Vidunderlivet: Prik til din veninde!

Home

Home

Så er jeg hjemme! Eller, vi landede egentlig sent fredag aften, men overnattede hos venner i KBH og kørte først hjem igår. Det meste af min weekend har dog stået på skolearbejde, da jeg har 2 deadlines i morgen og en på fredag – og den ene er endda en eksamensopgave. Så jeg er lidt hængt op lige nu og føler mig egentlig ikke specielt udhvilet ovenpå ferien.

Jeg vil ikke rigtig anbefale storbyferie imens man er gravid (hvis man er så plaget fysisk som jeg er med kvalme og pt migræne hovedpiner). Man kan bare ikke det samme fysisk og jeg måtte ha’ SÅ mange pauser hele tiden. Vi regner heller ikke med at skulle på flere rejser imens andet end måske en tur i svensk sommerhus, hvor det bare ville stå på afslapning. Dog har vi fået set og oplevet lidt, så I skal nok få billeder og tilhørende historier i starten af ugen. Først skal jeg lige ha’ overstået de to onde deadlines til i morgen.

Billedet er iøvrigt fra da vi var i Birmingham de sidste par dage og besøge min lillesøster (til højre). Vi havde lige besøgt Primark 😉 Billedet minder mig iøvrigt også om at jeg vist skylder et indlæg om min Stine Goya kjole. Bruger den hele tiden!

bloglovin

10 kommentarer

 • Karoline Bang Thøfner

  Kig forbi min nye blog, det kunne være der var noget for dig 🙂 http://karolinebang.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Velkommen Hjem 🙂 har godt nok følt med dig, at du stadig lider af kvalme – det er ikke sjovt!

  Jeg er også virkelig blevet overrumplet over hvor lavt mit energiniveau har været, det havde jeg ikke forestillet mig! Jeg er virkelig glad for at jeg hverken har fuldtidsarbejde eller studie, for det ville jeg ikke kunne have magtet!
  Jeg synes det var frygteligt nok at skrive hovedopgave og læse til eksamen mens jeg havde det værst…

  Jeg håber at det snart bliver bedre, og sørg for at få hvile nok, det er bare alfa omega!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den Goya kjole er fantastisk.. er SÅ misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Hej Miss Jeanett.
  Hvor langt er du henne nu?
  Kvalmen skulle gerne aftage efter 4 måned. Hvis den ikke gør så skal du huske at kontakte din læge:)
  Fortsat held og lykke med graviditeten.
  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er 17 uger præcis i dag, så jeg er lige knapt 4 mdr henne 🙂 Den er også begyndt at aftage og er slet ikke lige så slem som for 1,5 mdr siden. Men den kommer og går stadig. Til gengæld er trætheden og hovedpinerne ret slemme for tiden! Men det har jeg hørt fra flere veninder, at de også døjede med på dette tidspunkt. Især hvis de havde for meget om ørene i perioder – hvilket jeg bestemt har for tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis ikke kvalmen aftager kan du evt prøve at henvende dig til din jordemoder. Mange fødesteder tilbyder akupunktur til at afhjælpe kvalme. Det har hjulpet mig, men jeg fandt desværre føest ud af at det var en mulighed ret sent.
  Mvh Rikke (gravid uge 37+4 – but who’ counting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KK

  Hej! Har du nogle gode tips til shopping og spise steder i Birmingham? Evt. nogle ting man bare skal se naar man er der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Shopping foregår bare i gågaden – der er alt fra H&M, ZARA til Primark osv. Jeg spiste kun ude en gang i Birmingham på et burgersted og det var okay. Til gengæld har min søster (som boede der i 3 mdr) været på Jamie Olivers Italia og hun sagde det var fantastisk. Den ligger også lige inde ved gågaden nede ved en lille kirke 🙂 Men der anbefales vist at man bestiller bord, hvis man vil spise der om aftenen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlivet: Prik til din veninde!