Året 2012 i outfits

Godt nytår!! (og mit outfit)

Godt nytår!! (og mit outfit)Godt nytår!! (og mit outfit)

Her et lille sneak peek på hvad mit nytårsoutfit kommer til at bestå af; Jeg hopper i den blå glimmer kjole fra ASOS maternity (som er “baggrund” her på billederne). Den fås stadig HER i lilla og blå, og HER i sort.
Dertil vil jeg sætte endnu mere glitter til… det er jo kun nytår en gang om året 😉 Øreringene er nogle super gamle fra H&M som faktisk er gået hen og blevet lidt vintage-agtige at se på med tiden… hvilket jeg kun er fan af! Armbåndet er også gammelt og er fra Glitter. Ringen er selvfølgelig min nyeste YSL arty oval ring, som jeg købte i sommers. Håret planlægger jeg at skulle være “halvt oppe, halvt nede”. Vil ihvertfald gerne ha’ det lidt væk fra ørene, så øreringene kommer til sin ret. Mht sko er jeg endnu ikke helt besluttet, men tror bare det blive et par sorte stiletter… tror der er glimmer nok på resten af kroppen 😉

Og så vil jeg bare ønske jer et rigtig GODT NYTÅR! Håber I får en god aften uanset hvordan den fejres. Tusind tak for et fantastisk 2012 og så glæder jeg mig til at dele 2013 med jer. Det bliver uden tvivl et fantastisk år med ankomsten af den lille dame samt en forhåbentlig masse andre store oplevelser!

bloglovin

8 kommentarer

 • Den ser rigtig fin ud den kjole.. Tror du bliver rigtig flot i aften 🙂 Tager du ikke nogle outfit billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper i samme kjole! Havde den også på juleaften, og det er ret afslørende hvor man har siddet 😉 Godt nytår til dig, der kommer jo til at ske nye og spændende ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det fandt jeg også ud af! efterlod mig et pænt spor af glimmer alle steder igår 😉 Og tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser spændende ud Jeanett – Lækker farve 🙂
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Jeg glæder mig virkelig til at følge med i jeres “lille” nye eventyr det kommende år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året 2012 i outfits