10 Christmas facts og glædelig jul!!

Outfit of the day #212

Outfit of the day #212Outfit of the day #212Outfit of the day #212Outfit of the day #212
Mamalicious dress – H&M earrings – ALDO heels

Har I haft en god jul so far? I dag står den for mit vedkommende på julefrokost hos mine forældre med søskende og vedhæng. Men inden da får I lige mit outfit fra juleaften! Den mave har vist ikke i sinde at blive mindre de næste par måneder – synes sgu den vokser hver dag! Kjolen er fra Mamalicious, som var så søde at sende en kasse med alt muligt lækkert afsted til mig som en lille julegave. Jeg er simpelthen SÅ glad for den her kjole! Synes den fremstiller min gravide krop på den pæneste måde (Hr. Kæreste er også fan, hehe) og så er den vildt behagelig at have på. Den findes også i sort til de interesserede og I kan finde kjolen HER.

I skal også se mine julegaver… har simpelthen fået så gode gaver i år! Især glæder jeg mig til at vise jer den jeg fik af Hr. Kæreste. I kan se et lille hint på min Instagram (hedder bare missjeanett derinde). Og husk at det er sidste dag i dag at I kan deltage i den 4. og sidste adventskonkurrence. I finder den HER.

EDIT: Flere af jer har spurgt hvor langt jeg er henne. På juleaftensdag (hvor billederne her er taget) var jeg 26+1 – dvs. ca. 6 mdr. Jeg er sat til d. 31/3 (påskesøndag).

bloglovin

46 kommentarer

 • Mette A

  hold kæft hvor ser du godt ud jeanett! og badebolden er også rigtig fin! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser super smuk ud i den kjole 🙂 Og farven er super flot til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak! Jeg elsker også den type blå farve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk du er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor du dog stråler sødeste Jeanett! Det kan være den lille bliver en aprilsnar 😉 Glædelig bagjul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Daniel! Hehe ja, det håber jeg lidt ikke at det bliver 😉 Og i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Jeanett, du er simpelthen så hamrende smuk gravid!! Det sidder jo absolut ikke andre steder end på maven, hold nu fast altså 🙂 Smukke smukke dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Ida – dog synes jeg selv at der pludseligt sidder lidt extra kilo i mit fjæs og på overarmene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så god farve og så god kjole! Du er bragende smuk. Jeg fatter ikke kvinder, der synes, de skal gemme deres krop væk, når de er gravide….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Miriam!! Nej jeg synes også bare bulen skal vises! Jeg går næsten kun i tætsiddende tøj og prøver at undgå for løst tøj. Man ser jo bare større ud i det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke dame!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n :)

  hej jeanett! du er så flot altså 🙂
  jeg tænkte på, hvor høj du egentlig er? de stiletter ser tårnhøje ud 😉 de er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak! Jeg er også en høj pige 😉 Jeg er 178 cm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Holy s**t, hvor ser du godt ud!!! Det blå farve klæder dig mega godt. Gid jeg også kommer til at se SÅ godt ud, når jeg bliver gravid.
  Masser kærlighed til dig og den lille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab

  Guuuud hvor er du bare smuk! Det var du også inden du blev gravid, men nøj hvor det klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ihh så flot! Jeg er helt vild med farven på kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er virkelig flot til dig! 🙂 Og hey, måske kommer baby d. 1. april i stedet – aprilsnar baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du virkelig smuk! Og jeg er helt enig, den kjole fremstiller virkelig din krop flot – specielt fordi den fremhæver dine meget smukke mave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole klæder dig SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tror mit højeste ønske må være at være lige så lækker gravid, som du gør det.. WAUW, så flot!
  Hvis jeg har din opmærksomhed nu, har jeg undret mig lidt over hvorfor din instagram er privat? 🙂 Altså hvis der er nogen tanke bag det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Ida! Det er bare sådan at jeg selv skal godkende folk. Men jeg godkender alle! Gider bare ikke ha’ at folk der ikke følger kan glo mine billeder + de der spambots der ligger spamkommentarer slipper jeg for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Smukke smukke Jeanett. Hvor du holder figuren fantastisk her mens du er gravid. Jeg er to uger længere henne end dig og er helt vild med, når der er billeder af din smukke mave. Synes dog bare min er kæmpe og frygter lidt for mit stakkels maveskind, eller at de evt har overset en ekstra lille prins eller prinsesse derinde:-) og pæn numse i øvrigt Jeanett i den kjole, stadig lille og fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne! Og hvor hyggeligt at vi næsten følges ad! Jeg synes nu også efterhånden at min mave kræver sin plads! Den vokser jo nærmest hele tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H

  Hej Jeanett

  Du kan godt være stolt af din udstråling, du er simpelthen så feminin og sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, du ser helt fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw – den mave sidder jo perfekt 🙂 Du ser fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukkkkkk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Hejsa. Ny på din blog så du må undskylde hvis du tidligere har svaret på netop mit spørgsmål. Er selv gravid og er allerede her i 8 uge rimelig stor… synes jeg selv, i hvert fald har jeg svært ved at være i mine yndlings strømpebukser fra H&M. Har prøvet H&M’s graviditetsstrømpebukser men synes ikke de er så gode. Nogle tips til dejlige og ikke mindst behagelige strømpebukser for gravide?
  kærlig hilsen
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg bruger H&Ms gravid strømpebukser og synes faktisk de er gode, så lige der kan jeg desværre ikke hjælpe! Mht jeans så har jeg købt et par maternity jeans fra ASOS og de er gode. Men de bliver nok lidt for store til dig her i starten, hvis du kun er 8 uger henne? (og tillykke!!). Jeg måtte også hurtigt droppe bukser fordi de var ubehagelig, så jeg gik kun i nederdele og kjoler i nogle måneder indtil jeg kunne passe preggo jeans 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Christmas facts og glædelig jul!!