Anbefaling: Brobygårds Køkken

Nytårskjoler til maver med buler

Nytårskjoler til maver med buler
1. ASOS maternity £40   2. Topshop maternity £32   3. ASOS £30   4. H&M MAMA 249 kr   5. ASOS maternity £35   6. ASOS maternity £20   7. ASOS maternity £35 £21   8. ASOS maternity £25 £17.50

Haha, jeg synes selv at den overskrift er genial 😉 Jeg har fået lidt efterspørgelser på festlige kjoler til os der kommer til at gå det nye år i møde med en badebold på maven 😉 Jeg ved godt at de fleste af jer der læser med herinde langt fra er i samme situation, men der er også en lille “godbid” til jer nederst i indlægget.

Det er jo ikke fordi der findes en milliard muligheder for gravide, når der kommer til tøj, men der er efterhånden en del high street mærker som har en maternity afdeling af deres brand. Og det er især lækkert, når det er de færreste gravide der gider at gå ud og investerer mange, mange tusinde kroner på en hel ny garderobe som man kun bruge de sidste 3-4 måneder af graviditeten. Jeg har været så heldig at få et gavekort af ASOS, så jeg har selv klikket både nr. 5 og 6 hjem (de er dog ikke ankommet endnu). Nr. 5 (findes også i en lilla/wine) har jeg i tankerne som mit outfit nytårsaften og nr. 6 (findes også i sort) vil jeg bruge til hverdag… men den kan dog sagtens dresses op til festen også! Jeg overvejer dog også nr. 4 fra H&M – kan sagtens se mig selv i den til både hverdag og festlige lejligheder!
Generelt kan det anbefales at tjekke ASOS, Topshop, H&M og Dorothy Perkins for graviditetstøj der er trendy og til at betale.

Forresten giver koden 25OFF gerne 25% på alle ikke-nedsatte ting hos ASOS (dog kan enkelte mærker været undtaget). Jeg har allerede delt den på bloggens facebookside HER, og det er åbenbart ikke alle der kan få den til at virke (den virkede for mig selv). Men prøv! Desværre kan jeg ikke hjælpe hvis den ikke gør.
I kan shoppe hos ASOS HER.
Koden udløber fredag aften d. 23. nov. ved midnat.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

18 kommentarer

 • jeg får helt lyst til at være gravid igen….lækre kjoler:-)
  http://www.fashionwithaprize.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe 😉 Ja, jeg synes også at jeg fandt nogle rigtig fine nogen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nr. 2 er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, tror også at den er ret flatterende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig! Har sådan længtes efter et indlæg som dette, da jeg bliver helt irriteret over at se andre bloggere lægge smukke nytårskjolee kjoler ud som jeg ikke kan være i!! 😉 så tak for inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh jeg er glad for at høre at det kunne bruges! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skønt indlæg til os der er gravide 🙂 Jeg har allerede klikket nummer 1 hjem, så den kan være klar til både nytårsfest og julefrokoster. Mht. nummer 4 fra H&M, så har jeg selv prøvet den og den er meget stor i størrelsen, så hvis nogen lurer på den, så vil jeg sige at man skal gå mindst en størrelse ned i forhold til normalt. Den findes også som nederdel (virkelig pæn) og det er det samme med den. Endnu en gang tak for skøn inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nr 1 er virkelig også fin!! Den findes også i en ikke-maternity version. Uh og tak for Info omkring den fra H&M… Dvs at hvis jeg normalt er en str 40 i H&M, så skal man gå ned i en str 38?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jep – helt klart. Jeg er normalt medium og tog den i small og der er stadig masser af plads selvom jeg er 7 måneder henne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak… ellers havde jeg helt sikkert bestilt den for stor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asos laver virkelig nogle fantastiske graviditetskjoler. Jeg har flere gange været ved at købe en og så bare fjerne mavepladsen på symaskine. (SÅ tyk er jeg trods alt ikke! :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe you’re not the only one 😉 For et år siden forelskede jeg mig vildt i en kjole derfra og overvejede virkelig at købe den og så sy den ind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan vildt godt lide nr. 3 og nr. 8

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   3eren har jeg også selv lidt overvejet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne slet ikke have noget, der strammede om maven, så jeg gik i leggins og løse kjoler. Følte mig som et telt. Syntes at jeg var pænere i stramt tøj, så det ikke bare hang lige ned fra maven. Så fylder den pludselig meget! Men når man ikke kan trække vejret ellers, er der jo ikke noget at gøre 🙂

  Glæder mig til at du viser outfitbilleder med mave på 🙂 Gravide maver er så pæne… især på andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har det faktisk bedst i stramt tøj (dog ikke bukser), da jeg føler mig som et telt i de løse ting.

   Og der er skam mave på det sidste outfitbillede herinde 😉 Det er en mave der er en del større end den jeg normalt har!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Da jeg var gravid var jeg helt afhængig af de der helt almindelige stramme tube-dresses fra h&m med korte og lange ærmer til 79 kr. De sad super flot om mavsen, og jeg bruger dem også nu her efter 🙂 ikke så nytårsegnede men bare et lille tip til hverdagsbrug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt, jeg faldt lige over dit indlæg 🙂 Jeg har også selv købt både 1 og 5 for et par uger siden, for jeg gider bare ikke rende rundt og føle mig som en sæk, bare fordi maven er vokset – tvært imod. Jeg synes det er smukt at være gravid, så længe man har det rigtige tøj. Jeg er dog i det dilemma, at jeg er en str. 34 og så er det altså rigtig svært at finde tøj! De to kjoler er dog okai, selvom den mindste str. hos asos er 36. Jeg kan lige advare dig mod, at der kommer glimmer over det hele, når du pakker nr 5 ud. Både kæresten og jeg havde glimmer über alles i flere dage…
  Gode tanker herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Brobygårds Køkken