9 pyntejakker

Yves Rocher: Flirty Glamour

Photobucket

Inden jeg tog afsted på ferie der modtog jeg en pakke fra Yves Rocher. Jeg havde fået lov til at vælge et af deres 4 efterårs look til at teste og mit valg faldt ret nemt på looket “Flirty Glamour“. Som I ved, er jeg jo stor fan af røde læber og de, kombineret med flirtende øjne med cateye eyeliner, kunne jeg ikke stå for!

Jeg har den røde læbestift og matchende lipliner med herover på ferien, men når jeg kommer hjem glæder jeg mig til at få testet hele looket sammen. Det skal I selvfølgelig nok få lov til at se!

I mellemtiden kan I kigge forbi Yves Rocher og læse mere om de 4 looks!

Sponsoreret indlæg

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 pyntejakker