16 x strik

Primark shopping

Primark shoppingPrimark shoppingPrimark shopping

Jeg fik lidt forskellige ting med hjem fra London og Birmingham. Dog har jeg ikke brugt vildt mange penge, da min køb bare er en smule mere overvejede i øjeblikket pga den voksende mave. Men lidt blev det til og det meste kommer faktisk fra Primark!

Der er virkelig, virkelig meget skrammel i Primarks butikker og de er kæmpe, så man skal ikke gå ind i en og forvente at være ude igen efter 10 minutter. Slet ikke hvis man vil nå at finde alt det gode! Jeg var i den i Birmingham, og min søster og jeg gennemgik 3 etager. Vi fandt begge lidt (bla. en masse basic ting; fx. meget billige sorte sokker… dem slipper I altså for at se 😉 ). Jeg købte en rigtig lækker og blød oversize strik kjole, som der er masser af plads til mave i! Det er den halskæden på billedet ligger ovenpå, men den er ret trist når den bare ligger fladt ned, så den skal I næsten lige se på snart. Den er vildt varm – faktisk lidt for varm endnu!
Halskæden fik jeg øje på så snart vi kom ind i butikken og den måtte jeg bare ha’ med! Har haft den på flere gange og alle gangene har jeg fået vildt mange komplimenter for den.

Jeg har faktisk købt 2 stks af halskæden, da jeg bare ville ha’ en extra “just in case”. Men overvejer nu istedet om jeg skal lave en lille konkurrence med den? Den ville være ret fin til sæsonens mange kommende fester!
Jeg gav vist 14 pund for strikken og 6-7 pund for halskæden.

Jeg købte også en fin South Park julesweater til Hr. Kæreste, thihi. I kan finde billedet af ham i den inde på min instagram: missjeanett

bloglovin

23 kommentarer

 • Håber virkelig at Primark kommer til dk.. Har været i Primark i Tyskland er så vild med den butik altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er priser man kan forstå!
  Og hold fast hvor er den smuk Jeanett, wow! Jeg vil i hvert fald gerne vinde den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej, jeg var i London samtidig som dig, og naturligvis også i en kæmpe Primark.
  Men jeg fandt slet ingen smykker, og så bestemt ikke ovenstående halskæde, ellers var den røget med hjem 😉 Til gengæld fandt jeg en masse andet, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg fandt den også i Birmingham, ikke London! Så måske var den allerede udsolgt i London? Der var ihvertfald super mange af dem i butikken i Birmingham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lade være med at blive lidt hidsig, når folk kommer hjem fra ferie og har shoppet i Primark, Hvorfor ligger der ikke en Primark i Danmark, HVORFOR?!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, men omvendt tror jeg ikke de ville kunne holde det nede på de priser her i DK. Så tror nærmere vi skal heppe på en webshop!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Primark!! 🙂 Smuk halskæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Primark er næsten det bedste ved Barcelona (ej okay, men det er i hvert fald godt 😉 )
  Og det er altså virkelig en fin halskæde, du har købt! 🙂 Jeg kom selv ud med et par glimmerballerinaer så sent som i fredags – til 6 euro kunne jeg ikke lade være :p(http://6400happimess.blogspot.com.es/2012/10/glimmerfusser.html)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt vild smuk! Da jeg så det første billede tænkte jeg “den vil jeg gerne købe, når du er færdig!” Den kunne jeg style mange lækre outfits med! En lækker boho-kjole ville jo få et helt nyt liv med sådan en om halsen – kan godt forstå du var nød til at have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Der er super mange styllingsmuligheder med den! Må hellere lave den konkurrence 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot! Jeg elsker bare Primark, og savner butikken rigtig meget fra min tid hvor jeg boede i Spanien..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Halskæden er hammer fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  jeg <3 primemark! 😀 når man finder noget guld!! 😀

  for nyligt fandt jeg ud af, at der også findes en i Berlin. 😉 Man bruger stadig lige så mange timer derinde.

  ps. elsker halskæden! 😀 lav en konkurrence, for satan 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh hvor fedt den også er kommet til Tyskland 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   JA! Nu mangler de bare at få en webshop, så man fra DK kan nyde nogle af deres godter! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  OMG, mit bling bling-hjerte hamrer afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih! Er jeg den eneste, som ikke har været i sådan en primark før??! Anyways, jeg hepper på en konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 x strik