan finde dem lige HER.

Nu vil jeg begynde så småt at gøre mig klar… I aften står den nemlig på min svigermors mands 60 års fødselsdag. Jeg er dog overhovedet ikke på toppen, da jeg nu også lige har fået raget en forkølelse og ordentlig omgang hoste til mig. Fordi klam kvalme var jo slet ikke nok! 😉 Nå, men lad os håbe at Stine Goyaen kjolen får mig til at føle mig lidt mere fresh 😉

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

5 kommentarer

 • Anne

  Blev simpelthen så glad, da jeg læste du var gravid. Har fulgt din blog et godt stykke tid, dog uden at skrive en kommentar til dig nogensinde. Er selv “lige” blevet gravid og har termin midt marts, og jeg tænkte at nu ville jeg måske så slet ikke følge din blog så meget mere, da ens liv og nok ændrer sig radikalt med et barn. Kan jo heller ikke købe tøj osv på samme måde som før, fordi at behagelighed kommer før alt andet:-) Men jeg håber inderligt at du vil dele lidt af din graviditet og dit kommende liv med barn med os andre, plus alt det du har koncentreret dig om før selvfølgelig! Er også ramt af kvalme, utilpashed og træthed helt ind i knoglerne, så kan virkelig godt forstå, hvis bloggen kan virke uoverskuelig indimellem. Bare det at tømme opvaskeren kan jeg nærmest udsætte i dagevis fordi jeg ikke orker det.
  De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor sjovt – så har vi næsten termin samtidigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, hvor er de fine 🙂 Og rigtig god fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.

  Fine stiletter. Og stort tillykke med graviditeten!

  Måske kan du huske mig. Tidligere havde jeg bloggen Carows.com, som jeg desværre måtte lukke. Siden er jeg flyttet til det sydlige Spanien og har netop åbnet ny blog.

  Kig gerne forbi 🙂

  Jeg håber, du er blevet helt rask!

  – Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heej, håber det går bedre med kvalmen+ Ville bare kommentere på et tidligere indlæg at jeg synes det kunne være super fedt hvis du lavede lidt baby her og sammen med de indlæg du normalt laver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid-spørgerunde