Eksamenslæsning

Banankage… Igen

Banankage... Igen

Overspringshandlinger er der nok af, ikke? Lige nu bager jeg lige mig selv en “jeg-har-eksamen-i-morgen-og-har-så-ondt-af-mig-selv”-banankage. Uden at rose mig selv for meget, så synes jeg selv at jeg laver verdens bedste banankage (jeg har ihvertfald ikke smagt nogen jeg selv synes er bedre). I kan findes opskriften på min lige HER. Jeg er begyndt at undlade chokoladen i selve kagen (men der kommer stadig chokolade ovenpå bagefter) og i stedet kaste en stor håndfuld valnødder i selve dejen. Det smager fantastisk!

I øvrigt så er jeg bagud med kommentarer… som altid, så skal de godkendes før I ser dem, så det er derfor de ikke dukker op (det er der mange af jer der har skrevet til mig). Og jeg godkender først når jeg har tid til at svare – det er min måde at holde styr på at jeg får svaret hver enkel af jer! Jeg skal nok prøve at catche up, så snart min eksamen i morgen er overstået.

Nu vil jeg smutte tilbage og finpudse min præsentation til i morgen (imens lejligheden begynder at dufte mildt af banankage… nice!).

bloglovin

10 kommentarer

 • Nu bliver jeg helt lækkersulten. Hvor kunne jeg dog godt bruge noget kage lige nu – specielt banankage! Nom.

  Kæmpe held og lykke med eksamen i morgen :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Øko smør og øko vaniljesukker – hvorfor ikke øko æg?
  Spørger fordi jeg sådan ville ønske at alle ville købe økologiske æg fremfor de andre slags æg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fordi der var udsolgt! Normalt ville jeg også ha’ købt øko bananer, men det var også udsolgt. Ellers køber vi når alt i øko, hvis det er der! Men vi gider dog ikke rende i 3-4 butikker for det 😉 Dog er frilandsæg langt bedre end buræg/skrabeæg! Sidstnævnte kunne jeg ALDRIG finde på at købe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   nej okay, det kan jeg sagtens forstå(: undrede mig bare lidt når nu nogen af de andre ting var øko, det var slet ikke for at være dum eller kritisk(:
   Og ja så er frilandsæg klart det bedste alternativ, har det dog alligevel svært med dem da jeg for nylig så en video, hvor de klipper hønsenes næb (og det må man ikke på økohøns)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig med dig! Og vi køber også alt øko, hvis det er muligt! For det meste smager det hele også bedre som øko (især mange af grøntsagerne og frugt – især tomater, agurk og appelsiner!). Og alle vores krydderier herhjemme er fra Urtekram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Er helt enig. Og synes det er så fedt at de fleste butikker fører Urtekram krydderierne nu!(:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, dog måtte Netto godt få et lidt større udvalg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  HVER gang, jeg skal bage banankage, bruger jeg din opskrift! det ER seriøst verdens BEDSTE. den smager guddommeligt 🙂 håber eksamen gik godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tusind tak, hvor er det fedt at høre!! Og tak, det gjorde den… jeg kunne gå på barsel med et 7-tal, så jeg var glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamenslæsning