Status på badeboldseventyret

Køb: Whistles kjole

Køb: Whistles kjole

Som jeg nævnte før jeg tog på ferie, så købte jeg en anden ting udover den fine glitter cardigan. Jeg har før bloggt om den her fine, fine kjole fra Whistles (iøvrigt et mærke som laver SÅ fine ting… se bla. deres udvalg på ASOS HER). Og da de så satte den ned fra £75 til £35, så måtte jeg slå til! Jeg kan selvfølgelig ikke bruge den hele vejen igennem badebolds-eventyret, men min mave buler stadig så lidt, at jeg gætter på at jeg godt kan bruge denne nogle måneder endnu. Desuden er der uld i, så den kan sagtens bruges over vinteren med tykke strømpebukser og en cardigan over!

Der er ikke så mange forskellige størrelser tilbage derinde nu, men lidt få er der, hvis I også er faldet for den. I kan finde den HER.
Den findes også i rød med 3/4 ærmer HER. (Dog ikke sat ned)

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

13 kommentarer

 • Virkelig sød kjole, tror desværre ikke den ville fungere til min figur og kropsbygning, men hvis man er ultra tynd, tror jeg den er rigtig smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg er skam heller ikke ultra tynd, så håber den kommer til at sidde okay på mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtigt fin! Men desværre ikke tilbage i min størrelse! (hehe eller det er nok meget godt for min økonomi ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, der er desværre ikke mange størrelser tilbage, men jeg var heldig lige at nå at snuppe den i min 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er den fiiiin

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasile.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er den sød og feminin den kjole. Må ud og have fat i noget der ligner. Er selv i 20 uge og lidt smådeprimeret over, at alt mit fine tøj strammer og begynder at se mystisk ud. Men så skønt at kunne klikke sig ind på din blog og blive inspireret af din altid gode stil! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg ved hvad du mener! Men jeg nægter at købe rigtigt graviditetstøj endnu! Tænker først at gøre det når jeg ikke længere kan være i noget som helst andet! Og tillykke til dig også 😉 Det er da hyggeligt at vi nærmest kan “følges ad” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej! 🙂

  Ved ikke lige, hvor jeg skulle smide denne kommentar, så det blev her! Jeg er for nylig begyndt at læse din blog og synes allerede meget godt om din skrivestil, valg af emner, antal af billeder i et indlæg, mm. Kunne dog godt tænke mig en “hvem er jeg”-fortælling. Bare så os nye læsere (går ud fra der kommer flere og flere til hele tiden) måske kan få et kort indlæg om dig og din hverdag – noget ala hr. politiker-kæreste, familie, studie, job, osv. Har læst lidt tilbage, men kan ikke rigtigt finde noget i den dur.

  Ellers bare thumps up til din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Mai og velkommen til!

   Tusind tak for de søde ord! Jeg ved ikke om du har været forbi “Om Jeanett/Kontakt” i menuen? Her står der lidt om mig, min hverdag, studie, arbejde osv 🙂 Du kan finde den her: https://missjeanett.dk/om-jeanettkontakt/

   Ellers så spørger du bare! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker kjole. Tror selv jeg vil have “lidt” problemer med at klemme mig ned i den, men det kan jo være den trænger til lidt ekstra form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak Milla! Er nu sikker på de fleste former og størrelser vil se meget fin ud i kjolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Grüner

  hvordan er den i størrelsen? er normal str 10, men den er kun tilbage i 12. kan det mon gå?:-) fin kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på badeboldseventyret