Outfit of the day #210

I maven…

I maven...

… ligger der en lille prinsesse <3 Det har været min egen fornemmelse hele tiden – Hr. Kæreste har tilgengæld skiftet mening omkring 70 gange. Så min verden bliver nu endnu mere lyserød <3 Arvetageren til min kæmpe barbiesamling og til en masse fine kjoler er fundet 😉

Hun vokser helt som hun skal (er 21 cm lang) og alt andet så perfekt ud, så det kunne bare ikke være bedre. Og så er vi begyndt at ha’ sparke-lege, hvor moderens organer er det sjoveste at sparke til (lille bølle). Hendes spark er dog stadig så fine at det ikke gør ondt… men det har jeg på fornemmelsen at det nok kommer til meget snart 😉

Det var i øvrigt sjovt at se jer gætte inde på bloggens facebookside HER – langt de fleste af jer troede det var en dreng, men det er nu en lille fin prinsesse der gemmer sig derinde.
Eneste minus er at vi stadig er på herrens mark omkring navnet til en pige… drengenavnet var jo på plads. Nå, vi må tæve en masse navnelister igennem igen-igen-igen og se om vi ikke kan forelske os i noget. Men indtil nu er det godt nok svært. Man vil gerne ha’ at det er lidt specielt, men omvendt ikke FOR underligt så barnet ligefrem bliver drillet i skolen med det. Og så er vi begge VOLDSOMT kræsne… det er sgu ikke nemt.

bloglovin

132 kommentarer

 • KÆMPE KÆMPE stort tillykke Jeanett! Også med graviditeten. Forsøgte at kommentere på indlægget med din graviditet flere gange, men tror ikke det lykkedes 🙂

  Det har også været min fornemmelse hele tiden, at det blev en pige. Haha! Men jeg kan lige forestille mig en fin lille prinsesse der ligner dig 🙂 Og hun bliver jo bare super heldig med alt det smækre tøj og lækre sko hun kan arve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Emma!! Hehe ja det gør mig bestemt ikke noget med en lille pige-prinsesse 😉 Nu skal der shoppes tøj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer! Det var nu også mit håb at det blev en lille fin pige 🙂
  Glæder mig til at følge med.
  /Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Ej, hvor skønt, og muligvis en drøm for alle voksne prinsesser at få en lille prinsesse 🙂
  Jeg holder nu stadig på, at I skal ha en lille Ellen.. Hihi 🙂
  Ellers har jeg en lang navneliste lige her med navne, jeg har kunnet eller stadig kan lide, og som måske kan inspirere jer lidt:
  Pigenavne: liva, sofia, alma, vigdis, manja, india, olivia, asta, selma, oline, sigrid, ofelia, ingrid, dikte, clara, ene, philippa, alba, merle, kamille, juliane, silke, mille, sidse, gritt, gry, meta, benedikte, ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for inspiration! Vil straks gå igennem dem! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ea

   Liva er super fint, det hedder min lillesøster. Lidt specielt, men stadig noget som man godt kan møde andre der hedder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har (uden pis) 4 vennepar med en pige, der hedder Liva. Det er det nye Emma. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes også jeg kender en del der har overvejet det. Har også lige nu set at det ligger nr. 15 på listen over pigenavne, så det er i sig selv et no-go.
   Dét og så Clara synes jeg at jeg støder på alle vegne. Også Alma/Alva/Alba versioner.
   Vi har faktisk også en del venner der har valgt navnet Mynthe, men det kan jeg godt lide og det er åbenbart kun lige vores omgangskreds, fordi det er nowhere to be seen på nogen af de populære lister. Men vi kender ikke mindre end 3 Mynthe’er på under 3 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Skønt med en prinsesse!! <3 Hvis jeg får en pige skal hun hedde Aviaja, som jeg synes er så smukt! Så kan man kalde hende Avi! Men det lever nok ikke helt op til jeres 'krav' om at det godt må være internationalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder også fint, men det er nok ikke lige os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var (som jeg også skrev på facebook) af en eller anden grund ret overbevist om, at det var en lille pige, der gemte sig derinde. Og hvor er det dog skønt, at du nu har en, der på et tidspunkt kan overtage noget af din garderobe – det er jeg sikker på, hun vil elske! 🙂
  Desuden bliver jeg lige nødt til at kommentere det billede. Det er simpelthen så tydeligt at se på dig, hvor glad du er. Desuden må det virkelig være fedt, rent faktisk at have et billede, der er taget så kort tid efter, at du/I fandt ud af, at du er gravid. Jeg tænker i hvert fald, at det er et billede, som du altid vil kigge tilbage på med glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Simone! Ja, det er faktisk et ret fedt billede at have… kun en enkelt dag efter at vi vidste det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvis jeg fik en pige skulle hun hedde Noa – verdens sødeste navn og ret utraditionelt for en pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, lidt for utraditionelt til mig når det er en pige. Men det er et virkelig fint navn! Og så har jeg det samtidigt ikke så godt med navne på mindre end 4 bogstaver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Altså det kan jo også staves Noah! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Noa

   Haha jeg, hedder Simone Noa , så tak ^;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha sorry! Men navnesmag er bare så individuelt – det er ikke fordi jeg synes det er grimt, jeg har bare aldrig været vild med navne der fungerer til både pige og drenge 🙂 Gik engang i klasse med en dreng der hed Michelle, og det synes jeg var dødforvirrende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid været forelsket i navnet Gabriella eller bare ella 😀

  glæder mig til at følge alle dine baby indkøb samt jeres navne valg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ella kan jeg godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har også altid været helt vild med det 😀 Tror jeg går og tænker alt for meget på at blive mor så baby navne og babytøj fylder meget i mine tanker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Alberte

  Stort tillykke herfra også:)

  Mit ønske er at få en pige, som jeg kan kalde Dagmar 🙂

  – måske det gav lidt inspiration:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Tillykke med det!!!

  Selvom jeg er helt overbevist om, at der i hvert fald er ti år, til jeg skal have baby, så er jeg allerede sikker på, at jeg KUN kan få en pige, og at hun SKAL hedde Alma 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Tillykke! Angående navne… Hvad med: Ellen, Claire, Emily, Sophie, Angelica, Elin, Kathleen, Rose, Jessica, Katie, Emma, Jaqueline, Abigail, Denise, Alexandra eller Valerie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for inspirationen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   Helt sikkert Denise !!! 😉 Super flot navn, og det er ikke så udbredt i DK endnu, og det fungere internationalt!

   Hint hint 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Årh hvor fint!! Hvad med at kalde hende Caja? 😉 Jeg har aldrig mødt andre med mit navn og stavemåde, men samtidig er navnet ikke SÅ specielt at man ligefrem bliver drillet, hehe 😉
  Glæder mig sådan til, at der kommer et fint billede af hende på bloggen (ved godt det går maaaaaaaange måneder, men alligevel 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hihi jeg glæder mig også allerede til at “møde hende”. Og tak for navne-tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  pretty lighting!

  http://lavieenliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor fantastisk altså 🙂 tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • v

  Tillykke med den lille prinsesse. Du har noget helt fantastisk i vente.

  Jeg foreslår Emmelie, Carla, Isabell eller Sienna :o)

  Glæder mig til at se baby-mode, har selv en datter – godt nok på 18 måneder, men derfor kan man vel godt blive inspireret. æehm ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 😀 Jeg skal prøve at se om jeg kan inspirere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt at høre! Tillykke med det!
  Jeg synes personligt at Amelia er et virkeligt sødt navn!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fantastisk!! Alle omkring mig får piger 🙂 Du vil elske at shoppe fine kjoler i Zara i str. mini, er jeg helt sikker på 🙂 Stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det samme her! Stortset alle vores venner har piger! Og ZARA skal bestemt tjekkes ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fantastisk for jer Jeanett – det bliver så spændende!! Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Kæmpe tillykke! 😀 Jeg synes også pigenavne er det sværeste at finde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det synes jeg virkelig også! Vi kunne nemt komme på 3-4 drengenavne uden problemer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en lille prinsesse!
  Tillykke med det mange gange! Glæder mig til at følge med..

  Tjek min blog: http://juliesommer.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Århh, en lille mini “fashionista”, tillykke med det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke – en lille pige – hvor fint og spændende. Jeg følger af og til med herinde, men plejer ikke at kommenterer – dog vil jeg gerne foreslå Isolde – jeg synes det er smukt. Og så er det anderledes uden det slår knuder på tungen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tusind tak Lykke!
   Det har kæresten faktisk også engang foreslået, men jeg er bare ikke helt så stor fan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  mit baby-pige navn er agathe, du må gerne få det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Nej, hvor fint! 🙂 Kan godt forestille mig at det er svært at beslutte sig for et navn. Hvis man må komme med inspiration, så er Avida og Lova super fine, synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er altså meget, meget sværere end jeg troede det ville være!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Eva Ophelia er to meget smukke navne sat sammen til et unikt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er det! Men vi er ikke så vilde med dobbelt-navne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med det! Synes det kunne være sjovt at høre, hvilke navne I har overvejet, men som I alligevel ikke vil vælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har bla. lige droppet Olivia. Det har vi snakket om et stykke tid, men besluttede os for at det var for populært (det er på Top 20) og så har vi underligt nok mødt SÅ mange Olivia’er de seneste 2 uger, at vi til sidst simpelthen gik død i navnet. Så det er bla. et vi har overvejet meget, men har droppet igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Tillykke:-) Jeg venter selv en pige, og har termin på søndag, så det er lidt crazy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor dejligt for jer! Tusind gange tillykke til jer!
  Sikke en fin måde du fortæller om din lille prinsesse på! Glæder mig til at se billeder af hende, når du (forhåbentlig) vil dele nogle billeder af hende ? 😉
  http://www.mathildes-dejligeliv.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke smukke! Det er da fantastisk. Glæder mig sådan til at følge maven og den lille ny når hun kommer.

  kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sana

  Kæmpe tillykke med jeres lille pige!! 🙂
  De pigenavn som har mit hjerte er Sommer, Siane og Melina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Cecilie

  TILLYKKE :D:D:D:D

  Er så fedt at følge med i din graviditet 🙂

  Angående navne, så er der ingen grund til stress – mine forældre var absolut sikre på at jeg f.eks. skulle hedde Cecilie, men da jeg så først valgte at komme ud, og jeg lå der og kiggede på dem, var de slet ikke i tvivl om, at jeg overhovedet ikke var en Cecilie – så i 4 uger hed jeg Klothilde. Er glad for at de fandt et andet navn til mig 😉
  Men glæder mig til at se, hvad I finder på af navne (og kan blive enige om). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Kan godt forstå at du er glad for at de fandt noget andet end Klothilde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Uha, det her indlæg har jeg ventet længe på:) Har jo i mit stille sind håbet at det ville vise sig at være en lille pige, når nu jeg selv skal have en. Så kan både hende og jeg få lidt inspiration fra din herlige blog…:-) Navne er bare svært, min kæreste har ikke kunnet acceptere nogle af dem jeg kunne lide (har jo haft min hemmelige liste med navne de sidste 7 år tror jeg). Men nu har vi fundet et, det helt rigtige og nej det skal nemlig ikke stå på noget populærliste, så hun ender i klasse med fire andre der hedder det samme:-) Er så spændt på hvad I vælger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Stort tillykke med graviditeten – hvor er det spændende!!
  Jeg har en stor svaghed for navnene Karla og Alberte, hvilke jeg synes er de sødeste navne i verden! Glæder mig til at se hvilket navn I finder på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivy

  Hvor er det spændende for jer! Nu er det snart 3 år siden vi fik vores lille prinsesse. Hun er virkelig det bedste, der nogensinde er sket i mit liv <3

  Held og lykke med det hele 🙂

  – Ivy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Stort tillykke med den lille prinsesse! Det er spændende hvad I finder på mht. navn; vi gik udenom populære navnelister og valgte navne, der også kan bruges internationalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Stort, stort tillykke Jeanett. Er rigtig glad på jeres vegne 🙂
  På min “Hemmelige” pige-navne-liste er Emmelie, Isabella og Ida i top – men de er desværre nok også i toppen over de mest brugte navne, i hvert fald de to sidstnævnte. Feline og Nova er jeg også ret vild med, men nok mest i forlængelse af et andet navn 🙂
  Må vi hører nogen af de drenge navne i havde i top?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Nej, vi vil stadig gerne holde vores drengenavn for os selv, da det jo måske skal bruges en anden gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med den lille prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chrisitna

  Jeg kan se at du efterhånden har fået et tons navne-forslag herinde fra, men jeg tænkte alligevel at jeg ville give mit besyv med 😉
  Jeg har arbejdet med børn længe, og har der mødt nogle helt fantastiske små piger, der bare har gjort et kæmpe indtryk – hvilket jo så har gjort, at jeg nu elsker de navne:
  Ella, Celine, Merle, Zoey, Eline, Salka, Emma (nok for normalt), Fenja, Manya, Esther, Elvira og Sienna

  – Kan godt love dig for ,at de er nogle herlige tøser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort Tillykke! Spændende med en pige!!

  Jeg havde egentlig skrevet en kommentar til dit andet indlæg om badeboldseventyret som aldrig er gået igennem, så jeg gentager nok lige lidt her:
  Det der med navne er bare virkelig pisse svært!! Vi havde mange af de samme krav som jer (skulle fungere på både dansk og engelsk, ikke for populært (før var jeg meget imod alt på top 50 listerne…), ingen dobbeltnavne, passe med efternavnene, osv) – men sådan tænker alle åbenbart, for hver gang vi kom i tanke om et navn vi synes var godt, pænt, og unikt, var det alligevel på top 10 eller 20. Og således endte vi med en Oscar – der lå omkring nummer 13 sidste år. Fordi det bare føltes rigtigt og vi var forelskede i det fra start.

  Som alle andre kan jeg jo foreslå mit eget navn 😉 Det er ikke på top 50, har mere end 5 bogstaver, og fungerer godt på mange sprog…. 😉 Men jeg er sikker på at I nok skal finde et navn der er perfekt til netop jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med prinsessen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hvor er det altså stort, tusind mange gange tillykke igen. Tænk at have så fashionable en mor, lucky girl! Jeg har tre navne jeg af en eller grund har haft i tankerne, siden jeg kan huske. Sophia, India (mega utraditionel, aner ikke hvor det kommer fra, men elsker det, wtf?!) og Ella. Sophia og Ella er måske lidt mere almindelige, men ja har en forkærlighed for navne der slutter på a ;). Dog er jeg ikke i tvivl om, at i finder et sprødt navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød, tak! Jeg kender faktisk nogen der har en datter der hedder India!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker halskæden (;
  den er super flot og rigtig god til dit outfit ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja og tillykke selvfølgelig (; fik lige trykket for hurtigt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke, det må være en helt fantastisk oplevelse!
  Jeg har det lige omvendt af jer, jeg har altid haft meget nemmere ved at komme på pigenavne end drengenavn. Jeg er lige ved at gå i panik ved tanken om, at jeg måske en dag får en søn haha 😉 På den anden side ville jeg have utrolig svært ved at vælge et pigenavn fra min liste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor fint!
  Jeg synes at Katharina er et rigtig flot navn
  Og Lise kan jeg da også helt godt selv lide, men som jeg husker, så vil I vidst nok hellere have lidt længere navne, ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke!
  Mine pigenavne er Alex (elsker navne som fungerer til begge køn!) og mit yndlings; Hailey/Hayley =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaTW

  Ej altså..Stort stort tillykke.. At ha en prinsesse er bare SÅ stort. Jeg har selv kun en og får nok heller ik flere pga helbredsmæssige årsager så jeg er SÅ glad for at jeg fik barn på det tidspunkt som jeg gjorde. For mig er det det største jeg har oplevet. Da jeg var mindre- ja os som voksen før jeg selv fik barn, sagde min mor altid’årh jeg KNUS elsker dig SÅ meget. Det første knus, kys ja kontakt med sit barn findes ik større.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig mange gange tillykke med graviditeten, og den lille prinsesse nyhed! Jeg er lige nu live-in au pair i USA og oplevede en fødsel for 3 uger siden: der er ikke noget som en nyfødt lille pige (eller dreng for den sags skyld) der kan sprede glæde i et hjem. Jeg ønsker jer alt det bedste med den store oplevelse.
  Derudover vil jeg også lige reklamere lidt om en side jeg faldt for herovre i USA – som viser sig også at være gældende i DK. Jeg ved jo hvor glad du er for downtowns tilbud, så vil selvfølgelig dele denne side med dig: groupon.dk. Det fungerer præcis som downtown bare med andre tilbud, det er jo totalt win win!
  Hilsen fra en trofast læser i USA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, stort tillykke! Hvor spændende!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroine

  STORT tillykke!! Hvor er det spændende! Jeg glæder mig til at følge blogbaby. Står selv og overvejer om tiden snart er inde for kæreste og jeg, man bliver helt skruk!:)

  Her er min navne-pigeliste: Sarafina, Malucca, Lily, Malicca, Camille, Carla, Filippa, Ellie, Calika & Alba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, og hvad angår pigenavne er Agnes, Kirsten, Ellen/Ella, Esther, Viola og Solveig mine favoritter!
  Synes det værste er de forældre der påprakker deres børn alskens bizarre navne med komplicerede stavemåder – barnet skulle gerne være skønt og specielt i form af dets person og ikke dets navn (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg er enig med stavemåder! Mødte engang et forældresæt der kæmpede for at deres dreng skulle hedde Christophpher – med dobbelt PH! Mener også at de fik afslag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har selv lige været gravid (.. det kom der en Hector ud af), men hvis det havde været en pige, så havde jeg navne som Karla, Agnes, Isolde og Ella på min liste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh Hector er også et sejt navn! Det ville min kæreste elske, haha! Ella kan jeg virkelig også godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Aj hvor skønt at høre 🙂 Kæmpe stort tillykke igen.
  Nu er det jo endnu mere “virkeligt”, og rart at høre at en lille prinsesse kan få morens gode stil 🙂

  Så kan vi kun håbe at hun vil gå i dit fodspor m.h.t. blogging, så hun kan inspirere vores børn…. 😉

  Jeg har selv både en drenge og en pige, og begge dele er jo helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg har selvfølgelig det perfekte til jer – Elisa 😉 Det er over fire bogstaver, duer i udlandet og er unikt uden at være Persille-Lorinda Tusindfryd eller sådan noget vanvittigt noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååååh, hvor skønt!
  STORT tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor fantastisk for jer! Mit foreslag er Karla! Jeg elsker det navn, det lyder som en stærk tøs, der kan klatre i træer, men som samtidig også elsker Barbie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂 Hvor er det dejligt for jer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look so pretty in the picture 🙂
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke!
  Camelia, Carmen og Tilde/Tilda er “mine” pigenavne, men da jeg ikke skal have børn må i godt få dem,hvis de duer til jeres lille pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Kæmpe stort tillykke med prinsessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med graviditeten og den lille sparkende pige! Hvor er det spændende, og håber i finder et dejligt passende navn til hende. Jeg selv synes jo at Aya er et fantastisk navn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Sebrina! (min søster hedder Sabrina, sjovt! 😀 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 😉
  Jeg synes “bare”, i skal vælge det navn, i bedst kan lide – almindeligt eller ej 😉
  Dog kan jeg godt følge jer, mht ønsket om et internationalt navn. Det er nemlig knap så sjovt at hedde Mette, når man har boet i USA i 2 år! Det er noget værre rod 😉 Der er INGEN der kan udtale det ordentlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mette! Problemet er, at vi ikke kan lide dem hvis de er for almindelige – så det er ikke fordi vi prøver at passe ind i en bestemt kasse eller noget. Vi falder simpelthen bare ikke for dem hvis de er for almindelige 🙂

   Og det kunne jeg godt forestille mig! Ved også at de har en del problemer med at udtale danske navne som Rikke og Line!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke! Jeg ville også have kønnet at vide med det samme, hvis det var mig. Har så dårlig tålmodighed. Selv da det kom til dig 😉 Jeg er helt forelsket i Norah. Men det er jo svært 🙂 Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor fantastisk! <3 Stort tillykke med pigen i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Tusind gange tillykke! Synes alle bliver gravide lige nu 🙂 og jeg bliver simpelthen så misundelig 🙂
  Hvis jeg en dag får en pige er dette mine yndlings navne; Kamma, Lilly, Elisabeth og Magda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  Stort tillykke! Selv havde vi også nemt ved at finde drengenavne, havde en 3-4 stykker men pigenavne var straks værre.. Meen vi blev da enige..:-) Hov og så Jellycat kaninen i dit sidste indlæg og jeg er sikker på det bliver dit bedste køb! Vores datter elsker den og har gjort det siden hun blev født for 1 år siden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan virkelig godt lide Veneda. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den lille pige! 😀
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilket drengenavn I var kommet frem til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Sarah! Drengenavnet holder vi stadig for os selv, da det jo måske kunne tænkes at det engang skulle bruges til en lillebror 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, herreøv! Men fair nok, uanset hvad er jeg enormt glad på jeres vegne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke!
  Har lidt navneinspiration af navne jeg synes er så fine.

  Viola
  Ellie
  Alba
  Andrea
  Vigga
  Filippa
  Cornelia

  Hilsen Pernille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med maven 🙂

  Håber på en lille pige herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke! Kan godt forstå, at I ville vide kønnet med det samme, jeg er også så utålmodig. Var endda utålmodig med dette også 🙂 Jeg er helt forelsket i Norah. Synes det er så pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joséphine

  Stort tillykke med det Jeanett!
  Jeg er rigtig glad for navne som Anaïs, Coraline og Amélie, men det bliver måske en smule for fransk til din smag? 🙂
  Jeg håber, resten af din graviditet forløber problemfrit, og så glæder jeg mig til at se babybilleder om nogle måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nete

  Tillykke med din kommende pige 🙂

  Hun skal da hedde Nete 🙂
  Jeg er rigtigt glad for mit navn fordi det ikke lyder som noget mine forældre fandt på i en brandert, men heller ikke for almindeligt som Louise, Tina, Mathilde.
  Er helt vild med enkle 2 stavelses navne, gerne noget med betydning 🙂

  Hvis jeg selv får en datter en dag skal hun opkaldes efter min mormor eller min kærestes farmor (hvis min søster tager min mormors navn før mig ;))

  Kunne aldrig drømme om at kalde min datter for sådan noget som lyder mere som et krydderi, en kendt eller en ost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Hej
  Stort tillykke Hvor er det dejligt for jer:) Måske navnet Merle kunne være det jeres lille prinsesse skulle hedder. Navnet skiller sig lidt ud og er til at stave;) Elsker navnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak, men navnet ligger faktisk pt på Top 50 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Iris er et flot pigenavn. Fungere også godt på engelsk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke. Jeg vil også være alt for nysgerrig til at vide hvad det er 🙂

  Altså, helt objektivt syntes jeg at Anita er et fantastisk navn til en lille pige 😉 Hvis du vil have et navn der ikke er mange der hedder (tror jeg har mødt 3 i mit liv med samme navn som mig) og som er nemt at udtale, også internationalt. Jeg arbejder på et hotel og der kommer mange udenlandske gæster.. har aldrig oplevet nogen der havde problemer med det 😉
  Ej, spøg til side. Håber i finder et godt navn til den lille prinsesse. Kærestemand og jeg er heller ikke i tvivl om et drengenavn til en fremtidig søn, men et pigenavn.. hvorfor er det så svært? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe hvor sjovt – jeg har netop mødt RIGTIG mange Anita’er i hele mit liv. Gik i hele folkeskolen i klasse med ikke mindre end 2 stk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feodora

  Hun kunne hedde Feodora!! 🙂
  Jeg vil så gerne velkomme nogle flere navnesøstre. Lige nu er vi kun 7 i Danmark, der hedder det, så du skal nok ikke være bange for, at det bliver for populært 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Nola er smukt – irsk/skotsk navn og klinger smukt på alle sprog. Specielt, men ikke outreret..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #210