10 random facts #6

1 dag tilbage: Barcelona-konkurrencen

1 dag tilbage: Barcelona-konkurrencen

Så er der kun en enkelt dag tilbage til at blogger Barcelona-konkurrencen slutter. Den slutter i morgen! Så vil I ikke være søde og stemme på mig en sidste gang HER? I øger samtidigt også jeres egne chancer for at vinde en tur til Barcelona.

Og så vil jeg også lige sige tak til alle jer der allerede har stemt… det er jeg SÅ glad for. At rejse betyder så meget for mig – mere end jeg tror I aner (det kommer også til udtryk i mængden af dem her på bloggen hehe). Så at I kan være med til at give mig endnu en fantastisk oplevelse og et minde, dét er jeg så taknemmelig for! Tusind tak!

I kan stemme HER.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts #6