Home

Tester look: Flirty glamour

Tester look: Flirty glamour

Som jeg nævnte i dette indlæg, så har jeg fået muligheden for at teste et af de 4 looks fra Yves Rochers efterårskampagne. Jeg valgte looket “Flirty glamour“, da det var lige mig; røde læber og lækkert cateye!

På øjnene har jeg en løs perlemors øjenskygge, deres G E N I A L E flydende eyeliner (den er den jeg selv bruger normalt) og så er mine øjenbryn tegnet en smule op med en brun blyant. Det sidste gør jeg ikke normalt, da mine egne øjenbryn er ret mørke fra naturens side, men jeg kunne godt finde på at gøre det til fest fremover. Det fuldender looket på en eller anden måde. Dog ville jeg aldrig begynde på det til hverdag… men dette look er nok heller ikke lige et hverdagslook 😉 På læberne har jeg en lækker, cremet rød læbestift og så er den rettet til med en rød læbeblyant. Læbestiften er så blød og rar at ha’ på, og jeg kan mærke at den fugter mine læber imens – den kunne godt gå hen og blive en favorit!

Jeg kunne sagtens finde på at iføre mig looket “Flirty Glamour” fra Yves Rocher igen. Det var for det første ret hurtigt at lægge og dernæst følte jeg mig ret fin, men uden at være over the top. Som sagt er det et look der er til fest, men vi går jo også den mørke tid med julefrokoster osv i møde. Og lur mig og looket ikke kommer på mit fjæs igen 😉 Kan I lide det?

I kan læse meget mere om looket fra Yves Rocher HER.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home