Vinderne af ECCO skoene og Hall Designs øreringe

10 Christmas facts og glædelig jul!!

10 Christmas facts og glædelig jul!!

Jeg vil bare lige ønske jer alle sammen en RIGTIG GLÆDELIG JUL!! Håber I får en fantastisk aften i aften og i de kommende dage med dem I holder af. Og så vil jeg gerne sige tusind tak fordi at I følger med her på bloggen. Jeg ved godt at kvaliteten af indholdet herinde har været svingende efter jeg blev gravid, men det satser jeg kraftigt på at der bliver rettet op på, når jeg endelig får lov til at gå på barsel om få uger. Så tusind tak fordi I stadig er her og mange tak for alle jeres søde ord her igennem december.

Af hjertet tak <3

Og så lige 10 random facts om mig og julen:

1. I år holder jeg jul hos mine forældre sammen med Hr. Kæreste og min lillesøster på 25 og lillebror på 18.
2. Hr. Kæreste og jeg begyndte på at holde jul sammen sidste år, hvor vi var hos hans mor og hendes mand, så i år er vi hos mine forældre.
3. I min familie får vi både and, flæskesteg og medister. Jeg kan lide det hele, men anden (og brunede kartofler + sovs 😉 ) er min storfavorit!
4. Billedet er af vores minijuletræ, som står i vores stue. Jeg har plaget om et i 3 år nu, men hvor Hr. Kæreste har nægtet. I år fik jeg dog endelig lov – man kan åbenbart slippe afsted med mere, når man bærer nogens afkom 😉
5. Til dessert får vi selvfølgelig risalamande. Da vi var små var der altid en mandel i alle os børns skåle. Nu gør vi det på den “rigtige” måde med kun en mandel. Og det er kronisk umuligt for Hr. Kæreste at få den (og jeg vinder den ret tit).
6. Om formiddagen d. 24. december har vi i min familie “skattejagt”, hvor min far har gemt en gave til os hver i huset. Vi får så en ledetråd som leder til et sted med den næste ledetråd osv… og efter 10 ledetråde, så finder man gaven. Min søster og jeg plejer altid at konkurrere om hvem der bliver “færdig” først. Min lillebror gøjler altid og efter Hr. Kæreste også er blevet en del af det, så bliver han altid nummer chok og er først færdig 20 min efter os andre, hehe.
7. Vi har elektriske lys på juletræet. Måske er jeg underlig, men jeg synes faktisk det lys laver et hyggeligere lys i rummet end levende lys (plus vi børn havde det med at vælte træet tit som små og der er det jo pisse farligt med levende lys på).
8. D. 25. december plejer vi at bruge som afslapningsdag, hvor man ingenting laver. Det gør Hr. Kæreste og jeg også i år, hvor der skal ses film og serier. Og man skal være iført nattøj hele dagen 🙂
9. 2. juledag har vi til gengæld altid julefrokost hos mine forældre og det er en fast tradition.
10. Jeg kunne en dag godt tænke mig at prøve at holde jul (og nytår) i udlandet, men har endnu ikke prøvet det, desværre.

bloglovin

22 kommentarer

 • Anne-Sophie

  Ha! Din kæreste er jo den vildeste anti-helt. Nummer chok i skattejagt, aldrig vinder af mandlen, og skyder altid ved siden af med madbestilling på restauranter på jeres ferier 🙂

  En rigtig glædelig jul til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Til gengæld er han god til at lave dårlige jokes, er god mod dyr/børn og skyder med skarpt når der skal laves babyer 😉

   Og glædelig jul <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Rigtig glædelig jul til dig også Jeanett. Jeg glæder mig til at følge med i jeres store eventyr næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dejlige facts! Mere af det, det er sjovt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine lister med facts 🙂
  Rigtig glædelig jul og godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  sidste år var jeg også højgravid mega hyggeligt! så kunne jeg spise ekstra 😉 har prøvet at holde jul i Brasilien, slet ikke lige så hyggeligt som i DK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig nogle sjove facts, og en genial måde at gøre indlægget lidt mere spændende – det ligner i hvert fald ikke alle de andre “God jul”-indlæg, der er i blogland. Desuden skal du vide, at selvom der måske ikke har været så mange indlæg, så har du altså stadig en helt fantastisk blog. Glædelig jul Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak Simone, hvor er du sød! Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, din kæreste er det uheldigste menneske i verden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja på nogle områder 😉 Men han har da været meget heldig med mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Det er mig altså en gåde, hvorfor så mange af jer, der har store blogs, kan slippe af sted med at stave så umanerligt ringe og formulere jer som 13-årige. Det ødelægger jo nogle ellers gode blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahaha glædelig jul sure Karla 😉 Jeg synes den kommentar siger en del mere om dig som menneske end det gør om dem der ikke staver perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • silja

  Sjovt og hyggeligt, meeen har du været forbi hos Sidsel og Lasse efter inspiration ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Næ det har jeg ikke? Har de også lavet noget lignende? Jeg plejer at laver facts selv bare ikke i juleversion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af ECCO skoene og Hall Designs øreringe