Arrived: London!

London 2

London 2

Ligen endnu et hej fra London! Jeg er så åndsvagt dårlig hele tiden, at det faktisk ødelægger det hele en del. Igår var det migræne-agtig hovedpine og i dag er det kvalme. Er så bitter over det og har så dårlig samvittighed overfor Hr. Kæreste, da det jo også er hans ferie der er anderledes pga min ynkelige krop. Det er meget godt at vi har været her før ellers ville jeg være ret bitter over hvor lidt vi fik set.

Nå, men lidt har vi da fået set. Vi har i dag været inde i Westminister Abbey og det synes vi begge var en stor oplevelse; der er jo simpelthen så mange store navne begravet derinde at man slet ikke kan huske dem alle: Shakespeare, Churchill, Charles Dickens, Isaac Newton, Dronning Elizabeth 1. (og hendes søster Mary) og jeg kunne blive ved! I aften skal vi ind og se musicallen “Wicked”, hvilket jeg glæder mig meget til!

Billedet er fra morgenmaden igår som vi spiste på Pain. Lækker, lækker mad og frisk mynthe te! Og det hele er vist øko?
I morgen er det slut med London for denne gang, for der bevæger vi os mod Birmingham og min søster! Det glæder jeg mig også meget til!

18 kommentarer

 • Marie

  Øv, hvor er det synd for dig. Har du overvejet akupunktur imod kvalmen og migrænen? Jeg havde det præcis ligesådan da jeg var gravid og akupunktur hjalp mig virkelig meget. Håber ihvertfald at du får det bedre snart, så du kan nyde graviditeten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, ikke endnu fordi det med migræne er noget helt nyt. Det startede først her i weekenden. Men det må måske overvejes når jeg kommer hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Der er stor sandsynlighed for at migrænen, ligesom kvalmen, er hormonbetinget, og derfor er akupunktur genialt til at rette op på ubalancen. Jeg var meget skeptisk selv, men det hjalp stort set med det samme for mig. Håber ihvertfald at du får nydt London en smule alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder ret plausibelt, at det kunne være det! Jeg må tjekke det når jeg kommet hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj wicked! Anede ikke at den spillede i London.

  Og møg ærgerligt at din tilstand ødelægger jeres tur 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, den har skam spillet i mange år! Den kørte også sidste gang vi var i London for 5-6 år siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu taler det mere og mere for at jeg skal til London – når jeg altså har fået fornyet passet og skrabet penge sammen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, der er virkelig meget at se og opleve her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har en veninde der kurerede hendes graviditets-hovedpine med en kop kaffe hvor hun pressede en citron i. Jeg har selv afprøvet det mod alm. migræne – og det virker – og virker faktisk rimelig hurtigt. Og det er da næsten et forsøg værd – for det er da træls at få ødelagt ens ferie:-) (om mon ikke du kan få fat i både kaffe og citron på farten:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Og jeg glæder mig meget til, at I kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej

  Jeg har termin ca samtidig som dig, og havde også det problem med hovedpine. Vil anbefale at du ringer til lægen og får taget en blodprøve. Jeg havde lav blodprocent og tager derfor ekstra jern nu, og det har fået hovedpinen til at forsvinde. Det er ikke sikkert dit problem er det samme, men det er værd at finde ud af:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ved jeg ikke har samme problem – min blodprocent var på 9,0. Det var åbenbart så flot at både læge og jordmoder har rost mig flere gange for det. Desuden tager jeg allerede jern – det skulle man allerede fra uge 10 ca 🙂

   Men hvor sjovt vi næsten har termin sammen! Hvad er din præcise terminsdato? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor træls med kvalmen og migrænen, men håber Wicked var et fint plaster på såret. Efter hvad jeg har hørt, så skulle det være en af de bedste musicals nogensinde. Jeg er personligt selv rigtig ærgerlig over, at jeg aldrig kom ind og så den, imens jeg boede i London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums! Den skål med frisk frugt er virkelig indbydende når man sidder her med ondt i halsen, en skål suppe og en pakke Strepsil – og så håber jeg det trods “tyk-mave-symptomer” er en dejlig ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du anbefale nogen spisesteder i London til frokost eller aften, som ikke er for dyrt? Jeg synes der er så mange lousy spisesteder derovre 🙂

  http://byjenni.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der kommer et indlæg mere, hvor der er lidt spisesteder i også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrived: London!