Overvej hvornår I vil sætte proppen i!

Vidunderlivet: Prik til din veninde!

Vidunderlivet: Prik til din veninde!

Som en del af “Veninder for vidunderlivet“-kampagnen er der blevet lavet flere smarte redskaber og tiltag til at få veninder og sig selv husket på at komme afsted. Min personlige favorit er denne “Prik til din veninde”-funktion som I kan finde på Vidunderlivets facebookside. Jeg synes det er så vigtigt at så mange piger/kvinder som muligt kommer afsted – og især her imens det er gratis for alle der er født mellem 1985-1992 (fordi det bliver ikke ved med at være gratis for denne gruppe. Kun til og med 2013). Jeg er blevet så glad over at høre hvor mange af jer der allerede har fået stik eller som netop har bestilt tid hos jeres læge. Men sørg også for at jeres veninder kommer afsted… vi ville jo gerne ha’ at de også er raske og bliver ved med at være det!

Derfor er denne funktion genial! Det er som sagt på Vidunderlivets facebookside, hvor man udfylder den venindes navn som man ønske at “prikke til”. Og derefter kan man komme med foreslag til hvordan man sammen kan fejre et overstået 1., 2. og 3. stik. Der er både nogle gode foreslag samt muligheden for selv at udfylde noget selv. Jeg skal helt sikkert ind og prikke til en masse veninder efter at jeg har opdaget funktionen og jeg synes I skulle gøre det samme, så vi sammen sørger for at så mange danske piger/kvinder når at benytte sig af tilbudet om den gratis vaccine 🙂 Vi er alle Veninder for vidunderlivet

Sponsoreret indlæg

bloglovin

4 kommentarer

 • Maria

  Hej Jeanett.

  Jeg synes at flere af dine indlæg er efterhånden sponsoret indlæg.
  Det er så ærgerligt at din blog ikke er som den har været.
  Din blog var altid den første jeg var inde på, men synes at den lyst og glæde ved at give den et besøge er så småt ved at være væk.

  Jeg håber at du ser dette som et lille råd til at lave flere af dine andre indlæg, det ville i hvert fald være dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er fordi de personlige indlæg halter pga graviditet – og det har jeg forklaret før. Mængden af spons er den samme. Og at du ikke har lyst kan jeg ikke gøre så meget ved. Jeg har det bare ikke godt og det må mine læsere tage med i en periode. Jeg er også bare et menneske. Jeg er ikke en maskine der kan sidde og spytte indlæg ud samtidigt med at jeg ligger og kaster op 24/7 eller har migræne hovedpiner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg forstår godt at graviditeten ikke just hjælper på det.
   Det var nu heller ikke meningen at det skulle forstås negativt, men bare som et råd. Det er det os læsere er her for! Vi skal jo give udtryk for hvad vi kan lide ved bloggen og hvad der måske ikke fungerer så godt.
   Vi er alle mennesker, men dette er jo et valg du har taget, nemlig at lave en blog som folk gider læse.
   Håber ikke at du er en maskine, det er netop dette jeg synes du skal undgå, en maskine producerer som regel det samme om og om igen.

   Held og lykke med ægteskab, barn osv..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er vi så bare uenige. Jeg mener ikke læsernes primære formål er at fortælle mig hvad jeg skal med bloggen og hvad jeg ikke skal. Min blog er et frirum for mig til at gøre som jeg har lyst til. Og hvis det er fordi du har et generelt problem med sponsorerede indlæg, så må jeg desværre skuffe dig: de er kommet for at blive, fordi en blog skriver ikke sig selv. Og de timer jeg ligger her kunne jeg istedet bruge på et fritidsjob og tjene penge der. Men jeg vil meget hellere blogge, men derfor bliver der så også nødt til at komme nogle penge ind. Og det gør de via sponsorerede indlæg og affiliate. De fleste bloggere bruger jo timer hver dag på deres blogs… et indlæg laver jo ikke lige sig selv på 10 minutter.

   Og jeg er ked af hvis jeg lyder sharp, men jeg har det bare sådan lidt med råd, at de er rigtig gode, hvis man selv beder om dem 😉 Man begynder jo heller ikke at give ens overvægtige veninde råd om hvordan hun kan tabe sig, hvis hun ikke har spurgt om det? Det kunne jeg ihvertfald ikke finde på. Og pt har jeg brug for ALT andet end at folk fortæller mig at bloggen ikke spiller. Så derfor mit halv-spidse svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvej hvornår I vil sætte proppen i!