Ganni Love

It’s closer to my heart this way…

It's closer to my heart this way...It's closer to my heart this way...

… sagde Carrie, da hun fik spørgsmålet om hvorfor hun bar forlovelsesringen fra Aidan i en kæde omkring halsen, i stedet for på hendes finger. Jeg gør nu det samme, men det er absolut ikke af samme årsager 😉 Graviditeten har nu ramt mine fingre og derfor sad ringen liiidt for stramt af hvad “behageligt” var (vågnede en nat fordi min finger dunkede fuldstændig… så der stod jeg så på badeværelset kl. 04 og desperat prøvede at få den af). Løsningen er blevet en enkel sølvkæde med ringen i. Så har jeg den stadig på mig <3

Jeg tror forresten aldrig, at jeg fik svaret på spørgsmål omkring materiale osv. Det er en hvidguldsring med en 0,20 carat diamant i farven “sjælden hvid”. Og det er den smukkeste ring i hele verden <3

bloglovin

20 kommentarer

 • Lika

  Meget smuk ring. Jeg har arvet en fra min moster, som minder meget om den. Skinner så fint i lyset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig smuk. Jeg elsker også virkelig min. De fyre der er ikke helt tossede til det med smykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, de er altså gode til den slags de fyre 😉 Min har ihvertfald ramt 100% plet med den her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. G

  Hej Jeanett <3
  Først vil jeg lige sige, at din blog er hel fantastisk og du er dejlig at følge. Jeg tænkte på, at der blev lavet en gravid-spørgerunde på et tidspunkt. Jeg har søgt og søgt og kan simpelhen ikke finde de udvalgte spørgsmål og svar nogle steder. Er det en spørgerunde jeg har misset eller arbejder du stadig på den? Jeg håber alt er som det skal være og at du har det godt. Du er så utrolig smuk gravid, det bærer du bare flot – selvfølgelig er du også utrolig smuk, når du ikke er gravid.

  Hvornår skal i giftes, dig og Hr. Forlovet? 🙂

  Marianne, 21 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Spørgsmålene fra spørgerunden blev ikke besvaret i et samlet indlæg – jeg tog dem op lidt forskelligt her og der! Så de er også lidt svære at finde. Var der noget bestemt spørgsmål du søgte svaret på?

   Og mht bryllup, så har vi ikke sat en dato, men vi arbejder ud fra at ville holde det i 2014 🙂

   Og tusind, tusind tak for alle de søde ord og komplimenter… de varmer SÅ meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Du må jo undlade at svare, hvis nogle af spørgsmålene er for private. Jeg tænkte på, om I havde fastlagt dato for brylluppet og det så blev skubbet pga graviditeten eller blev i enige om at stoppe prævention, og så se hvor det tog jer hen? Altså, hvordan var det egentlig planlagt? Hvordan med værelse til baby, jeg så du havde luret lidt på drømmevila i Munkebo på et tidspunkt. Overvejer I at flytte i hus? 🙂 Hvis ikke, hvilket rum må så lade livet – walk in eller kontor? Har I fundet et pigenavn og hvis ja, hvordan? Hvordan fortalte I jeres forældre det?

   Det er rigtig mange spørgsmål og jeg er simpelthen så nysgerrig, det er jo faktisk helt forfærdeligt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Baby var planlagt, så ja, prævention stoppede vi med 🙂
   Bryllup har altid tidligst været i 2014, da jeg vil ha’ mit drømmebryllup og jeg vil hellere vente et år extra og ha’ råd til det jeg vil ha’ end holde det før og så få en skrabet version af det 🙂 Og nej, vi havde ikke sat en dato, fordi vi allerede var i gang med at prøve på baby, da han friede 😉 Så det gjorde vi med vilje ikke.

   Hehe Munkebo billedet var bare for at vise hvor meget hus man kan få på Fyn for pengene. Har ABSOLUT ingen planer om at bo i Munkebo… både fordi jeg skal ha’ noget mere by end det og fordi Hr. Kæreste har bopælspligt i Odense Kommune så længe at han sidder i Odense Byråd 🙂
   Men ja, vi overvejer hus indenfor det næste år eller to. Men 100% et i Odense og ikke ALT for langt væk fra centrum. Indtil da deles mit walk-in og hendes værelse om samme rum 😉 (50/50).

   Yes, vi har fundet et navn, men holder det for os selv indtil videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint indlæg og smuk ring. Hvor er den fra?
  Arbejder selv i guldsmed, og har gjort i 7 år – og min far
  er stenfatter. og der er intet som hedder Sjælden hvid 🙂 Så er du i hvert fald blevet snydt. Hehe 🙂 MEN DEN ER JO SÅ FLOT! og en ret stor sten 🙂 Held og lykke med planlægning af bryllup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er skam fra en guldsmed (Surel i Odense C ) og har selv været med inde og få beviset på diamantens ægthed og det hele, så jeg ville lige passe på med den slags udmeldinger før du ved hvad du snakker om 😉 Det er en Wesselton diamant.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Juhl

   Hej Jeanett

   Vil bare lige sige tak for en god blog, som jeg følger dagligt.

   Med hensyn til farven “sjælden hvid” tog det mig intet mindre end 10 sek. på google at finde ud af, at der er noget der hedder det.. så ja, måske man skulle tjekke op på sine oplysninger uanset arbejdsstilling 😉

   Nå, men anyways vil bare lige stikke hovedet ind og sige hej for første gang. Du er virkelig en af de få man bare kan mærke går op i, at lave indlæg som inspirerer andre – samtidig med du husker, at svare på de forskellige kommentarer fra læserene. Held og lykke med baby, bryllup og uddannelsen.

   Mvh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak for de søde ord Anne. Blev rigtig glad for din kommentar 🙂 Og velkommen til med din første kommentar! 😀

   Hehe nej jeg var bestemt heller ikke i tvivl om at den farve findes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Der findes et skema på wiki, hvor du kan se de forskellige diamanters farve. Farven på en top wesselton kaldes sjælden hvid:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Diamond_color

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak 😉 Det ville også være underligt at det ikke skulle findes, når det er det der står på mit bevis 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja, meget. Kan også se, at andre har svaret det samme. Skifter bloggen navn nu egentlig? 😉 Mrs. Jeanett 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, overhovedet ikke – jeg vil altid være Miss Jeanett 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så smuk <3

  Og lige en kommentar til noget du skrev på en anden blog: man kan saaagtens rejse med en baby på 5 måneder 😉 Det er jo, hvad man selv gør det til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Anja! Ja, præcis… sådan har jeg det også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sikke fin den er Jeanett. Jeg kan godt forstå at du gerne vil have den på dig, selv om den for tiden ikke kan være på fingeren.

  Jeg er selv blevet forlovet sidste måned, og har fået den absolut smukkeste ring i hele verden. Det er sjovt hvordan man kan blive så vanvittigt forelsket i en smykke. Og hvor er det dejligt at se at der er flere lykkelige kvinder derude der har fået deres “smukkeste ring i hele verden” : ). Og endnu dejligere er det, at vores mænd ved hvad vi kan lide.

  Og selvfølgelig er der noget som hedder sjældent hvid diamant. Jeg ved det fordi jeg selv har en på fingeren, en F sjældent hvid +. Og hvis det er den du også har Jeanett, så er det en Top Wesselton og ikke Wesselton ; ). Så lad dig ikke overbevise om andet af andre såkaldte “eksperter” som du får besøg af her på siden.

  Nyd din ring og din graviditet!! Jeg glæder mig til at se din smukke pige n år hun kommer til verden :D!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak for din besked Maja! Ja, så er det nok en top Wesselton jeg har. Min er en brilliant skåret diamant. Og ja, det er skønt når de mænd rammer plet med ringene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Love