Gala Gonzalez for Gina Tricot

Fynboer, hjælp mig med min eksamensopgave!

Jeg vil egentlig bare lige ønske jer en rigtig god lørdag og så spørger jeg om hjælp til min eksamensopgave. Jeg vil bede jer om at svare på et spørgeskema som tager max 3-4 minutter at svare på. I skal være fynboer (det handler nemlig om lokale nyheder og nyheder online) og I skal være imellem 25-39 år.

På forhånd tak til jer til gider at hjælpe… det er en stor hjælp! 🙂 I finder spørgeskemaet lige HER. (og i de sidste to spørgsmål er det meningen at I skal åbne siden og kigge).

I aften står den på familiefødselsdag og ellers bare afslapning inden. God lørdag alle sammen!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gala Gonzalez for Gina Tricot