Outfit of the day #212

Min jul ala Instagram

Min jul ala Instagram
1. Citronfromage hos svigermor, da der skulle byttes gaver   2. Svigermors kat (som normalt HADER mig) ville meget gerne ligge op ad min mave… weird!   3. Da sneen væltede ned i Odense d. 23. dec. For så at smelte helt d. 24. dec, øv!   4.  Men vi nåede lige at få hentet vores bestilte billetter til Hobbitten i snestormen – så er der sikret hygge med gode venner her om et par dage.   5. Jeg har kigget på billeder af mig selv som barn (her er jeg 1 år og 3 mdr) og tænkt over om bøllen i maven måske kommer til at ligne?   6. Ædt og ædt juleaften hos mine forældre.   7. Beundret det smukke træ juleaften!   8. Fået meget gode gaver… her er det et sneak peek på hvad jeg har fået af Hr. Kæreste 😉   9. Sluttet julen af med julefrokost 2. juledag, hvor der bla. blev serveret tarteletter.

Alle billederne er fra Instagram, hvor I kan følge mig under brugernavnet missjeanett

 I skal nok få en masse af mine gaver at se de næste par dage, men nu vil jeg hen og rydde lidt op, da vi skal ses med nogle venner senere (håber at Hr. Kæreste komme sig inden – han er lidt ramt efter julefrokosten igår 😉 ). Skal I ud og bytte julegaver i dag? Jeg skal heldigvis ikke ha’ byttet en eneste!

bloglovin

12 kommentarer

 • Anna

  Hvorfor er der rejer i jeres tarteletter :O?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er rejer oven på! Og det er da super normalt? Alle dem jeg kender gør det samme (måske er det en fynsk ting?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det kan godt være 🙂 jeg har i hvert fald aldrig oplevet det! Men interessant 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det smager rigtig godt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Er de da med fiskeboller eller anden fisk? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, de er de klassiske kylling i asparges 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det lyder vildt mærkeligt! Det har jeg altså heller aldrig oplevet… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I skal prøve det! Det smager vildt godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt med katten.. Snakkede med min søster om det i julen og både hende og en anden hun kendte havde oplevet at katte i nærheden af dem ændrede sig efter de blev gravide. Enten til at være mere kærlige eller kontaktsøgende eller blive mere afvisende.. Måske er det noget om at de kan fornemme det?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej!! Har et lidt sært spørgsmål… Hvorfra kommer den fine farve du har på læberne af coverbilledet øverst på bloggen, og hvad hedder farven? 😀 det er bare et SÅ fint billede forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak! Det er en mineral læbestift fra E.L.F med farven “Party pink” 🙂

   Elfs hjemmeside er eyeslipsface.com, mener jeg. Men der skruet lidt op for farverne på min header, så SÅ pink er den ikke helt i virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Mange tak! Jeg kigger på det;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #212