New in: Second female necklace

Himmelblå brokade cravings

Himmelblå brokade cravings
1. ASOS skirt £40   2. Topshop dress £70   3. ASOS dress £42 £25

Vinter er allerede begyndt at hænge mig langt ud af halsen. Sådan er det når den er grå, kedelig, blæsende og kun med lidt sne-sjap her og der. Hvis der nu havde ligget 3 meter sne, så havde jeg synes det var lidt mere hyggeligt.
Men derfor er jeg begyndt at se frem til forår og sommer… også fordi en lille frøken i maven ankommer der 😉 Og til et meget, meget glædeligt gensyn med min talje! Nøj, den og alkohol er det jeg savner mest.

Lige i øjeblikket craver jeg smukke lyseblå ting. Før jeg blev gravid lagde jeg fast min. 1-2 ordrer hos ASOS hver måned. Det gør jeg ikke pt, men hvis jeg skulle ligge en i dag, nu hvor vi har fået penge, så ville jeg uden tvivl klikke den smukke, smukke nederdel til venstre hjem. Nej, hvor kan jeg bare se mig selv i den, en semi-transperant hvid skjorte, et par flats og et par labre solbriller.
Begge kjolerne er også for smukke (især den fra Topshop – er vild med at stropperne hænger lidt nede på skulderne), men det er lige nederdelen jeg kan se mig selv i (også den der er mest ammevenlig mht at man kan ha’ en skjorte på der kan åbnes). Hvis man bare vidste hvilken str den talje havde efter fødsel, så klikkede jeg den hjem nu…

Der er links til alle 3 ting under billedet. Hvilken er jeres favorit af de 3?

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks 

bloglovin

11 kommentarer

 • Louise

  Hej Jeanett,
  Først – Hvornår er det du er sat til? Hvor blir det bare skønt for jer! 🙂
  Frygter du ekstra graviditetskilo eller “bare” at du ændrer facon?
  Er det for ambitiøst at bestillen den og satse? 🙂 For den er gost nok lige dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den i midten er godt nok pæn. Jeg tror næsten, den må være lavet til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jensen

  Synes kjolen i midtener rigtig sød! Specielt detaljen med at den hænger lidt langt nede på skuldre, og det 60’er agtige look. Og farven selvfølgelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg er helt forelsket i den fine kjole helt til højre med lidt ærme på. Hvor er den dog elegant og yndig. Skal til bryllup start juni og kunne bestemt godt se mig selv troppe op i noget lignende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh ja den ville da være perfekt som bryllupsgæst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Selvom det egentlig ikke er min stil, synes jeg at der er noget rigtig fint ved farven og mønsteret!

  Celina
  hejcirkeline.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den i midten er klart min favorit, men da jeg ved at den ikke vil klæde mig pga. min kropsbygning, kommer den til venstre ind som runner-up lige i hælene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er også virkelig et fint mønster – men jeg vil også skulle have en rimelig brun kulør for at jeg syntes det var pænt 🙂 Jeg er helt pjattet med både nederdelen og kjolen i midten. Den har et virkelig fint snit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, snittet er så fint! Tror bare jeg ville få brugt nederdelen mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Second female necklace