Min jul ala Instagram

Meet Marc #2

Meet Marc #2Meet Marc #2Meet Marc #2

Ihh jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne julegave! Af søde, søde Hr. Kæreste fik jeg denne smukke Marc by Marc Jacobs taske i den lækreste brune farve. Jeg er SÅ glad for den jeg har i sort, men jeg har flere gange stået og følt jeg har manglet en brun taske til de lidt mere lyse outfits, da en sort taske kan virke for “hård” der.

Jeg må dog indrømme, at det ikke kom som en overraskelse, at den lå der under træet, da jeg faktisk selv var med nede og købe den. Jeg ville egentlig bare lige vise ham min seneste crush og før jeg fik set mig om, så havde han tilbudt at det kunne være en julegave og jeg sagde hurtigt ja tak 😉 Men derfor var glæden ikke mindre d. 24. da jeg ENDELIG kunne åbne den og tage den i brug. Den har nemlig ligget og stiret på mig indpakket herhjemme siden starten af december 😉 Man kan egentlig godt få den jeg har i sort i denne farve også, men jeg synes det var lidt mere spændende med en anden model. Kan godt lide at den her har en del flere detaljer en min sorte (men den her er så også lidt dyrere).

Modellen hedder Dr. Q Core Groovee og farven hedder “cinnamon stick” (farven er mest rigtig på det første billede). Den kan fås bla. HER hos Dr. Adams.

bloglovin

11 kommentarer

 • Så fin! Tillykke med den 🙂 ja har Aidan modellen i grøn som minder helt vild meget om den i formen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så flot 🙂 Tillykke med Marc!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sød kæreste 🙂 Jeg var også heldig….der lå en kasse (str.skotøjsæske) under træet…og indeni en lille hjemmelavet model af “Belle du jour” fraYSL tror nok jeg lignede en masse ?????? 😀 Den kom med posten i går. Har posed med den 100 gange i dag… iført nattøj da jeg er syg …..Yndigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så flot! Tillykke med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  den er pisse lækker!
  jeg fik den model i sort i studentergave af min kæreste. Herlige fyrer (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja der har vi været heldige begge to med nogle gode mænd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk! Marc Jacobs’ tasker er så fine :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, han laver virkelig nogle lækre tasker!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul ala Instagram