Dejlig lørdag

10 random facts #6

10 random facts #6

– Jeg får det fysisk dårligt, når jeg hører lyden fra folk der “knækker” fingre. Jeg kan slet ikke ha’ det. Det er værre end negle der kører ned af en tavle.

– Jeg har hverken tatooveringer eller piercinger på min krop (udover det klassiske hul i hvert øre). Tatoos er, efter min mening, blevet så mainstream at jeg nu overraskes mere over at møde unge mennesker UDEN tattoos end jeg gør at se folk med dem. Da jeg var 16 år ville jeg dog SÅ gerne ha’ haft en navlepiercing. Men Daddy sagde nej og at jeg måtte vente til jeg fyldte 18 og derfor til at jeg selv kunne bestemme. Da jeg fyldte 18 var der no way jeg havde lyst til at få den piercing. Så tak til Daddy for at sige nej dengang!

– Hvis folk prøver at gætte min alder, så gætter de mig næsten altid 2-4 år yngre end jeg er. Det kommer jeg sikkert til at synes er det vildeste kompliment om et par år 😉

– Jeg har aldrig nogensinde prøvet nogen former for stoffer overhovedet. Hverken hash eller det der er hårdere. Det har bare aldrig fristet mig overhovedet (selvom jeg er blevet tilbudt både det ene og det andet) og føler på ingen måder at jeg er gået glip af noget der. Er faktisk stolt over aldrig at ha’ rørt noget af den slags.

– Jeg har aldrig nogensinde ejet et par sneakers/trainers udover dem jeg har dyrket sport i. Og jeg har ikke ejet et par gummistøvler siden jeg gik i folkeskolen. Meget praktisk fodtøj er virkelig en af mine pet peeves. Flade støvler er, hvor min grænse går for hvad der kommer ind i min garderobe!

– Jeg er overhovedet ikke genert. De eneste par gange jeg i mit liv har prøvet den følelse er, når jeg har skulle møde svigerforældre for første gang eller når jeg er stødt på nogle af jer læsere – der har jeg ikke altid lige vidst hvilket ben jeg skulle stå på 😉 Men ellers er det ikke en følelse jeg er specielt bekendt med.

– Jeg kan ikke særlig godt lide at ha’ sokker på. Jeg føler mine fødder er “låst inde”. Jeg har dem selvfølgelig på om vinteren, hvis jeg skal steder hen (ellers ville jeg fryse). Men det første jeg gør når jeg kommer hjem, er at tage dem af, så jeg kan rende rundt med bare fødder! Me don’t like socks. Og jeg kan slet, slet ikke sove med dem på… det føles bare forkert!

– Da jeg var lille samlede jeg både på glansbilleder, brevpapir og servietter. Idag samler jeg kun på køleskabsmagneter købt på vores rejser 😉

– Jeg bruger hverken briller eller kontaktlinser.

– Jeg vil gerne lære at spille klaver en dag, fordi jeg har altid fået at vide at jeg har perfekte “klaverfingre”. Jeg synes også det er et super sofistikeret stykke instrument!

Nogle der overraskede meget denne gang? 🙂

bloglovin

37 kommentarer

 • Mette

  Skal vi ikke have nogle flere outfit posts med mavse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan heller ikke snuppe, at sove med strømper på fusserne. Mine fødder får det helt klaustrofobisk når det er 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe præcis, det er også sådan jeg får det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er sjov, den med sokkerne :p Men så har I vel gulvvarme, eller har du bare meget hårdføre fødder? 😉
  Hilsen en, der alt for ofte har kolde fødder, ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har gulvvarme i de fleste rum – men vist ikke i dem alle. Men der er lejligheder under os, så de sender jo nok også lidt varme op, gætter jeg på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig omkring det med tatoveringerne. Jeg er dog dybt fascineret af dem, og har dem også selv. Men synes det er helt vildt ærgerligt at se på unge, som får dem lavet spontant hele tiden – især ud over deres arme. Det ligner som regel altid et eller andet, som er tegnet med en sort kuglepen – og som de helt sikkert kommer til at fortryde senere i livet.

  Kunne nikke genkendende til de fleste af dine facts denne gang :P!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, helt enig… det virker lidt som noget man bare går ind og får gjort en random eftermiddag efterhånden. Og jeg er ret sikker på at flere kommer til at fortryde mange af dem, når de bliver ældre. Da jeg var yngre der var tatoveringer sgu noget man gik og overvejede i meget lang tid inden man fik dem lavet. Synes også motiverne er super random i dag… hvad fanden sker der fx. for alle dem der får deres eget navn tatoveret på deres krop? (*host* Paradise Hotel *host*). Er det fordi de er bange for at glemme det i deres branderter eller hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg har heller aldrig prøvet stoffer, det vildeste jeg er ude i er en rød prince – og tanken om at det faktisk er ret sejt, og noget man kan være stolt af, har aldrig strejfet. Men du har sgu ret – det er ret sejt at man ikke er hoppet med på den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det synes jeg bestemt godt at du kan være stolt af! Jeg synes der er noget sejt i at kunne sige fra og sige nej tak, når der er noget man ikke har lyst til. Jeg har dog også prøvet at ryge ca. 2 smøger i gymnasiet. Men det er det vildeste jeg har lavet. Og jeg synes det smagte forfærdeligt + mine tømmermænd var 14 gange værre de gange, hvor jeg havde gjort det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Sofia

  Har det på samme måde med sokkerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Har det helt modsat med strømper, jeg kan ikke klare at have bare tæer! Skal som minimum have klipklappere på om sommeren, aldrig helt uden noget haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor sjovt! Jeg elsker simpelthen sommeren hvor jeg kan ha’ bare tæer hele tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig før mødt en anden der har samlet på servietter, så den overrasker da!! Ellers kan jeg nikke genkendende til det med køleskabsmagneterne og med sokkerne…. HADER at sove med sokker. Og går helst barfodet hele sommeren hvis jeg kunne komme til det (I USA boede jeg i sandaler og klipklapper fra april-oktober – DET var dejligt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh ja jeg glæder mig også til at varmen kommer så man kan gå uden sokker hele døgnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Praktisk fodtøj er døden! Hver gang jeg ser et menneske i et par Sorel-støvler får jeg lyst til at skrige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AaaArrrhj folk som knækker fingre!! Fuck hvor jeg hader det. Jeg vil hellere sove med sokker på (hvilket jeg absolut også hader) end at lytte til det. Føjj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig føler jeg mig ikke længere alene mht. sokkerne, haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  At du aldrig er genert overraskede mig lidt. Stor respekt herfra, det må dæleme være dejligt ikke at bøvle med blussende kinder i nye situationer. Det kender jeg lidt for godt, men det bliver bedre med alderen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak! Men det er bare aldrig noget jeg har bøvlet med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig i dig med at ‘knæk-fingre’ lyden er slem. Og endnu værre, hvis det er andre områder at kroppen, der også kommer med ‘knæk’-lyde.. argh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette DP

  Jeg er stik modsat med sokkerne! Jeg elsker at have bløde sokker på. Det føles forkert ikke at have dem på 😉 Omend, jeg ikke altid sover med dem (det er da sket), så er det noget af det første jeg tager på om morgenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe hvor sjovt! Jeg elsker at ha’ bare tæer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Så enig med dig i både hvad angår stoffer & tatoos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg har det sådan med både sko og strømper, og på arbejde er det bemærket at jeg har smidt skoene, dog tager jeg overtrækssokker på for andre skyld.
  Kan jeg smide strømperne gør jeg det, da jeg lynhurtigt kampsveder på fødderne.
  Gummistøvler, jeg forstod ikke den trend for nogle år tilbage, med at rende rundt i røjsere på Strøget på tørvejrsdage.
  Røjsere hører til i mudder ikke til strøgture – bum! (og det er så min mening 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha!
   Åhh ja, den der periode hvor ALLE lige pludselig gik i Hunters. Det magtede jeg virkelig heller ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  For efterhånden mange år siden samlede jeg på de præcis samme ting. Det må have været en pakkeløsning for de fleste piger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det har nok været et generelt “hit” 😉 Min lillesøster gjorde også og der var mange andre piger på vores vej der også gjorde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Må indrømme at jeg nok er lidt overrasket over punkt 4 – det lader til at I holder (/har holdt) nogle vilde fester, så det tænkte jeg faktisk at du havde prøvet. Men synes det er sejt at du holder dig fra det! Jeg har heller aldrig taget stoffer, og kunne heller ikke forestille mig at gøre det.

  Resten af punkterne er jeg ikke så overrasket over, og jeg kan nikke genkendende til de fleste. Dog elsker jeg sneakers ala converse, new balance og adidas (spezial, gazelle og lignende) Kan dog slet ikke have praktisk fodtøj ala Sorel. Og de der MBT-sko… Puhaa..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe man kan da sagtens holde vilde fester uden stoffer! 🙂 Der er heller ingen i vores omgangskreds der gør sig i den slags. Jeg ville ha’ svært ved at ha’ tætte venner der gjorde sådan noget regelmæssigt. Og tak – synes også det er cool at holde sig fra den slags 🙂

   Hehe Converse osv ryger ind under samme kategori for mig! Dem er jeg heller ikke vilde med! Og slet ikke fx Converse sammen med yndige kjoler. Det er en af mine helt store pet peeves!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det var heller ikke ment sådan at man ikke kan holde fest uden… Jeg har nogle venner (bekendte..) der gør sig en del i det, og jeg forstår det simpelthen ikke. Tænkte heller ikke at du gjorde det tit, men at du havde prøvet det. Men igen, thumbs up for at holde dig fra det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig lørdag