Min babytøjstil

Mest læste indlæg i 2012

Dette bliver det sidste indlæg, hvor vi kigger tilbage på 2012 og det har jeg besluttet mig for at vi gør igennem de 10 indlæg som var de mest læste i løbet af året! Og når jeg siger “mest læste”, så gælder det at indlægget er lavet i 2012 (fx. var der indlæg der havde flere klik, men som var fra 2011 eller 2010 – dog var dette typisk mine indlæg med opskrifter). Jeg er personligt ret overrasket over nr. 1, men en del af de andre er jeg slet ikke overrasket over… (I er nogle suckere for romance og babyer, er I! 😉 But aren’t we all? hehe) det har jo været et begivenhedsrigt år i mit liv (og bloggens).

Hvilke indlæg overrasker jer mest over at være på listen? Og har I en favorit blandt disse?

Mest læste indlæg i 2012
1. DJ, det du spiller er aldrig til mig!

2012 mest læste indlæg på bloggen har overrasket mig en del. Det var nemlig et indlæg, hvor jeg anbefalede jer en sang af det danske band Panamah. I kunne godt lide indlægget (og sangen), men jeg havde alligevel aldrig troet at mere end 10.000 mennesker havde klikket sig ind på det. Er det et hint om at I vil ha’ mere musik på bloggen? Eller ramte jeg bare lige plet med den ene sang? En musikblog bliver det dog aldrig, men jeg kunne da godt dele lidt anbefalinger ud her og der.

I finder indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
2. Min lille hemmelighed

Det her indlæg er jeg overhovedet ikke overrasket over ligger på listen! Det er nemlig indlægget, hvor jeg afslørede at der lå en lille bitte baby inde i maven på mig (og gav mig kampkvalme!). Jeg bliver stadig rørt, når jeg sidder og kigger jeres over 300 søde kommentarer igennem (fordi, indrømmet – det gør jeg!).
Indlægget var også “skyld” i den mest besøgte dag i hele bloggens historie!

I kan se eller gense indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
3. Min fødselsdag… og en lille nyhed!

På min fødselsdag sad jeg i skønne, skønne Lissabon og kunne samtidigt fortælle jer, at Hr. Kæreste havde friet til mig 3 dage tidligere på samme ferie (med den smukkeste diamantring!!). Som jeg sagde, så er vi vist alle nogle suckere for romantik, så jeg er slet ikke overrasket over at se at indlægget her er blandt de 10 mest læste i 2012 med over 4000 individuelle klik (og så tæller man slet ikke alle dem af jer der har læst det ved at klikke jer ind på forsiden af bloggen).

I kan læse indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
4. Den der kropsdebat…

Årets 4. mest læste indlæg var om hele den kropsdebat der rasede i blogland i februar måned. En kropsdebat der startede ud så fint, men til sidst tog en drejning, hvor det i stedet for smukke kroppe kom til at handle om hvilken størrelse der var mest “normal” og at nogle størrelser var mere “rigtige” til kvinder end andre. En rigtig ærgerlig drejning (typisk “når kvinder er værst”) som jeg til sidst lige måtte give min mening om (og flashede så i samme ombæring lige halfnaked Jeanett i bikini).

I kan læse indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012

5. Frieriet

Jeg kunne selvfølgelig ikke nøjes med, at fortælle jer at Hr. Kæreste havde friet – der måtte en længere beskrivelse af hele frieriet med og den fik I her i årets 5. mest læste indlæg. Det kunne virkelig ikke ha’ været mere perfekt i min verden – det var romantisk og afslappet på samme tid! Det er mit eget personlige favorit indlæg fra 2012 (udover en masse af rejseindlæggene).

I kan læse alle detaljerne og se billeder af hvor det skete i indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
6. I maven…

I det næste indlæg på listen kunne jeg endelig afsløre hvilket køn baby i maven gemte på – det var selvfølgelig en lille prinsesse! Det var også det jeg selv havde gættet på, hvorimod Hr. Kæreste havde skiftet mening 117 gange i løbet af de første par måneder. Nu ligger hun godt derinde, er en del større og navnet er endda også på plads (men det må I vente med 😉  ).

I kan genlæse indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
7. Status på badeboldseventyret

I det næste indlæg havde jeg været “missing in action” fra bloggen on/off og følte derfor at jeg skyldte jer en “update” på hvordan alt stod til mht “badebolden”, som jeg også ynder at kalde preggo-maven 😉 Og jeg begyndte også at åbne lidt op for vores navnesmag og problemer med at finde et pigenavn vi begge kunne lide (drengenavne var dog intet problem). Det var I super glade for og derfor strøg indlægget ind som det 7. mest læste i året 2012.

I kan finde indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012Mest læste indlæg i 2012
8. 20 hvide studenterkjoler

At vi skal helt ned på en 8. plads før vi finder et mere fashion-relateret indlæg overrasker mig egentlig ikke! I var rigtig mange der efterspurgte en masse inspiration til jeres studenterkjoler lige før sommerferien og det fik I med 20 hvide kjoler i dette indlæg.

I kan gense indlægget HER.

9. Modeblogrevolutionen

I september startede Kia og jeg “Modeblogrevolutionen” som protest til partiske blogpriser der skulle uddeles i blogland. Det skabte en masse debat og I var rigtig mange der deltog i den. Vi lavede også vores egen pris, hvor I bestemte hvem der skulle vinde!

I kan læse hele indlægget HER.

Mest læste indlæg i 2012
10. Brudekjole inspiration

På den sidste plads på listen finder vi indlægget, hvor jeg luftede min brudekjolestil for jer og fandt lidt inspirationsbilleder til mig selv. De fleste af jer var ikke særlig overrasket over min brudestil, som flere af jer synes var “old Hollywood”.

I kan læse indlægget og se alle kjolerne HER.

Boblerne: Og som det er med så mange andre lister, så er der “boblerne” – dem der liiiiiige var ved at få en plads på listen, men som alligevel ikke made it. De indlæg der lå lige udenfor var bla. to outfits; Outfit #211 (det første med en “rigtig” stor graviditetsmave) og Outfit #194 (det mest kommenterede på outfit i hele 2012 – det med peplum toppen og skinny jeans!). Desuden lå Kap Verde Mix #1 med en masse blandede billeder fra Kap Verde også lige udenfor listen. Det samme gjorde ? 10 år ? om mig og Hr. Kærestes 10 årsdag.

bloglovin

34 kommentarer

 • Vi kan nok bare godt lide de mere personlige indlæg 🙂
  Men dit liv lyder som et eventyr lige for tiden – I like it.
  Glæder mig til at se hvad de største historier bliver i 2013 – nok uden tvivl et eller andet med en prinsesse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, og det er vist en general ting i blogland – og det kan jeg også godt selv! Så det giver god mening 🙂 Ja, mon ikke der sniger sig et indlæg eller to ind om hende på næste års Top 10 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej!
  Jeg ville vildt gerne høre om dig og hr. kærestes forhold. I har været sammen siden i var ret unge, og for mig er det noget af en kærlighedshistorie når man har klaret sig igennem de mange udfordringer og prøvelser et forhold kommer på, gennem ungdommen til voksenlivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvad vil du specifikt gerne høre om? Det bliver et lidt langt (og lidt for personligt imo) indlæg, hvis jeg skal skrive om vores snart 11 år sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har op til flere gange søgt på “dj, det du spiller er aldrig til mig”, fordi jeg ikke kunne huske titlen, men derimod at jeg havde hørt den i gennem din blog );

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer et overrasker mig enormt meget! Jeg mener, det er en rockerlækker sang, men den er vel som sådan ikke så bloginteressant?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er lidt sjovt at det er det mest læste indlæg i hele 2012!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg er ret vild med den brudekjolecollage… Jeg overvejer faktisk at gemme den et sted på min computer… Men bliver ens kæreste en smule koldsvedig, hvis han finder den? Hm. Jeg synes bare de er skideflotte! Godt nytår herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har haft en mappe på min computer med inspiration til bryllup siden før jeg mødte min kæreste 😉 Så nej, jeg siger: GO FOR IT!
   Og godt nytår til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk ikke rigtig overrasket over indlæggene, lige på nær det første – utroligt at det har fået så mange views. Men resten af indlæggene er nogle, som jeg virkelig har nydt at læse, så det var da også dem, som jeg håbede lå i top 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Simone! Ja, det der første indlæg er altså også stadig lidt af et mysterie for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Mange skønne brudekjoler! Jeg synes, at der er gået lidt baby ind over bryllupsfeberen (ikke, at der overhovedet er nogen galt i det), men holder i brylluppet og planlægningen på standby indtil du har født eller hvordan? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Planen har hele tiden været 2014 og det prøver vi at holde fast i. Men om det ender med 2015, aner jeg ikke på nuværende tidspunkt. Der kan ske så meget med sådan en lille i sit liv pludseligt. Jeg skal ihvertfald hverken giftes med stor mave på ELLER 2-3 måneder efter jeg lige har poppet en baby og stadig har en masse babykilo på kroppen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syner at disse indlæg giver et godt hint om at VI ELSKER når du kommer med personlige beretninger! Så gerne flere af dem, hihi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, det gør det bestemt! Det må jeg skrive mig bag øret her til 2013 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tak for en rigtig dejlig og personlig blog – nyder at føle med;-)
  Plus at det er skønt at læse en blog, som er mere personlig, hvilket gør jeg kikker forbi hver dag, mellem alle de forskellig blogs der efterhånden findes!!
  Jeg er selv gravid, og elsker dine indlæg omkring din graviditet. Jeg kunne godt tænke mig at høre om du kunne lave et indlæg omkring valg af barnevogn osv. hvad har I i tankerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Haha, jeg kan huske, at jeg var overbevist om, at han ville fri på jeres 10 års-dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg havde også overvejet at det var en mulighed 😉 Han sagde (efter han havde friet), at han faktisk havde overvejet det, men han synes det var lidt for oplagt og at vi ville ha’ mange flere minder forbundet med det i forbindelse med en rejse. Og det synes jeg var helt rigtigt set af ham! (selvom jeg selvfølgelig også var blevet glad hvis han havde friet den aften!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine personlige indlæg er også altid mine favoritter 🙂
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi gerne starte med at sige, tak for en dejlig og spændende blog. Jeg syntes det er skønt at du deler så meget med dine læser, rejser, kæreste, den alm. hverdag og nu hvor du er gravid.
  Jeg er selv gravid, og syntes derfor det er extra spændende at følge dig nu, plus at det nødvendigt ikke altid handler om nyeste ACNE, Celine osv. Men noget flere af os kan forholde sig til – og har råd til;-)

  Vil høre om du kunne tænke dig at lave et indlæg omkring jeres valg af barnevogn, hvilken og hvorfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Lene, sikke nogle søde komplimter! Jo, det ville jeg gerne, men sagen er at det har vi slet ikke købt endnu… Vi er ikke engang begyndt at kigge endnu! Jeg synes nemlig det virker super uoverskueligt! Men det må ikke være en kombi-vogn og den skal være stor nok til at hun kan sove i den (de må nemlig ikke sove i dem der er for små, da de små så ikke kan holde varmen). Men udover det er vi ikke nået videre 🙂 Har du nogle gode tips?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu ved jeg ike hvilke overvejelser I har gjort jer endnu og hvilke erfaringer I har gjort jer, men jeg synes ikke I skal udelukke en kombivogn alt for tidligt – nu siger jeg det mest bare fordi vi er og har været rigtig glade for vores kombi vogn. Der findes rigtig mange lækre med langt liggemål der kan bruges længe, og I begyndelsen kan man ofte tilkøbe små barnevognsdele, bruge en lift eller (som vi bla gjorde) en voksipose.

   En af fordelene ved vores er at den har svingbare hjul foran, så den er meget let at køre med når man bor i storbyen og ofte rejser med tog eller bus, eller hvis man skal ind i en fakta eller netto hvor der ikke er meget plads. Så er det rart at kunne dreje på en 25-øre.

   Men jeg ved at det med barnevogne er yderst personligt, smag og behag, og noget af en jungle at finde rundt i!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for dine input – vil bestemt tage dem med i overvejelserne, men må indrømme at vi bare ikke tror at kombivogn passer til os. Jeg kører fx stortset aldrig med bus (max 1-2 gange om året), fordi vi bor så tæt på byen at vi altid går. Vores primære behov er til at hun kan sove i den ude og til at vi kan gå ture langs åen, på stier og i skoven. Og især de to sidste ting er svingbare hjul vist ret upraktiske. Men det lyder som om kombivogn er perfekt til jeres behov! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi bor lige ned til åen (næsten…) og går tit tur langs åen og skovsøen. De svingbare hjul kan sagtens klare det. Det eneste de ikke har kunne klare så godt har været 10 cm sne….

   Vi kører ikke så meget med bus men tilgengæld meget med tog, og tager vognen på gåtur i fakta for at handle. Og, så fylder den ufatteligt lidt foldet sammen i en bil =) (Men måske er jeg farvet af at jeg, som du kan høre, er fan ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Wow, en flot og god blog du har! Håååååber at du vil tage et kik forbi min blog, og måske blive fast læser? http://bysarahgratlov.blogspot.dk/2013/01/hej-allesammen-idag-ville-jeg-lige-vise.html?m=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sjovt at se, hvilke indlæg, der trækker flest læsere! Jeg blogger mest om rejser, og der kommer der en del trafik fra folk, der bare søger på ‘paris’ eller ‘madagascar’. Jeg er ikke så overrasket over, at det er de personlige indlæg, der trækker mest hos dig (og hos de fleste andre mode/livsstilsbloggere), men er virkelig overrasket over 1. pladsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fedt indlæg – sjovt med en lille tur ned ad memory lane ano 2012! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Bare lige i forhold til barnevogn. Har selv købt en sort Odder i babysam, god kvalitet, pæn og praktisk. Og så kan den bruges, hvis der en dag skulle dukke en lillebror eller lillesøster op. Men i det GRAVIDblad som er på gaden nu, har de en artikel om barnevogne med billeder af nogle rigtig fine af slagsen. Den ville jeg have brugt som inspiration, hvis jeg ikke allerede havde købt. Bare et tip:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak for tip omkring bladet – det må jeg vist heller ha’ fat i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Jeanett.

  Du må endelig ikke tro jeg ikke har skrevet, har faktisk skrevet 2 gange tidligere, men min kommentar kommer aldrig frem, så nu forsøger jeg med et nyt indlæg..!!

  Jeg troede også vi skulle have en kompi-vogn, men efter at have besøgt babysam osv. så er vi kommet på andre tanker. Vi ender med en barnevogn fra Emmaljunga model -Big star supreme. Den er super let på mange måder, at skille ad og samle igen, den vejer ingen ting, og så har den mange andre fordele.

  Husk at der kan være på til 15 ugers vente tid på barnevogne, selvføgeligt forskellligt fra mærke til mærke. Den vi har kikket på er der 10 ugers vente tid på. Mener det er Odder der har extra lang vente tid, dette er jo hvis man vil have den fra ny. Glæder mig til at læse om hvilken model i ender med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Alle kommentarer skal godkendes før de kommer frem, så det er derfor du ikke kan se dem! Sidder og læser til min eksamen i morgen, så godkender ikke lige kommentarer disse dage.

   Men tak for dine tip… Kunne godt være at vi snart kunne komme ud og kigge på en barnevogn så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min babytøjstil