Året 2012 i rejser

Outfit of the day #213

Outfit of the day #213
Mamalicious jumpsuitD&G watch – Marc by Marc Jacobs bagASOS heels

Det er lidt imod mine principper, at tage outfitbilleder i mørke med blitz und alles. Men tiden løb simpelthen fra os den dag, så det nåede at blive for mørkt. I får lige et sidste outfit fra i år med blitz! Det er fra 2. juledag, hvor den stod på julefrokost hos mine forældre. Jeg var hoppet i mit nye jumpsuit fra Mamalicious som jeg har fået i gave i samme omgang som den blå kjole jeg viste jeg. Jeg har, siden maven voksede ud af mine normale jumpsuits, sådan savnet at gå i buksedragt! Så da jeg fik muligheden for at vælge lidt tøj hos Mamalicious, så stod dette jumpsuit øverst på listen! Det er SÅ behageligt og jeg har nærmest boet i det siden jeg fik det.

Det koster kun 260 kr og kan findes lige HER.
I morgen kigger vi tilbage på året igennem outfits og derefter skal I nok få flere julegaver at se!

 

Dette indlæg indeholder affiliatelink

bloglovin

12 kommentarer

 • Hvor ser det virkelig lækkert og meget behageligt ud, men jeg tænker om det ikke er lidt upraktisk, når man er gravid? Jeg synes i hvert fald, at jeg ret tit hører om, at gravide ofte skal tisse, og så tænker jeg, at det da må være lidt irriterende i længden at skulle tage den ned og op? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det synes jeg ikke 🙂 Og jo, man skal tisse lidt mere end normalt, men jeg har stadig en ret god blære 😉 Jeg elsker ihvertfald buksedragter og er slet ikke irriteret af at skulle ha’ det af og på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt for dig!
  Elsker personligt også buksedragter og jumpsuits, så forstår godt dit diemma, hvis du er vokset ud af alle dine. Desuden, så klæder buksedragten dig så godt – man kan næsten slet ikke se maven jo, men ved selvfølgelig ikke om det kan skyldes den vinkel billederne er taget fra. 🙂 Uanset hvad, så ser du i hvert fald godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er du smuk altså! Er sikker på, at du bliver den bedste mor, du virker som et virkelig skønt menneske!

  Hvis det skulle lykkes mig at blive gravid, så vil jeg virkelig ønske, at jeg bliver ligeså smuk som dig!

  Rigtig godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Lise, hvor er det vildt sødt sagt! Og mange gange held og lykke med babyprojektet… det skal nok lykkedes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke se maven ordentligt… SNØFT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej den gemmer sig lidt på de her billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter du er blevet gravid har du så ændret nogle vaner eller gjordt dig tanker omkring det, med hensyn til makeup, parfume, hårfarve osv? Jeg er bare nysgerrig 🙂

  I forbindelse med Kias indlæg omkring det at kommentere, vil jeg bare sige tusinde tak for at du altid svarer. Jeg har aldrig oplevet, at du aldrig har svaret, lige meget om det var et spørgsmål eller et kompliment svarer du altid, og det synes jeg du skal have STOR ros for. Det gør det endnu federe at kommentere, når jeg føler at det bliver hørt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Stine, det er jeg glad for at få at vide!!

   Jeg har skruet ned for alt det du nævner, men vil helst ikke gå i detaljer med alt, da jeg synes det er en privat sag. Men har fundet en gravid-venlig mascara, tager kun make-up på hvis jeg skal et eller andet (har fx. helt droppet det når det bare er for at tage i skole), har tjekket at min daglige deo er uden parabener (det var den heldigvis, win!) og parfume kommer meget sjældent på, og hvis det gør så er det kun på tøjet – ikke direkte på huden. Men jeg synes hurtigt man kan blive fuldstændig fanatisk, så jeg kører lidt efter mottoet “fornuftig, men ikke fanatisk”.

   Jeg har ikke ændret noget omkring hårprodukter andet end jeg ikke har brugt hårlak imens jeg har været gravid (ting der kommer fra spray er ikke så godt, nemlig). Men bruger stadig samme shampoo osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt i orden, jeg er også bare nysgerrig og har ingen holdning til sagen (er 21 og ikke i nærheden af at være eller blive gravid), synes kun at det kan være er spændende at høre folk tænker omkring det 🙂
   Godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   det er også helt okay! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året 2012 i rejser