Juleønsker til bolig

Vinterjakke 2012

Vinterjakke 2012Vinterjakke 2012
Gina Tricot cape – ASOS leather jacket – Marc Jacobs bag – Gina Tricot gloves – Gina Tricot scarfBianco boots

Jeg har fået et par spørgsmål ang. hvad jeg gør med vinterjakke i år nu hvor maven fylder mere end den plejer. Jeg har faktisk bare tænkt mig at genbruge den kappe fra Gina Tricot, som jeg købte sidste år. Det smarte ved kapper er jo, at der er ret meget plads under dem, hehe. Det er ret heldigt at det lige var den type vinterjakke jeg faldt for sidste år, ellers skulle jeg ha’ været ude og købe en ny preggo-jakke nu her og det er sgu ærgerlige penge at bruge. Jeg gentager faktisk nøjagtig samme overtøjs-outfit som på billedet her øverst fra sidste år; kappen med min ASOS læderjakke under (den er alligevel altid åben inden under, så den er heller ikke et problem), læderhandsker også fra GT og så med et tubetørklæde, også fra Gina Tricot. I år har jeg dog købt et der også har en hættefunktion og som er bordeaux i stedet for lyserødt.
Det strikkede halstørklæde kan I sagtens finde i år også – bare i andre farver. Men alle de andre ting er desværre udsolgt for længst, men det kunne jo bruges som inspiration 😉
Ellers så har jeg samlet 4 fede jakker her nederst som jeg bestemt ville ha’ kigget nærmere på, hvis jeg skulle ha’ haft ny jakke i år. Hvor tit plejer I at købe ny vinterjakke? Jeg plejer at gøre det hvert 2.-3. år.

Og speaking of Gina Tricot, så har jeg et lille tip til jer der bor i Odense eller er i nærheden af butikken i Odense C på i morgen (d. 30/11). De holder kundeaften mellem kl. 19-21, hvor der er goodiebags til de første og der er 20% på alt i mellem de 2 timer. Et godt tip hvis man fx. havde forelsket sig i noget fra den kollektion med Gala Gonzalez som jeg viste jer HER.

Vinterjakke 2012
1. Karen Millen £295   2. Ichi 799 kr   3. ZARA 1499 kr   4. Gestuz 2000 kr


(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

13 kommentarer

 • Liz

  my favorite is the zara one!

  http://lavieenliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yeah, that’s also a very cool jacket! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt ny vinterjakke (http://miriamshoeinshoes.blogspot.dk/2012/11/new-love-winter-coat.html), som både er oversize og uden taljefokus, hvilket normalt slet ikke er mig. Og så blev det alligevel på en eller anden måde os to, og jeg elsker den højt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, kender det alt for godt. Det er ofte så upraktisk at være gravid i vinteren, men det positive er at det ekstra fedt lag jeg hvertfald har tilegnet mig indtil videre varmer lidt ekstra.

  Jeg endte selv ud med at købe Zara jakken, og den er faktisk virkelig god til en babymavse. Nedkommer selv først i Maj så vinteren kan blive lang.

  Glæder mig til at se endnu mere til din fine bule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe hos mig er det graviditetshormoner der raser som tildeler extra varme 😉 Ja, jeg når jo også hele vinteren med, når jeg har termin i slutningen af marts, så det er godt jeg har kappen her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit man, fryser du ikke når det bliver rigtigt koldt? Som idag hvor det var isende kulde :O Eller når det for alvor bliver minusgrader? Pyha jeg ville slet ikke kunne holde varmen i bare læderjakke og overtræk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope slet ikke 🙂 Kappen varmer meget mere end man tror (den er lavet af bla. uld) og så er jeg ikke den mest kuldskær person i verden. Det var det jeg brugte igennem hele sidste vinter og det holdte mig varm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også fin til dig Jeanett!
  Og den er helt sikkert mindst lige så lækker i år hvor den også skal varme baby!
  Jeg kan sagtens forstå du ikke gider at anskaffe dig en ny frakke! Min veninde er sat til midt januar og jeg tror nok hun synes det er liiidt for koldt med åben jakke, men på den anden side gider hun heller ikke anskaffe sig en ny for så kort tid 😉

  Jeg købte en fra Won Hundred sidste år, som jeg genbruger i år. Men indtil nu har jeg kunne klare mig med læderjakke og vest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanet. Først du er virkelig flot gravid :), for det andet.. Ved du om nogen stadig sælger den lækre Gina Tricot kappe? God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂 Den er fra sidste år – men prøv trendsales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare skøn ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker til bolig