Etch(e) forelskelse

Downtown: Økologisk te

Downtown: Økologisk te

Normalt elsker jeg en god latte, men siden jeg blev gravid har jeg haft det rigtig, rigtig svært med kaffe. Til gengæld har jeg nærmest “opdaget” te igen! Jeg drikker pt nemt 5-7 kopper om dagen. Derfor faldt jeg lige for dette tilbud på Downtown i dag, hvor man får en ordentlig bunke økologisk te! (Og så spottede jeg en mynthete blandt sammenlignen her – mynthete er yndlings pt i forhold til at hjælpe på kvalmen!).

I kan finde dagens tilbud HER og det er inkl. fragt!

Sponsoreret indlæg

bloglovin

5 kommentarer

 • Kæmpe tillykke med graviditeten:-)
  Lige et lille tip mod kvalmen; Min veninde fødte en dejlig datter i foråret, men i starten af graviditeten døjede hun med kvalme døgnet rundt. Det hun gjorde var at købe magnetarmbånd på apoteket og så have dem på hele tiden. For hende var armbåndene det eneste der kunne hjælpe ordentligt.

  Jeg har tidligere brugt magneter mod køresyge med rigtig god virkning. Det er noget med nogle akupunktur punkter.

  Jeg ved ikke om du allerede har prøvet dem, og det kan helt sikkert også være det er noget hokus pokus, men tænker at mod kvalme, skal alle ting prøves…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for tippet, men indtil videre har jeg undgået dem fordi alle jeg kender, der har prøvet dem, overhovedet ikke har haft noget ud af dem. Men hvis det bliver ved er det selvfølgelig et forsøg værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hov, fik lige slettet en laaang besked jeg havde skrevet, og har ikke lige tid til at genskabe hele indholdet :o) – men i korte træk: tillykke med graviditeten og prøv akupunktur mod kvalme :o) Jeg er gravid i 36. uge og har slidt med kvalme under hele min graviditet. Da jeg havde en tid hos min jordemoder for ca 6 uger siden, fortalte hun, at der er en akupunktur-klinik i tilknytning til mit fødested (Hillerød) og at jeg kunne ringe og bestille tid hos dem. Jeg ved selvf. ikke om der er samme mulighed i odense, men det er et forsøg værd.
  Håber du snart får det bedre, for kvalmen er stærkt nedsættende for ens livskvalitet og kan altså også gøre det lidt svært at nyde “den søde ventetid”.
  Kh. og god bedring fra en lidelsesfælle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har aldrig været den store te-drikker ELSKER kaffe!
  MEN i TIGER har de den BEDSTE te “cool mint”. Den bliver du nødt til at prøve (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet, det vil jeg huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etch(e) forelskelse