Gravid og motion

Bøllens julegaver

Bøllens julegaverBøllens julegaver

Jeg må indrømme, at jeg synes det er lettere imponerende, at man kan skrabe julegaver til sig selvom man endnu ikke er kommet til verden! Men det var ikke destomindre det bøllen i maven gjorde i julen. Hun fik også lidt legetøj og en fin Disney “Skønheden”-bamse (der fik mit Disneyhjerte til at banke lidt 😉 ), men de er ikke lige med på billedet her.

I stedet vil jeg vise jer den yndige kjole som hun fik af sin moster (min lillesøster) og det super smukke puttetæppe som min mor selv havde strikket. Kjolen er fra et mærke der hedder Young Dimension (vist nok et mærke de har i Primark). Den rammer lige præcis min babytøjstil! Super sødt og feminint, men ikke over-ørlet med farver.

Det smukke tæppe/plaid har min mor selv strikket efter egen idé og det er simpelthen så fint! Det vil vi bruge både i barnevogn og til mange putte-timer på sofaen. Det er så blødt og lækkert!

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og motion