Fynboer, hjælp mig med min eksamensopgave!

Gina Tricot SS13

Gina Tricot SS13Gina Tricot SS13Gina Tricot SS13
Der var virkelig lagt op til hygge, varme og ægte sydlandsk stemning med smukke blomster, palmeblade og god mad! Ps. Den pulled pork miniburger var SÅ god!

Gina Tricot SS13
Der kommer masser af sko i det nye år fra Gina Tricot!

Gina Tricot SS13
Disse med leopard og nitter var ret seje!

Gina Tricot SS13
Man kan være sikker på at bloggerne tager en masse billeder af maden 😉 Her er det Maria, Emily, søde Mia fra Mildh og Kia.

Gina Tricot SS13
Seje frynse sandaler! Dog måtte GT godt ha’ skruet op for kvaliteten på lige netop dette par.

Gina Tricot SS13
Frynser kommer der også på rigtig meget af deres badetøj. Og hvis der er noget Gina Tricot kan finde ud af, så er det at lave badetøj som sidder godt + som holder rigtig godt (især når man tænker på prisen!). Min yndlings bikini er fra GT og har været med på så mange ferier og har været igennem en del pools og meget havvand. Og den sidder stadig godt og farven er stadig pæn. Så anbefalinger herfra til GTs badetøj! (især deres trekantsbikinier). Priserne ligger typisk på 59-99 kr pr del.

 Gina Tricot SS13
Min yndlings bikini fra kollektionen var denne armygrønne frynse bikini (kommer også i koral, hvid og sort). Den må jeg ha’ til sommer! Toppen står til 99 kr og underdel 79 kr. Jakken til højre var en af mine favoritter fra hele kollektionen… den var meget tynd og let (og ryg+ærmer er lidt transperante), så den er mere pyntejakke end en rigtig jakke. Men den er så fed! Må jeg også ha’. Mener prisen var 399 kr (eller 299 kr).

Gina Tricot SS13
Rigtig fin trøje med lækker print-detalje!

Gina Tricot SS13
Dejlig let og behagelig skjorte i en rigtig sommerfrisk orange-fersken farve. Har i forvejen andre lignede skjorter i sammen materiale og de er SÅ behagelige at have på, når det er varmt. Dog har jeg ingen i lige denne farve, så den kunne bestemt godt overvejes! Mener den stod til 199 kr. T-shirten til højre er fra deres kendte “Perfect tee” kollektion, som jeg knuselsker! (har vist allerede 4-5 i forskellige farver). Jeg vil bestemt gerne betale lidt extra for bedre kvalitet og disse er så lækre. Der kommer heldigvis nye farver i det nye år – bla. denne mintgrønne som jeg klart skal ha’. De koster 149 kr.

 Gina Tricot SS13
En af mine storfavoritter denne dag (udover det tynde army/sorte jakke) var denne sweater/jumper med smukke sten på skulderne. Selve stoffet var SÅ blødt og lækkert. Den stod til 299 kr. (I kan se et helt billede (og andre billeder fra eventet) af den på min instagram profil missjeanett )

Tidligere i denne uge var jeg et smut i København, hvor jeg fik kigget på Gina Tricot spring/summer 2013 kollektion. Mildh og Gina Tricot havde fået stablet det hyggeligste event på benene, hvor der virkelig herskede en sydlandsk stemning, hvor man straks begyndte at tænke på lunere dage (selvom jeg pt går og venter på sneen med længsel!).

Der var super mange fine og lækre ting – og jeg har her i indlægget samlet det der sprang mig mest i øjnene. Det hele begynder at komme i butikkerne fra februar måned (dog kommer badetøjet først senere på året). Har I allerede nogle favoritter?

bloglovin

10 kommentarer

 • Årh fedt, jeg trænger vist også til nogen nye sko. Lækkere billeder. Nu sidder jeg jo og bliver helt misundelig hæh.

  doop.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med den hvide trøje med det blå mønster. Den ligner en rigtig hyggetrøje 🙂

  Desuden, så tror jeg næsten jeg er nødt til at købe en bikini fra GT, når du anbefaler dem så varmt. Har prøvede bikinier fra både H&M samt Vero Moda, men synes bare ikke de sidder helt så godt efter et stykke tid, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det var også en rigtig puttetrøje 😉 Jeg har ihvertfald været utrolig glad for mine bikinier derfra!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare hyggeligt 🙂 Glæder mig til når de nye sager lander i butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den printede trøje fed! Meget nytænkende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke til Gina Tricot, men de bikleder du viser, de ser ret så fine ud.

  Tak for at udvide min horisont.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt… det er jeg da glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej. Ved du hvornår bikinierne kommer? Står og har brug for en lige om lidt ;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope ikke 100%. Mener det plejer at komme i start-april, såvidt jeg husker fra da jeg arbejdede der.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fynboer, hjælp mig med min eksamensopgave!