Yves Rocher: Flirty Glamour

Overvej hvornår I vil sætte proppen i!

Overvej hvornår I vil sætte proppen i!

Jeg blev virkelig inspireret af jeres mange kommentarer på det første indlæg jeg lavede ang “Sæt proppen i“-kampagnen. Derfor har jeg i dette valgt at samle alle jeres grunde til hvorfor det er godt at vælge alkohol fra af og til.

– Faktisk elsker jeg at være ædru til fester, så kan man jo altid drille de andre lidt, man kan jo huske alt, hvad de har lavet (Simone)

– Jeg er ikke så meget til fester og byture, da folk generelt er rigtig dårlige til at acceptere hvis man ikke har lyst til at drikke, enten drikker lidt eller intet (Lin)

– Man får langt mere overskud og bedre weekender ud af at holde drikkeriet lidt nede (Charlotte K)

– Er måske fuld 1-2 gange om året, og det kræver virkelig stor overtalelse af mig selv, da jeg tænker på alle de kalorier som jeg ikke engang kan lide, som jeg skal fylde i mig selv fordi ?det er det man gør?.. Øv (Louise Joli)

– Jeg drikker konsekvent heller ikke rigtig, og hvis jeg gør, så holder jeg det på sådan et niveau, at jeg stadig er bevist om, hvad jeg laver. Jeg har gode minder med alkohol, men jeg har også nogle dårlige og uheldige episoder, som jeg synes vægter meget i min hukommelse. (Debbie)

– Først og fremmest synes jeg det er enormt ucharmerende at vælte rundt og kaste op ? det var kun sejt da man var 15. (Vicky)

– Et sted, så er det faktisk super ufedt at drikke ? man betaler for (måske) at have det sjovt et par timer, for derefter at have nedsat kondition (som du selv nævner), hovedpine dagen derpå og samtidig får man slet ikke nået alle de ting, som man ville have kunne nå dagen efter en brandert, da man skal sove rusen ud. (Debbie)

– I mine yngre dage kunne jeg drikke mig fra sans og samling hver weekend ? og sikke en fest det var! Langsomt skar jeg dog ned og det sidste års tid, har jeg været meget seriøs omkring min træning. Som du selv skriver, så glæder man sig lidt ekstra, når det ikke er hver weekend, der står på fest og druk! Er glad for jeg lige havde nogle år, hvor jeg skejede ud, for det var jo kanon sjovt og vil ikke være det foruden! (Anne Sofie)

Har det fået jer til at overveje at sige nej tak til alkolhol i visse situationer i fremtiden? Hvilke? Fortæl endelig 🙂

Sponsoreret indlæg

bloglovin

6 kommentarer

 • Anni

  Rigtig god kampagne – alkohol er jo skadeligt i for store mængder!
  Jeg var faktisk overrasket over alle kommentarene til dit sidste indlæg. Ind i mellem føler jeg, at jeg er den eneste i verden der ikke gider spilde en dag med tømmermænd og ødelægge min træning med alkohol.
  Kommentarer som “kom nu, bare en enkelt – hvorfor er du så kedelig” er virkelig irriterende. Hvorfor skulle jeg drikke en enkelt øl, det gør nok ikke den store forskel på hvor sjov jeg er?
  Jeg har været typen der var i byen torsdag-lørdag hver weekend, hvilket resulterede i en kraftig vægtforøgelse (der heldigvis er forsvundet igen :)). Det vil jeg ALDRIG byde min krop igen!
  Selvfølgelig får jeg et glas vin i ny og næ, men generelt takker jeg nej til alkohol, da jeg har mærket på egen krop hvor stor en forskel det gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drikker sjældent og altid kun i små mængder, da jeg simpelthen ikke bryder mig om følelsen af at miste kontrollen over min krop. Og ja, så synes jeg bare det er dybt unødvendigt og slet ikke prisen værd. Sådan har jeg faktisk altid haft det, så tror aldrig jeg kommer til at bryde mig specielt meget om alkohol 🙂 Jeg er dog overhovedet ikke snerpet eller noget, folk må for min skyld drikke alt det, de har lyst til – bare de holder deres bræk væk fra mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er bare så glad for at læse alle disse begrundelser! Har de sidste par år skåret meget ned på fester og druk…både “ufrivilligt” fordi jeg selv og mange af veninderne er begyndt at stifte familie og har fået “rigtige” jobs, men også frivilligt, fordi jeg bare elsker de weekender, hvor jeg kan stå tidligt op uden tømmermænd og føle at jeg får max. ud af mine weekender! Men grunden til jeg er så glad for at læse dette indlæg er fordi jeg nogen gange godt kan tænke, at jeg er kedelig og gammel (28 år, åh skræk!) fordi jeg ikke drikker mig sanseløs beruset hver weekend – men jeg er åbenbart (og heldigvis) ikke den eneste!:-)
  Tak for at sætte fokus på et godt emne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Marie

  Jeg er 16 år og går på gymnasiet, hvor druk er meget centralt, men jeg har valgt at holde mig til ganske få genstande eller slet ingen, for jeg synes overhovedet ikke, det smager godt, jeg ved, hvor usundt, det er, jeg kan sagtens have det sjovt uden, og så gider jeg ikke at gøre det, bare fordi det er en selvfølge. Nogle synes faktisk endda det er cool nok, at man ikke bare gør, som de andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Drikker altid kun lidt, men har altid sørget for at have overskud nok næste dag til løbeture og andre ting. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke mister en ekstra dag, bare fordi jeg har drukket for meget. Så hellere vælge det fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg er ædru på 2. år (og nogle måneder), og jeg må indrømme det er en befrielse. Jeg har aldrig kunnet lide smagen, jeg har aldrig kunnet lide at være fuld, men har altid følt at jeg var nødt til at drikke alkohol og være fuld, fordi “det er det man gør” – og fordi folk ikke forstår et nej, slet ikke hvis de selv har fået noget indenbords.
  Efterhånden som jeg så blev ældre, fik det bedre med mig selv og kom over teenage-usikkerheden fik jeg endelig en gang for alle sagt fra, og GUD hvor er det skønt. Ingen tømmermænd, ingen penge ud ad vinduet på byture som jeg egentlig hellere ville bruge på andre ting, ingen pinlige optrin. Jeg kan altid komme hjem, for jeg kan selv køre. Der er nærmest ingen ende på opturs-skalaen her ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher: Flirty Glamour