Outfit of the day #213

Året 2012 i outfits

Året 2012 i outfits

Vinteren byder bare aldrig på så mange outfits som om sommeren (eller når man ligger og er graviditetsdårlig i 2½ måned 😉 ), men lidt blev det da til i januar. Fik skambrugt min glimmer nederdel fra LOVE og tog hul på outfits på turen til Kap Verde!

Find outfits fra januar 2012 HER og HER.

Året 2012 i outfits

Februar bød på flere outfits fra Kap Verde (inkl meget forbrændte ben! Fald ikke i søvn på stranden… heller ikke selvom I har faktor 30 på!!) og så lige lidt fra modeugen også, hvor jeg fik brugt min nye Stine Goya nederdel (4. outfit).

Min bordeauxrøde LOVE kjole fra outfit nr. 2 kan stadig fås HER (endda på udsalg).

Se masser af outfits fra februar 2012 HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER. Og et specielt dagens feat. Hr. Kæreste HER.

Året 2012 i outfits

Man kan næsten via disse 4 billeder se hvordan foråret stille og roligt kom i løbet af marts! Jeg rendte primært rundt i kjoler tilsat strømpebukser og tog forsigtigt fat på sommerens helt store farve: gul.

Kjolen fra det første outfit kan stadig fås HER. Og det samme kan man med min sorte Marc Jacobs taske HER og mine Ray-Ban solbriller HER.

Se flere outfits fra marts 2012 HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Året 2012 i outfits

I april legede jeg videre med den gule farve og nød ellers at man kunne begynde at gå i flats/ballerinaer uden strømper. Sjovt at se at baggrunden også fik mere og mere farve som træerne fik blade! Jeg kan især huske at det første outfit fik vildt mange søde ord med på vejen fra jer <3

I kan se outfits fra april 2012 HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Året 2012 i outfits

I maj kom de bare ben endelig frem samtidigt med min fødselsdag, frieri og vores tur til Lissabon (de sidste to outfits her er fra den tur). Kom selv til at tænke på nu, at det da er meget sjovt/sigende at Hr. Kæreste endte med at fri til mig, da jeg havde outfit nr. 3 på? All in white! 😉
Og så foretrak jeg åbenbart nude-farvet fodtøj i maj?!

Min Darling kjole fra det første outfit kan stadig fås HER (i flere farver og på udsalg!). Og igen også mine Ray-Ban solbriller HER.

Der er masser af outfits fra maj 2012 HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Året 2012 i outfits

Åhh kærlighedsforholdet med de nude-farvet sko fortsatte åbenbart også i juni, haha! Det sidste outfit her havde jeg på ingen måder forudset at I ville elske så meget som I gjorde. Men det endte uden tvivl med at blive et af de mest kommenterede på outfits igennem 2012. Tusind tak for alle jeres fantastiske komplimenter… det er absolut ikke derfor jeg ligger outfits op, men det er da uden tvivl den fedeste bonus ever 😉 Personligt glæder jeg mig vildt til at hoppe i kjolen fra outfit nr. 3 igen. Jeg købte den i Lissabon, men nåede kun at have den på den ene gang inden jeg blev gravid. Så jeg føler stadig den er ret “ny”. Den håber jeg passer næste sommer 😉

3D rose jumpere fra American Apparel fra outfit nr. 2 kan stadig fås lige HER.

Der er mange flere juni 2012 outfits HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Året 2012 i outfits

Stortset hele juli var vi på ferie forskellige steder i Europa, så det er lutter ferieoutfits der kan præsenteres her! Den stod på bare ben tilsat masse af kjoler og nederdele 😉

I kan se masser af juli-ferieoutfits HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Året 2012 i outfits

I august begyndte jeg at lyve for jer… ment på den måde, at jeg fandt ud af at jeg var gravid og måtte derfor skyde skylden på “influenza” og “sygdom”. På de to første outfitbilleder her vidste jeg ikke selv at jeg var gravid (men forstår nu bedre hvorfor jeg synes den røde nederdel strammede mere end den plejede – jeg gav dog skylden på et par extra “feriekilo”). På de to sidste billeder havde jeg selv fundet ud af det og det er lige før man kan se et lumsk smil bag de øjne på begge outfits. I was carring a little secret 😉

Kjolen fra Warehouse fra outfit nr. 3 kan stadig fås HER.

Der er august outfits HER, HER, HER, HER og HER.

Året 2012 i outfits

Hov, hvor blev september og oktober af?! Well, det tænker jeg også… men de fløj afsted imens jeg var ultra graviditets dårlig og lå i fosterstilling (eller tilbragte tiden med hovedet nede i en spand). Derfor blev der ikke taget nogle outfitbilleder, da det mest fashionable jeg nok har kunne præstere de måneder har været trusser og en nat-t-shirt 😉 Men i november begyndte jeg at få det bedre i takt med at maven også begyndte at vokse lidt! Så det blev til et enkelt outfit i november 😉

Støvlerne på billedet kan stadig fås HER.

I finder det eneste outfit fra november lige HER.

Året 2012 i outfits

I december måtte jeg kaste håndklædet i ringen og efterhånden hoppe i maternity tøj, da de fleste af mine ting ikke længere har plads til den voksende mave. Jeg er især så glad for den blå kjole og buksedragten!

Den bordeaux ASOS maternity kjole kan stadig findes HER. Det samme kan både den blå kjole HER og buksedragten HER – begge fra Mamalicious.

I kan se outfits fra december 2012 HER, HER og HER.

Nu har vi taget et recap fra hele året – har I nogle favoritter? 😀

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

29 kommentarer

 • Hotte 🙂
  Jeg er især vild med nummer 1 i januar, nummer 1 i februar, nummer 1 i april, nummer 4 i juni, nummer 4 i august og selvfølgelig dem fra december med den smukke smukke mave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Alt med maven er jo favorit! 😀

  Men derudover var jeg også en af dem, som var meget begejstret for dit sorte outfit i juni.
  Men det er sgu lige før, at jeg har ændret mening med favoritoutfit – for du ser HELT fantastisk ud på sidste outfit i august. Wauw.
  Baby-hemmligheden tager nok en del af skylden (;
  Hvor er den grå t-shirt fra? Er nemlig selv på udkig efter noget lignende (:

  Og hav så lige et fantastisk nytår – 2013 kan jo ikke blive andet end jeres 3’s år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Uha der er jo rigtig rigtig mange gode outfit billeder af dig, til god inspiration for os andre. Men skal jeg vælge et ud så må det blive det fra August med den røde nederdel og den hvide T-shirt. Enkelt og klassisk og outfittet klæder dig utrolig godt. Plus at jeg synes det er skønt at se dig med hestehale! Rigtig godt nytår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Anne! Det outfit kan jeg også selv rigtig godt lide! Og tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Først og fremmest; wow! Det indlæg må have taget en krig at lave.. Så fedt, at du tager dig tiden til det.. Thumbs up..

  Du er jo en smuk kvinde og det elsker jeg.. Men jeg er nødt til at komplimenterer det sorte outfit igen.. Du går alt for lidt med bukser efter min mening, når jeg ser dette billede.. Dine ben bliver så slanke, smukke og fremhævede på det bedste måde synes jeg!

  Derudover er alle sommeroutfits jo bare et hit.. Åh glæder mig til vi når dertil igen!

  Godt nytår! 2013 skal jo nok bringe dig mange skønne stunder.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Nicole! Hehe ja det har taget lidt tid at lave 😉 Hehe.

   Og jeg er bare en kjolepige, men går da også i bukser, så jeg vil prøve at forevige flere af mine bukseoutfits i 2013!
   Og tak – jeg er helt enig! Jeg synes selv at mine outfits “spiller” bedre/bedst om sommeren. Jeg er ikke så god til lag-på-lag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mk

  Du er jo altid smuk og har altid en flot stil! 🙂
  Men outfit nr. 2 fra maj – med den blå blazer og nederdel – er helt sikkert et af de fedeste sæt jeg nogensinde har set dig i! Det hele klinger bare. Det hele! Og så passer det bare rigtig godt til dig i farver og form 🙂 er helt vild med det outfit og ville gerne selv eje det hele!
  Nr. 4 fra august er jeg også ret vild med, og derudover synes jeg nr. 2 fra december samt nr. 4 fra juni og nr. 1 fra maj også er sæt du bære ekstra flot (for du jo bære jo alt flot, men de outfits gør bare noget ekstra og er helt klart mine favoritter!)

  Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er du fin og smuk, Jeanett. Ville til enhver tid gerne have din garderobe.

  Håber du får et rigtigt dejligt nytår med dem du holder af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Outfit 3 fra juni er klart min favorit. Den kjole er bare så flot, hvor er den fra? 🙂
  Men generelt er alle dine outfits virkelig flotte 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mine favoritter er klart de 4 outfits fra august 🙂 Sikke du stråler, og det er der jo nok en grund til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine favoritter er:

  Januar: Den til højre.
  Februar: Den røde kjole.
  Maj: Den gule kjole og den helt til højre.
  Juni: Den hvide med alle farverne på (billedet med den røde bil i baggrunden) og den helt til højre (prikket trøje).
  Juli: Især den helt til venstre, men de andre er også super flotte.
  August: Den med den røde nederdel og den helt til venstre (bordeaux nederdel).
  November outfittet
  December: Den med den blå kjole.

  SHIT du har haft nogle super flotte outfit i år. Mine yndlings er helt klart Juni og Juli månederne!! Elsker at se dine outfit billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   ihh tusind tak Julia!! Maj, juni og juli er også mine favoritter mht outfits i 2012 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ang. tøjet du har på ved “juni”, hvor du har den lange nederdel på (den helt til venstre) hvor er nederdelen og trøjen fra? ELSKER det outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du har simpelthen sådan en fantastisk stil, Jeanett, kan slet ikke vælge ud! Mine favoritter er nok februar nr. 4, april nr. 3, maj nr. 1 og juli nr. 1 🙂 Og så er jeg helt vild med billedet fra august nr. 4 – du ser så sød ud 🙂 Og selvfølgelig alle outfits med “badebold” – det klæder dig bestemt at være gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen altid så smuk, også selvom jeg ikke altid er vild med alle dine outfits – man har jo heldigvis ikke alle den samme smag. Men nøj hvor har du altså haft virkelig mange flotte outfits i år, faktisk så mange at jeg ikke rigtig kan vælge en favorit. Jeg er dog MEGET forelsket i kjolen fra Zara på det 3. outfit på juni – den er simpelthen SÅ smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig det fjerde outfit fra august måned! Jeg kan stadig huske hvor inspireret af det, og jeg er bare så vild med det! Men jeg er også rigtig vild med dit outfit fra november. Jeg elsker printet på kjolen, og synes du bærer den fantastisk. Ligesom med det andet outfit! Du har go’ stin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Fedt outfit, nummer 3 fra venstre i august delen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en imponerende samling af smukke, farverige, personlige, inspirerende outfits du kan diske op med Jeanett! Uh fandt lige ud af, hvorfor jeg så godt kan lide din stil, har så mange favoritter, at de ikke kan nævnes – lige fra dine smukke gule Darling blondekjole over sorte jeans+peplumtop og let blå maxionederdel til graviditetsgalaksekjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er såååå forelsket i kjolen på billede 4 i juli! Hvor er den fra??? Er den gammel? Åh, den er flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Jeanett. Forleden skrev jeg et ret lang kommentar til dette indlæg, men den er ikke udgivet. Er den mon røget i dit spamfilter, eller er den gået tabt undervejs? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg sidder bare lige begravet i eksamenslæsning til min eksamen på tirsdag, så er voldsomt bagud med kommentarer da jeg gerne vil svare alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #213