Vidunderlivet: Din historie?

Anbefaling: Brobygårds Køkken

Anbefaling: Brobygårds KøkkenAnbefaling: Brobygårds Køkken Forretten bestod af ristet torsk på bund af spinat, med Karl-Johan sauce, purløgsolie og friske fynske æbler. Det var SÅ godt!

 Anbefaling: Brobygårds Køkken
Vi fik hovedret to gange; Tilbehøret var det samme begge gange: Selleripure, svenske tyttebær, kraftig rødvinssauce og pommes Anna med timian. Ved første servering var kødet rosastegt dansk kalvefilet (det I ser på billedet) og anden gang var det rødvinsbraiseret kalvespidsbryst. Det sidste var så mørt, at det nærmest faldt fra hinanden, når man skar i det.

 Anbefaling: Brobygårds KøkkenAnbefaling: Brobygårds Køkken Desserten var en smuk sammensætning af råsyltede brombær med chokolade, estragon, mazarinkage og lækker frisk vanilje creme fraiche is.

Forrige weekend var jeg til 50 års fødselsdag hos Hr. Kærestes onkel og middagen/festen fandt sted på Brobygårds Køkken (ligger i Brobyværk – ca. 30 minutters kørsel fra Odense). Vi har været der før til både bryllup og konfirmation, så jeg glædede mig helt vildt, da det bare har været fantastisk alle gangene! Og de skuffede bestemt heller ikke denne gang! Maden er bare altid fantastisk og af god kvalitet. De formår at lave velsmagende mad som stadig føles nytænkende og moderne. Og så gør de stor brug af fynske råvarer, hvilket glæder mit fynske hjerte 😉 Og så passer de vine de vælger altid eminent godt til (dem måtte jeg jo desværre springe over denne gang). Især deres dessertvin/asti er himmelsk!
Der var også natmad denne aften som stod på sandwich med pulledpork, men Hr. Kæreste var småsyg og min preggo-krop kunne ikke mere da vi nærmede os kl. 00.30, så den gik jeg desværre glip af.

Jeg vil bare lige give dem denne anbefaling med! Jeg har selv kun været der i forbindelse med selskaber, men jeg ved at man sagtens kan spise der som på helt almindelig restaurant… man skal vist bare bestille bord først. I kan læse mere på deres facebookside HER og på deres hjemmeside HER.
Jeg får stadig lidt spørgsmål omkring vores bryllup og bryllupsplanlægningen… og selvom der pt ikke arbejdes så meget i det, da babyen i maven lige nu har første priotet, så ligger nogle ting/drømme fast. Og det ene er, at maden til brylluppet skal komme fra dette fantastiske sted. Dette er vi begge helt enige om!

I aften skal vi ud og spise et helt andet sted, men som vi også har glædet os meget til og længe har villet prøve. Vi skal på Kok & Vin her i Odense – nogen af jer der har været det? Jeg glæder mig meget!

bloglovin

10 kommentarer

  • Kathrine

    Kok og Vin er også fantastisk, til rigtig fine priser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Fedt, jeg glæder mig også! Ja, deres “tavle” med 3-retter for 300 kr er virkelig fair!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oooooog nu er jeg sulten… Dog sjovt nok ikke efter en tilfældig rugbrødsmad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Haha jeg blev også pænt sulten af at lave indlægget 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, hvor lyder det dog lækkert det hele – især karljohansvampesaucen, lige for tiden er svampe virkelig i kridthuset hos mig – synes det er så lækkert og efterårsagtigt. Og jeg siger nu heller ikke nej tak til et mørt stykke kalv eller veltillavet mazarinkage.
    Kan godt mærke, det er godt, der snart er aftensmadstid, man bliver jo helt sulten alene af at se på de billeder – synd Su-køleskabet ikke gemmer på noget særlig spændende idag (;

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det var virkelig også godt det hele! Kunne også godt spise den forret lige nu 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wencke

    Åh, Kok & Vin = kærlighed! Var der helt tilfældigt for en måned siden og har nærmest haft våde drømme om stedrt og maden siden. Shiit, det var lækkert! Min kæreste og jeg har længe aftalt at vi skal derind i løbet af december og se hvad deres månedsmenu består af. Jeg elsker konceptet er gennemført fransk.
    Håber I havde en skøn aften der!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg vil ikke anbefale deres månedsmenu som de har pt… det var rigtig fint igår, men menuen var simpelthen FOR julet (vi fik begge den menu med 3 retter for 300 kr). Og både hovedret (and) og dessert (en slags risalamande bare uden mandler) var begge to vildt fede retter, så vi havde virkelig svært ved at komme igennem dem. Til gengæld vil jeg gerne derind igen og prøve flere af de retter som de har fast på menukortet! Men lige denne månedsmenu vil jeg ikke anbefale (udover forretten – den var god!). Jeg har lagt billeder op af retterne fra igår på min Instagram under brugernavnet “missjeanett”, hvis det er 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmh, det ser lækkert ud. Blev også helt sulten!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlivet: Din historie?