Godt nytår!! (og mit outfit)

Konkurrence: Eventyrlige rubiner

Konkurrence: Eventyrlige rubinerKonkurrence: Eventyrlige rubinerKonkurrence: Eventyrlige rubiner

Foruden at være tømmermændsdag nr. 1 (der slipper jeg heldigvis i år, hehe), så betyder 1. januar også Dronningens Nytårstaffel! Jeg indrømmer blankt, at jeg er lidt en royalist, da jeg synes det er så hyggeligt at følge. Derfor glæder jeg mig hver gang der er begivenheder, så jeg kan spotte de kvindelige royales outfits!

Derfor satte mine nysgerrige fedtede fingre sig hurtigt på denne nye bog “Eventyrlige rubiner” af Nina Hald som handler om det famøse rubinsæt som går i arv blandt de kvindelige royale (og pt er dets ejermand selvfølgelig Frk. Mary). Det har undergået et par restaureringer og har derfor ændret sig igennem tiden – og det kan man følge i denne nye smukke coffee table bog.
I kan se en lille video om bogen og restaureringen HER.

Jeg har 3 stk som jeg kan udlodde til 3 heldige vindere af “Eventyrlige rubiner”. Her er hvad I skal gøre for at deltage:

Find et billede af det outfit Kronprinsesse Mary har på som er jeres yndlings eller som har inspireret jer allermest. Der SKAL et link til et billede – det gælder ikke at beskrive outfittet eller skrive “det som du viser et billede af her i indlægget”. Hvis I har en blog, så må I gerne lægge det op i et indlæg og så smide linket til indlægget her, hvis det er. Det er op til jer!
Husk at knytte et par ord til hvorfor lige netop dét outfit er jeres yndlings/inspirerer jer mest!

Konkurrencen slutter d. 7. januar kl. 22.00 (vinderen bliver offentliggjort d. 9. januar).

Det er ikke et krav, men det giver selvfølgelig super god karma, hvis man følger bloggen på Facebook HER eller Bloglovin HER 😉

bloglovin

53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!! (og mit outfit)